• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Rap nie umar?"

Status
Zamknięty.
Odp: "Rap nie umar?"

Gdzie znajdujesz te kawa?ki z podziemia? Z jakich? for?
Podoba mi si? kawa?ek, ukazuje rap w takim cieniu jakim jest, wr??y?bym im ?wietln? przysz?o??, ale w?tpi? ?eby tak? mieli, zapewne jak wi?kszo?? dobrych raper?w nie zostan? docenieni.

Bardzo dobra nuta tak jak Don Wakeful napisa? s?dz? ze nie zostan? docenienie. Dlaczego zawsze dobrzy Rapery nie s? doceniani tyle g?upich os?b jest na polskiej scenie. Rap nie umar? Rap si? skurwi?

Ostatnia edycja:

Mimo tego i? nie przepadam za tego typu muzyk? ta jest wyj?tkowo ciekawa. Miejmy nadzieje, ?e kto? ich zobaczy i zostan? docenieni. Dzi?ki Przemku za nutke :*

Co prawda to prawda, wi?kszo?? dobrych kawa?k?w nie jest ukazywana wszystkim fanatykom rapu, osobi?cie proponuje wys?uchanie SumaStyli kt?ra jest moj? najlepsz? grup? jak? do tej pory pozna?em, przes?ucha?em i znam ca?y album De Integro na pami??. Co do tej piosenki, nie moje klimaty.

#up
Co do SumyStyli to mam dok?adnie to samo ;D! "Czasem my?l?" z EPki jak dla mnie rozpierdoli?o system, i to totalnie.

Nie s? doceniani, bo pisz? dla nielicznych, kt?rzy potrafi? doceni?(wybaczcie powt?rzenie c: ) to co robi? i uznaj? Rap b?d? sam? muzyk? za sztuk?, a nie za kolejn? prac? gdzie zbija si? kas?. Ja tam czuje satysfakcje, gdy s?ucham nutek kt?rych nic nie ma, a na dodatek maj? przes?anie, s? prawdziwe. Nigdy nie potrafi?em zrozumie? os?b, kt?rzy s?uchaj? np. Rocka dla samego podk?adu... A co z tekstem:|?

Akurat ten kawa?ek znalaz?em na forum w?a?nie SumyStyli w dziale "Wasza tw?rczo??". Mo?na tam odnale?? naprawd? kilka(na?cie) os?b kt?re prezentuj? porz?dny poziom, a nie s? znani.

[reklama]www.sumastyli.org[/reklama]

Status
Zamknięty.
Do góry