• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Problem

Status
Zamknięty.

Agadir

Banned
Witam, od jakiego? czasu gram na komputerze bez sterownik?w do karty graficznej nie przeszkadza to w przegl?daniu internetu. Chcia?em sobie pogra? w gry, to nie mog? poniewa? si? bardzo laguj?. Po zainstalowaniu nowego windowsa na moim komputerze by? tylko 1 kolor moim zdaniem powodem by?y z?e sterowniki poniewa? win 7 sam instaluje stery, niestety gry ?ci?gn??em poprawne ten sam problem gdy w??czam gr? wy??cza mi si? komputer i pisze : Power Saving mode.

Gdy chcia?em wyszuka? ?eby mi samemu pobra?o sterowniki taki komunikat

80609179965697610429.png

Windows 7, karta : ATI Radeon HD 2600 XT (RV630) Karta wideo

Wie kto? czym jest to spowodowane, ?e komputer bez sterownik?w lepiej dzia?a ni? z ? Niestety tylko na stronach internetowych w grach juz nie.

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem

Wklepujesz na Google producenta i model danego podzespo?u i dopisujesz "drivers", b?d? wchodzi? na stron? producenta i szukasz sterownik?w.
Pozdrawiam.

Spr?buj zaktualizowa? po staro?wiecku xD Panel sterowania>Menedzer urzadzen>karty graficzne>i skanuj w poszukiwaniu zmian sprz?tu albo wejd? i zaktualizuj xD

Nic nie pomog?o, po zainstalowaniu zacz?? monitor "snie?y?" a? po chwili pokaza? si? czarny ekran i musia?em zresetowa? koputer i wy??czy? sterowniki

Pobierz Everesta, sprawd? producenta, model karty graficznej, wejd? na stron? tego producenta, pobierz do tej karty sterowniki, odinstaluj obecne i zainstaluj te nowe.

Powiem Ci tak, nawet si? nie zacina poniewa? nawet jak jestem na pulpicie to mi si? zawiesza, wy??cza lub jest tylko kolor niebieski.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom