• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Problem z YouTube - d?wi?k

Heliton Pall

Advanced User
Witajcie moje mysie pysie.

Ot?? mam problem z YouTube. Puszczam sobie muzyk? z wrzuty, innych stronek, komputera itd. to jest OK, jako?? zajebista zajebisto??. Ale kiedy odpalam muzyk? z YouTube'a nie wa?ne jak? dam jako??, harczy jak nie wiem co. Od czego to jest zale?ne, czym to jest spowodowane? Kto? mo?e wie? Mo?e po prostu YouTube nawala? Prosi?bym o jak najszybsze rozwi?zanie problemu bo na tej oto stronce s? moje ulubione nuty i filmiki, a tak to mnie szlag trafia podczas s?uchania/ogl?dania.

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem z YouTube - d?wi?k

Nie wiem w czym moze byc problem, ale powiem ci, ze to nie wina youtube raczej. Slucham muzyki caly czas z yt. A akurat wczoraj i przez ostatnie pare dni po kilka godzin i wiecej. Nic nie harczy i jest dobra jakosc.

Jedyne co mi przychodzi do glowy to ustawienia konta yt. Sprawdz gdzies tam wszystko, moze masz ustawione konto na konto mobilne i funkcja "lekkiego youtuba" czy jakos tak. Jest to funkcja na telefony glownie. Wtedy wszystko jest slabsze i jakosc tez.
Ze sterownikami itp zapewne wszystko dobrze, bo przeciez wszedzie indziej dziala...

Odp: Problem z YouTube - d?wi?k

Dobra, problem rozwi?zany. Wystarczy?o tylko ruszy? pasek g?o?no?ci i wszystko jest tak jak nale?y...

pan up ma reputa i podzi?kowanie za pomoc : )

Back
Do góry Bottom