• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ralaa] Mapping Gallery.

Status
Zamknięty.
Odp: [Ralaa] Mapping Gallery.

B?d? komentarze - b?d? zdj?cia.
Opanuj si?... nam ?aski nie robisz, ?e dodajesz zdj?cia.

Je?eli chodzi o prace to s? one zbyt puste. Ta ca?a g?rka powy?ej zamieszczona jest s?aba, jaka? bzdetna architektura na niej, kt?ra jeszcze bardziej pieprzy opinie. Je?li chodzi o powy?sz? ?wi?tynie, to jest ona taka - ?rednia. Masa styl?w innych mapper?w po??czonych w jedn? ca?o?? + wydaje mi si?, ?e jest pusta - za ma?o tzw. spamu.
Pozdrawiam!

2rcsej9.jpg

1zpmwxd.jpg

2zho0at.jpg

Komentarzy brak. :D

zar?biste mapy, gdybym przyj?? pojedynek za wiele by ze mnie nie zosta?o ^^
bardzo dobry pomys? z tymi ostatnimi budynkami, rze?nia jednk bardzie mi si? podoba <3...
jak powiedzia?em wcze?niej mapy supe? 10/10

Ostatnia edycja:

Tworzenie natury i architektury ladnie ci idzie, chociaz w niektorych miejscach jest za pusto co psuje troche efekt. Ternuj dalej wstawiaj kolejne prace, z checia je ocenie, 8/10
Pozdrawiam.

aaaaadm.png

aaaaaaxqm.png

Czekam na komenciki :)
@down
Nieciekawy wynik? Sorry, ale teraz jest taka moda na wysokie drzewa, nie b?d? si? obija?a w tej starej szarej modzie ma?ych drzewek. Jak na mnie jeste? pocz?tkuj?cym, wi?c nie powiniene? zbytnio krytykowa? lepszych od siebie. Napisz temat w wyzwaniach, a zobaczymy kto jest lepszy.
Vergil93 po raz kolejny...
A ja umiem pisa?.

@Ziomalek13
Ma?o to masz m?zgu.

Ostatnia edycja:

No to ja skomentuje, podoba mi sie natura w twoim wydaniu, rozmieszczaksz wszystko z rozmyslem grupujac w male kupki, nie mieszasz 100 groundow razem jak to czesto mozna zobaczyc u innych mapperow co jest duzym plusem, jedynie przycepie sie do duzych drzew, nie podoba mi sie zbytnio ich wykonanie za duzo mieszasz i udziwniasz co na koncu daje nie ciekawy wynik, moja ocena to hmm... 8/10 pracuj dalej.
Pozdrawiam i zapraszam do ocenienia mojej galeri.
@Up: To ze jest moda na cos to nie oznacza jeszcze ze to cos jest ladne, mi nie chodzi oto zebys robila male drzewa ale ze w tych duzych jest za duzo namieszane. I tak, masz racje jestem poczatkujacy, nie mappuje dlugo i to z przerwami jednak krytykowac moge kogo chce, jak nie chcesz uslyszec krytyki to nie zakladaj teamtu. Piszesz ze jestem poczatkujacy i gorszy od ciebie a zaraz pozniej ze chcesz sprawdzic kto jest lepszy, czyzbys miala mieszane uczucia? Jak tak bardzo chcesz sie sprawdzic to dla mnie niema problemu.
Pozdrawiam, i zycze powodzenia, niech twoja praca bedzie obfita w urozmajcenia, natura niech zapiera dech w piersiach a architektura sprawi ze szczeka opadnie, jeszcze raz pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

C?? ca?kiem nie?le ci to wychodzi, jednak zbyt ma?o szczeg???w i du?o pustych miejsc, jednak detali jest ca?kiem du?o.
Natura zar?wno jak i architektura dobrze ci wychodzi,
w tej pracy ja bym np doda? jaki? zepusty domek, brakuj?ce deski, powy?amywane itd.

Ocena og?lna: 8/10

YHYm...
Prace bardzo pomys?owe. Du?o szczegu??w.
Musia?e? si? wiele napracowa? aby uzyska? taki efekt.
po 1. Nie idziesz na ?atwizn? : poniewa? musia?e? du?o element?w sk?ada? w?asnor?cznie.
po 2 : nie zostawiasz wolnych miejsc na mapie.
po 3: twoje mapki s? git oby tak dalej.

Moja Ocena 9.5 / 10. ?ycz? sukces?w i Pozdrawiam

Haczyq.

Suuper te Miasteczko. Co do mapy praca na wys. poziomie. Natura, urozmaicenia...itp wszystko na swoim miejscu.

10/10

Pozdrawiam
Bucho

No no, Marta - jest post?p.
Natura dobrana idealnie, nie?le roz?o?ona i nie ma efektu pustki. Drogi r?wnie? na prawde bardzo fajne, dobrze zborderowane i odpowiednio "zakr?cone".
Pozdrawiam!

To wn?trze piramidy troch? przesadzone nawali?a? wszystkiego ile si? tylko da?o, ?e tak powiem do ostatniej kratki. Za piramid? dam ci 4.5/10
Za? bardzo podoba mi si? dziedziniec za kt?ry Ci dam 8/10
?ycz? sukces?w i pozdrawiam

@fluos2
dzi?ki za mi?y i pozytywny komentarz od do?wiadczonego kolegi ;)
Dzi?kuj? za komentarze, na razie prac nie b?d? mog?a robi?, gdy? jestem na wakacjach, a nie mam ochoty chodzi? do kafejki tylko po to, abym robi?a mapki :D
Aa i od?wie?am ;D

Status
Zamknięty.
Do góry