• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pytanie xd

Status
Zamknięty.
Odp: Pytanie xd

screenshot201302231162.png

hmm a to jak ?

To ju? ca?kiem ?adne. Zastrze?e? w?a?ciwie nie mam. Unikaj robienia rzeczy (k?py trawy tutaj) na brzegach wody.
Og??em nie trzeba dawa? tyle rzeczy - przez to mapa staje si? ma?o grywalna (ma?o miejsca jest).
8/10

to nie jest ?adne ... je?li chcesz mappowa? naucz si? nie u?ywa? auto-bordera sam
stw?rz sw?j styl map , ucz si? detalizowa? tak by by?o ?adnie i nie brzydko .
Po obrazkach widz? ?e wiesz co to s? kamienie,?wir

Jeden minus tej pracy to ?wir na trawie takiego czego? nie powinno by? ,sam si? przyjrzyj brzydko
to wygl?da a poprzednia praca to samo dno trzeba tu miesza? bordery ,bawi? si? detalami i r?wnie? u?y? wyobra?ni.

Ja bym poleca? poogl?da? galerie innych u?ytkownik?w dzi?ki temu ja w miar? wysz?em na ludzi . :)

to nie jest ?adne ... je?li chcesz mappowa? naucz si? nie u?ywa? auto-bordera sam
stw?rz sw?j styl map , ucz si? detalizowa? tak by by?o ?adnie i nie brzydko .
Po obrazkach widz? ?e wiesz co to s? kamienie,?wir

Jeden minus tej pracy to ?wir na trawie takiego czego? nie powinno by? ,sam si? przyjrzyj brzydko
to wygl?da a poprzednia praca to samo dno trzeba tu miesza? bordery ,bawi? si? detalami i r?wnie? u?y? wyobra?ni.

Ja bym poleca? poogl?da? galerie innych u?ytkownik?w dzi?ki temu ja w miar? wysz?em na ludzi . :)
ja auto bordera nie u?ywam..

No to staraj si? urozmaica? kszta?ty i przygl?da? si? innym, albo.. stworzy? w?asny styl
z warunkiem ?e b?dzie on grywalny i mi?y dla oka.

Dam ci reporta hehehe

Ogolna ocena prac:
[video=youtube;-2YJq9FJewM]http://www.youtube.com/watch?v=-2YJq9FJewM[/video]

Musisz d?ugo si? uczy?. Zacznijmy od tego ?e odk?d na morzu / wodzie rosn? ro?liny bagienne ? :/
Czytaj artyku?y i napewno co? lepiej ci b?dzie powoli wychodzi?o.
I pami?taj stop kwadratom.

3 / 10

Regards,
Kaisus

dajesz dajesz! jeszcze troche i przescigniesz srubicziego! malo ci brakuje do jego poziomu

Status
Zamknięty.
Do góry