• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Quest

Status
Zamknięty.

Baryla1910

Active User
Liczba reakcji
0
Cze??, [you] prosz? Ci? o komentarz:
Oto Screeny:
1.Ca?o??:
krol3.jpg

2.Pocz?tek:
krol1.jpg

3.Dom Kr?la Ryszrda:
krol2.jpg

4.Skarbiec
krol4.jpg

5.Opis:
Waszym zadaniem b?dzie uratowanie Kr?la Ryszarda z r?k Wys?annik?w Piekie?, kt?rzy przybyli po jego z?oto, rycere kr?la polegli ju? w boju, ?piesz si? masz niewiele czasu. Kr?l Ryszrd napewno da ci nagrad? :)
KOMENTUJCIE I OCENAJCIE !!!

Odp: Quest

A wi?c:
Kr?l Ryszrd?
Ogolnie praca denna, nie ma detali, trawa, kamyczki itp.
Mapa "na odwal sie", tzn. pierwszy skreen - dziwny kszta?t tej mapy, a na trzecim skreenie... kasa w pokojach ?
Wydaje mi sie takie kwadratowe wszystko...
Nie przesadzasz z tymi demonami, hff itp.?
Popracuj jeszcze! Popatrz jak to inni robi?...
Moja ocena: 2/10

po 1: To jest chyba Skarbiec to jak ma nieby? kasy, a wi?kszo?? ju? wynios?y demony :)

po 1: To jest chyba Skarbiec to jak ma nieby? kasy, a wi?kszo?? ju? wynios?y demony :)
:D
Mapka troch? za s?aba na wstawianie do showroom'u. Kszta?t wysepki taki ... nienaturalny. Otw?rz atlas i si? przypatrz jak zazwyczaj wyspy wygl?daj?. Kr?la Ryszarda mam rozumie? skonsumowa?y demony?:) Domek jest w miar? ok. Skarbiec pusty, je?li s? jakie? detale dodane to tak na chybi? trafi?. Brakuje standardowo trawek, kamyczk?w, krzaczk?w. Niepotrzebne te? s? te kryszta?y na trawie.
Po?wicz jeszcze, staraj si? wzorowa? na pracach innych, korzystaj z poradnik?w dotycz?cych mappingu znajduj?cych si? u nas na forum.
Pozdrawiam

S?aba praca
3 Scren ten dom wyszed? ci nie?le
Zastrze?enia:
-kwadraty
-czy tak wygl?da wyspa?

Status
Zamknięty.
Do góry