• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Quest Room

Status
Zamknięty.

Skuniorkovsky

Active User
Liczba reakcji
6
Siemanko to moj pierwszy temacik w galeri , zapraszam do komentowania i oceniania troche skromnego projektu.
Praca jeszcze nie dokonczona , powiedzcie jezeli cos jeszcze brakuje.

Widok z Lewej Strony :

Widok Z Srodeczka :

Widok Z Prawej Strony :

Odp: Quest Room

Mi sie tam nawet podoba tylko ze od zajeban*a detaily a tylko pare miejsc na questy. zobaczymy jak bedzie dokonczna ;))

Detali nigdy nie za duzo :) + dzi?ki ze chocia? jedna osoba tutaj si? udzieli?a :D

No kurwa, napisz jak powazny czlowiek "inspirowane tym i tym, ale poprawione/zrobione po mojemu/ulepszone/chujwiecozrobione", bo taka prawda. A nie "calkiem inne" bo to kurwa calkiem inne nie jest. Kropka.
Koniec tematu.

Swoja droga, samo to gowno przy tepekach mi sie nie podoba, to co robiles poza tym jest w miare ok.

A w?a?nie ?e nie, po prostu g?wno zrobi?e?. ?le zrobione wodospady + wysokie drzewa.
Po za tym nasrane niepasuj?cymi do siebie elementami. Zr?b lepiej co? nowego.

Wodospad?w jeszcze nie sko?czy?em , to mia? by? styl evo fantasy. Takie drzewa bo takie mia?y by? styl Jungla. Skoro Ty jeste? taki "Pro Elo Mapper" to poprosz? twoje prace ch?tnie je ocenie :> Nie ka?demu musi si? podoba?.

Do ?redniaka du?o Ci brakuj?, ale fakt te? mi si? nie podoba, za? te g?ry mog?e? inaczej zrobic.

?redniak za takie niedoko?czone g?wno?. Drodzy moderatorzy uzyjcie m?zgu je?eli tak chcecie zatrzymywa? mapperow to podziekuje :).
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]
Wodospady?
Bazowane na vestii
Niedoko?czone

Ostatnia edycja:

Wodospad?w jeszcze nie sko?czy?em , to mia? by? styl evo fantasy. Takie drzewa bo takie mia?y by? styl Jungla. Skoro Ty jeste? taki "Pro Elo Mapper" to poprosz? twoje prace ch?tnie je ocenie :> Nie ka?demu musi si? podoba?.

Tak si? sk?ada ?e m?j prefiks jest w granicy ?redniaka a zaawansowanego. Nie musz? Ci nic udowadnia?, kto wie ten wie. A co do twojego "nie ka?demu musi si? podoba?" to p?ki co dosta?e? jedn? neutraln? ocen?, reszta to negatyw. Styl evo fantasy? Pierwsze s?ysz?, te wodospady i ska?ki s? b??dnie wykonane '-'

W temacie napisa?em ?e niedoko?czone + ten projekt nie by? " bazowany na mapie vestii"

1. Wystawiaj?c galerie zawsze dawaj doko?czone prac?
2. Nigdy nie by?o takiego stylu na quest room, vestia taki wprowadzi?a i nagle ka?dy taki robi?

[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
Zamiast zbednie gada? doko?cz prace popraw b??dy to pogadamy

Zapami?tam na przysz?o??.
Mo?e komu? taki styl przypad? do gustu ? : )

To jest 2015 rok. Co? juz jest, i powstaje cos nowego o podobnej karnacji zawsze b?dzie kopi?.
Zapami?taj to sobie :smile:

@Topic
Dalej czekam na przekonanie mnie ze autor tematu jest przekroju sredniaka ! :)

Status
Zamknięty.
Do góry