• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Remere's Map Editor

Status
Zamknięty.
Zejebisty program!!!
10/10
Jeszcze dodac otsa na stronke i super ots.
:)Fajnie ze podales stronke

by?o.pl

#Mateusz605

i nie pomo?e. Musisz ?ci?gn?c biblioteki .dll

Pozdrawiam

#Citko194

Wyjd? i nie trzaskaj.

To samo!

To samo!

Siemka Odswie?am temacik...
Zainstalowalem Rme wszystko hulalo tak jak trzeba tylko windowsa musialem przeinstalowac.... kiedy juz zainstalowalem to jak ?ci?gne?em i wlonczylem Rme to to samo mi sie pokazalo co adamusowi. Nawed nie moglem wlaczyc Rme;/
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Kamil.. Ja nawet tego Map Edytora otworzy? nie moge .. Pisze mi co? takiego " c:\Program Files\tibia\RME.exe

Nie mo?na uruchomi? aplikacji, poniewa? jej konfiguracja jest niew?a?ciwa. Problem ten mo?? rozwiazac ponowne zainstalowanie aplikacjii. Co mam zrobi? wszystko dobrze robi?em?? ;/ PS. Instalowa?em chyba ju? z 80 razy, i ten Edytor do folderu z Tibi? wrzuca?em te? nic ;[. Help!! xD

Prosze O pomoc!

Siemka Odswie?am temacik...
Zainstalowalem Rme wszystko hulalo tak jak trzeba tylko windowsa musialem przeinstalowac.... kiedy juz zainstalowalem to jak ?ci?gne?em i wlonczylem Rme to to samo mi sie pokazalo co adamusowi. Nawed nie moglem wlaczyc Rme;/
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Prosze O pomoc!
Czytaj post Ewande - wymagany .NET Framework 2.0+ (mo?e by? 3)

:(

:(

No wlasnie... mam nowego widowsa i nawed nie moge zainstalowa? ani 2.0 a ni 3.0 bo wyskakuje mi ze musze miec service pack 2. Wi?c ?ciagne?em i instaluje. Ale Serice Pack tez nie moge zainstalowa.;/ Pomoze ktos?:]

Lol

Lol

oj, ziomy!!
Ja te? tak mai?em..
Chodzi mu o tibie 8.10 nie 8.11 czyli najnowsz?
jak podasz 8.10 to podajesz 8.0

Eh wszystko dzia?a

Eh wszystko dzia?a

Zainstalujcie map edytora w pliku z gr? i b?dzie dzia?a?.

Mnie denerwuje jedno, ?e on strasznie du?o bug?w robi.

Pozdrawiam,
Parafian12.

Dziala!

Dziala!

Dziala! podalem sciezke do tibi 8.1 i wszystko chula! Wielkie THX

Mam taki problem:
1.Zainstalowa?em RME Editor
2.Odpali?em i wyskoczy? komunikat "Could not locate Tibia.dat and/or Tibia.spr, please navigate to your tibia 8.10 installation folder."
3.Znalaz?em folder z tibi? 8.10 i zatwierdzilem
4.Wyskoczy? ten sam komunikat ;/
Mozecie mi jakos pomoc?

Mam taki problem:
1.Zainstalowa?em RME Editor
2.Odpali?em i wyskoczy? komunikat "Could not locate Tibia.dat and/or Tibia.spr, please navigate to your tibia 8.10 installation folder."
3.Znalaz?em folder z tibi? 8.10 i zatwierdzilem
4.Wyskoczy? ten sam komunikat ;/
Mozecie mi jakos pomoc?

@up

Pope?ni?es widocznie, kt?ry? z tych 2 b??d?w:

Mo?e i zaznaczy?es 8.10 , a to zainstalowany 8.11? Zainstaluj jeszcze raz 8.1 i powienien dzia?ac.
Albo: Po zaistalowaniu zrestartuj kompa i powinno dzia?ac na 100%!

To jest naj naj ME. Nie mia?em ?adnych problem?w, zrobi?em sobie ma?y skrawek mapki. Wszystko fajnie, sielanka. A gdy zapisuje...jest takie co?:
Wyst?pi? problem z aplikacj? RME.exe i zostanie ona zamkni?ta. Przepraszamy za k?opoty.
PS: Oczywi?cie, gdy patrze w folder do kt?rego zapisa?em, mapki nie ma.
What I must do?

Oto Rozwiazanie!!!

Oto Rozwiazanie!!!

Ludzie nie w te strone idziecie...oto podaje wam rozwiazanie na wasze problemy.Jezlei chodzi o c:\program files\RME\RME.exe trzeba scigna? dodatkowo ,,NET FROMEWORK 2.0'' ... a jezeli chodzi o t? druga sprawe... po w??czeniu Map Edytora nie szukamy rozwiazania w c:\program files\tibia\tibia.dte czy spr r?wnierz nie wrzucamy do Map Edytora ?adnych Plik?w Tylko!!! c:\program files\Tibia 8.10 oczywi?cie i Otw?rz no i po robocie nast?pnie bierzemy w lewym g?rnym rogu files open ...np evoots\date\world i ok ;p to by by?o na tyle powodzenia wam wszytkim

Rozwiazanie M.edyt 7.6

Rozwiazanie M.edyt 7.6

Je?eli chodzi o Map Edytora Pod 7.6 oto rozwi?zanie ?ciagamy map edytora pod tibie 7.6 po rozpakowaniu i uruchomieniu go nie kt?rym osob? wyskoczy b??d...jezeli taka sytuacja zaistnia?a kiedykolwiek u kogo? z was nalerzy ?ciagnac MFC71.dll wrzucic go do folderu z map edytorem nastepnie wchodzimy c:\program files\tibia7.6 z niej kopiujemy tibie.spr i tibie.dat wrzucamy je do map edytora po uruchomieniu bierzemy files np yourots\date\world i mo?emy si? cieszy? z tego ze mamy to juz za dob? mozemy rozwija? swoje umiejetno?ci ;p POZDRO I POWODZONKA

No to gdzie jest ta ?ciazka to Tibia.spr i tibia dat..? Bo jak daje bo to znajduje sie w tibi. czyli wchodze: D/program files/tibia 8.1 i koniec... i jak klikam otw?rz to znowu mi to samo pisze

ps. I og?lem ja nie moge klikn?? exe. ani tibia.spr tylko moge wejs? w ten Folder Gzie si? to znajduje czyli w tibia 8.10 ale i tak nic sie nie dzieje...jak klikam na folder tibia 8.1 , w kt?rym znajduje sie tibia.spr i tibia.dat ( na 8.0 tibii inna wersja Rme normalnie mi chodzi,,;/) tylko z t? co? nie tak

Status
Zamknięty.
Do góry