• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Problem ze zdrowiem

Status
Zamknięty.
Odp: Problem ze zdrowiem

Mnie tez cos takiego nieraz lapie xd, ale mowie sobie, ze zycie jest zbyt krotkie zeby tak uzalac sie nad soba i organizuje jakis wypad na pilke, albo cos ;) Najlepszym lekarstwem jest przyjaciel :) Jesli nie idzie Ci nauka, spotkaj sie z kumplem i pouczcie sie razem. Duzo lepiej uczy sie z druga osoba ;P zawsze Cie przepyta, podpowie itd.

Hmm, mo?liwe, ?e pobiera Ci? jaki? virus. Ale najlepiej przej?? si? do lekarza.
To mo?e by? te? z przem?czenia. Du?o nauki itp. Zale?y od wieku.

Pozdrawiam.

Za ma?o witaminy C (czyt. za ma?o warzyw i/lub owoc?w). Je?eli nie chce Ci si? tego je??, to kup Rutinoscorbin, kt?ra zawiera witamin? C. Polecam warzywa i owoce, poniewa? opr?cz kwasu askorbinowego posiada tak?e inne cenne sk?adniki od?ywcze.

Pozdro. Zacznij od dzisiaj. Nie przek?adaj.

Mam problem, a mianowicie od pewnego czasu czuje si? coraz bardziej s?abo. Nie mam energi; koledzy mi m?wi?, ?e jestem przymulony. Nie wysypiam si? i mam problemy z zasni?ciem. Gorzej mi si? my?li i mam problemy z zapami?towaniem r?znych rzeczy. Nie umiem pouk?ada? my?li (mam m?tlik w g?owie). Na nic nie mam ochoty. Nic bym nie robi? tylko bym le?a?.
Co mo?e by? tego przyczyn?? I jak je "wyleczy?"?
Nie pij?, nie pal?. Dosy? du?o si? ruszam. Jem jak przeci?tny cz?owiek (3x w tygodniu bez fastfud?w itp).

Rozumiem ?e te 4 dni z fast foodem?C?? to si? nie dziwie jak jesz frytki z t?uszczem o strukturze molekularnej oleju castrol-wniosek jedz 2000 kcal dziennie nabia?,chude mi?so a w fast food tylko coca-cola light-?pij 6-7 godzin utrzymuj higene osobist? i staraj si? zachowa? optymizm.

OMG!! Opisa?e? dok?adnie to jak ja si? czuje od roku ;[ Dok?adnie jak ty szybko si? m?cze i wog?le nie mam na nic ochoty, nie idzie mi tak?e nauka (w 6 klasie mialem ?redni? 4.3 w 1 gim 2.4 a teraz mam ju? oko?o 20 jedynek(ze wszystkich przedmiot?w razem)). Nie wiem jak ci pomuc poniewa? sam mam taki problem.

Mi to wygl?da na jesienn? chandr?. Proponuje du?o ruchu, zdrowego jedzenia (warzyw, owoc?w, ciemnego pieczywa) Mo?e owsianka z mlekiem na ?niadanie? :rolleyes: A poza tym jakis kompleks witamin typu Vigor, w okresie jesiennym sama za?ywam bo ?atwo o jakie? chor?bsko. Na poprawe koncentracji proponuje tabletki z ekstraktem z ginko biloba (mi?orz?bu jakiego?tam xD) poprawia ukrwienie m?zgu, jednocze?nie jego dotlenienie. Tyle z mojej strony. :o

A mo?e problem le?y w dziewczynie(?), tak serio to problem le?y w tym, ?e dorastasz.
Na sen najlepsze jest wym?czenie pod koniec dnia organizmu czyli jaki? sport.
Witaminy pomog? w problemach fizycznych jak i umys?owych.

Albo ty jeste? do ko?ca chory i piszesz takie rzeczy na forum o tibii albo jeste? pojebany :] Po?al si? mamie, id? do lekarza, ewentualnie poszukaj w googlach, opisz co ci dolega, jest pewnie jaka? taka stronka.

Pozdrawiam, Kozaq.

Ew. to mo?e by? ci??a...!
Nom, pewnie pozamaciczna w kolanie.. lol

#topic
Przepracowany? Mo?e jednak sp?dzaj soboty (jak to ja robi?) bezstresowo, bez nauki itp. Uwierz mi, ?e mia?em taki problem.. Kilka takich dni i by?em pe?ny energii ; )

Tran r?wnie? polecam i du?o warzyw i owoc?w (g??wnie polecam twoje ulubione, ?eby? nie katowa? si? czym? niedobrym; dla lepszego samopoczucia i dostarczenia niezb?dnych witamin).

Po prostu nie dob?r witamin i minera??w szczeg?lnie o tej porze roku i w tak? pogod?, z?e nawyki ?ywieniowe r?wnie? przyczyniaj? si? do z?ego samopoczucia. Polecam Omega-3 firmy Olimp i koktajl:
- 2 du?e banany,
- 300 ml mleka,
- 2 ?y?ki miodu,
- pokruszone kostki lodu,
Wszystko zmiksuj i gotowe.
+ kompleksowe witaminy i minera?y (Centrum itp.)

Zalecam tabletki Vitaral z Witaminami,oraz je?li chcesz mnie? zdrowe w?osy i ?adn? sk?r?(omg o.0 na ch?opaka dziwne ;])to SKRZYP Optima.Oba leki s? chyba bez recepty.Jedz zdrowe rzeczy,warzywa np.Marchewka,Kalafior,Brukselka,Szparagi,Broku?y hhmmm..Lubie wszystkie warzywa.Du?o witaminek,Jedz cytryn?,nabia?,Unikaj fastfood?w,a jak tak to 3-1 raz na miesi?c.Ty mieszkasz na mie?cie?to mo?e od tego smrodu i smogu,dym?w?

Status
Zamknięty.
Do góry