• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ralaa] Mapping Gallery.

Status
Zamknięty.
Odp: [Ralaa] Mapping Gallery.

eb30cx.jpg

I tutaj wyprawa z Hadolkiem xd
10s55b7.jpg

jb1big.jpg

1zdneoh.jpg

34q0k74.jpg

k00tqx.jpg

btw. wie kto? mo?e na jakiej rozdzielczo?ci wychodz? naj?adniejsze zdj?cia ?

Pomys?owo wykonane te ostatnie prace, du?o szczeg???w.Ta wioska nie przypad?a mi do gustu.?eby wychodzi?y ?adne zdj?cia, musisz wej?? options->graphics->advanced-> zaznaczy? Don't co? tam, wtedy okno gry ustawia Ci si? samo.
Regards
Teleq

Ostatnia edycja:

I miasteczko, kt?re tworz?. Na razie sklepy + jeden domek.

2b5z7p.jpg

2j6a0z7.jpg

2z3xbtx.jpg

11vpbah.jpg

23t60s5.jpg

155mdcz.jpg

Od?wie?am.. prosz? o komentarze ;(

Bardzo ?adne miasteczko, w stylu RPG. Jak robisz te ciemne plamy? To jaka? sztuczka czy osobne pod?o?e? Poza tym, niekt?re z Twoich ro?lin rosn? na betonie...xd(screen nr. 1 i 3) K?adzenie ciastka na loda to niezbyt dobry pomys? - a przynajmniej mi nie podchodzi. Robienie w jednym pomieszczeniu sklepu z broniom i ciastkarni wydaje mi si? troch? dziwne ;] Ta dziwna trawa zachodzi na pomieszczenia i inne itemy... jak dla mnie to ona nie pasuje, ew. w mniejszych ilo?ciach ;d Kamienie w sklepach? Co? niezbyt czy?ci ci mieszka?cy =p Mapa ma?o rzeczywista, ale ?adna.

Powiem ?e ostatnia praca ca?kiem ca?kiem ci wysz?a, natura i te ?ywop?oty wok?? budynk?w ?adnie rozstawione, trawa ma do?? ?adne kszta?ty, Troch? mi si? ten szary gruz nie podoba w tych budynkach nie komponuj? on si? z t? drewniana pod?og?. Na pierwszym zdj?ciu przed lad? w sklepie u?y?a? te bordery drewnianej pod?ogi, przez co z tego co wiem nie b?dzie mo?na wej?? w to miejsce i b?dzie si? sta?o 1 kratk? odst?pu od lady. Og?lna ocena 8/10.

Fajne mapki rpg, ale zawsze jest jakie? ale.
Nie podobaj? mi si? k?pki trawy na ro?linach, kamyki w domkach, tak jak ju? by?o pisane up sklep z broni? razem z cukierni? ;s.
Ss'y z gry troszk? ma?e ale co robi lilia wodna pod ziemi? i to na kamyku!?
Ocena: 8/10

Za ka?dym razem, jak? fot? nie widz?, to wsz?dzie co? nowego. Pierwsza praca, by?a jak dla mnie naprawd? s?aba, troch? ubogo z natur?, ale to co dalej widzia?em, to wida?, ?e si? o wiele, wiele poprawi?o. Zacz??a? rozwa?nie pos?ugiwa? si? detalami i wszystko ?adnie do siebie dopasowywa?. Nie ma ca?ej palety na 1 kratce i za to podoba mi si? Tw?j mapping.

Pozdrawiam i ?ycz? dalszych sukces?w.
Matthew

Bardzo ?adna mapka, ja bym takiej natury nie da? rady zrobi?.Zauwa?y?em bugi:
Czarne t?o w lewym dolnym rogu pierwszego zdj?cia.
Niedoko?czona g?ra prawy dolny r?g 2 zdj?cia.
Tak, czy owak wysz?o Ci ?wietnie!9/10

?adnie Ci wysz?o
tylko 2 b??dy znalaz?em
1 fotka co to ma by? to czarne ??
3 fotka na dole na pocz?tku g?r co? ci nie wysz?o ...[popraw to :D]

ocena no 8/10

pozdrolol

Od?wie??. B?d? komentarze, b?d? kolejne mapy z mojej strony :)

I na odwr?t, b?d? mapy, b?d? komentarze ;] Skupie si? g?ownie na ostatniej mapce. Og?lnie ja mam s?abo?? do d?ungli, oboj?tnie jak by by?a wykonana, zawsze mi si? b?dzie podoba?. ?wietnie po??czy?es groundy, jednak na drugim ss nie pasuje to drzewko po lewej stronie. Je?li si? myle to mnie popraw ale wydaje mi si?, ?e mapki robione w sme.
Czekam na dalesze kawa?ki z d?ungli ;]

Mapy Nawet dobrze zbudowane du?o szczegu??w dupereli itd...:>
Podoba mi si? to ?e robisz screny z gry.

Robisz coraz lepsze mapy ale jednak co? mi w nich brakuje. W niekt?rych wida? koszmarnie kwadraty jak i ma?o szczeg???w oraz elementy nie pasuj?ce do siebie. R?b dalej bo post?py twojej pracy s? ogromne. 8/10.

Prz?ci?tne mapy. Nie powiem ?e robisz g?wno bo co? Ci tam czasem wyjdzie.
To mo?e wydawa? si? dziwne lecz temat natury od kt?rego ka?dy zaczyna Ci wychodzi najgorzej. Na budowlach srasz jakimi? niepotrzebnymi dodatkami - nie podoba mi si? to. Dobre jest jednak to kombinowanie z borderami, niekiedy ?adnie Ci to wychodzi ta trawka.

Raliyen wiesz co poka? co ty potrafisz, bo z tego co widz? to potrafisz tylko krytykowa? i nic poza tym mo?e jaki? pojedynek? A co do tematu bardzo ?adne mapy chcia?bym wiedzie? na jakim ots s? one wrzucone. Bardzo podobaj? mi si? te domki, du?o szczeg???w i wogole. Pozdrawiam.

5x39ue.jpg

263u3oi.jpg

15pjw5d.jpg

2dkwk0k.jpg

28qvv49.jpg

B?d? komentarze - b?d? zdj?cia.

Tw?j mapping bardzo szybko si? rozwin??, jestem pod mi?ym wra?eniem. Natura jest przepi?kna, bordery tak?e. Ostatnie dwa zdj?cia pokazuj?, ?e jeste? na prawd? dobra co do architektury. Czekam na dalsze zdj?cia z tej wyspy czy tam pustyni :)

Status
Zamknięty.
Do góry