• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Problem na wyspie przeznaczenia

Status
Zamknięty.
Witam ! Mam nielada problem zwiazany z wyspa przeznaczenia. Gram na Inferni ,gdzie moj kolega ma rookslayera. Dostalem od niego 20k abym wziol sobie na maina taktez chcialem zrobic, lecz gdy chcialem juz opuszczac wyspe pirat na koncu mowil :
21:39 Captain Kurt: Holy Moly! Ya crazy t'bring that much gold on me ship? We already got a pirate problem, all that sparklin' gold's gonna make it worse. Ya can bring 1000 o' it with ya, not more. Drop the rest or donate it to an old cap'n, harr.

Nie wiem co z tym zrobic ;/ Czy moglby mi ktos pomoc? Daje reputa !

Our partners and their custom servers:

Odp: Problem na wyspie przeznaczenia

daj 1 k do banku i 1 k we? do bp/baga tylko tyle maxymalnie wnie?? na maina :D

@down racja 1 k :D

Ostatnia edycja:

Z wyspy przeznaczenia nie mo?esz wzi?? wi?cej ni? 2k.

1k w banku i 1 przy sobie.

Chyba

#Faith

Po wybraniu profesji masz dost?p do banku.

Ostatnia edycja:

Tak ale z tego co wiem na wyspie przeznaczenia banku nie ma... A wnioskuj?c z jego postu on ju? na niej jest i ma przy sobie to 20k. Jedyne wyj?cie to zrobi? nowego chara i przerzuci? 19k do noob chara i tak za ka?dym razem. Bo koledzy up ?le przeczytali on nie ma 2k tylko 20(2cc)

Innych wyj?? chyba nie ma( hah albo wywali? 19k). A je?li faktycznie jest tam bank to daj do banku =d B?dzie to do?? czasoch?onne skoro masz tyle kasy na wyspie przeznaczenia...

@Up
W takim razie sorry nie wiedzia?em :)

Ostatnia edycja:

Nie ma tam banku poniewa? ograniczenie jest po to by nie wynosi? gigantycznej kasy z rooka. Wyj?cie?S? cztery...
Pierwsze: Kupi? za kas? potki ;)
Drugie: Wyrzuci?
Trzecie: Zrobi? 9 char?w i da? im reszt? xD
Czwarte: Dawa? ka?demu noobkowi kt?rego spotkasz;)

Wyb?r nale?y do ciebie...

Nie chc? si? powtarza?, ale mam pewn? informacj?, ?e z wyspy przeznaczenia mo?esz wynie?? maksymalnie 2 tysi?ce. 1 tysi?c przy sobie oraz 1 dajesz bankierowi o imieniu . Mo?e Ci przechowa? max 1k.

Z wyspy przeznaczenia mo?na wynie?? 2k
1k w banku, kt?ry jest tam u npc hi>bank>i to co chcesz i przy sobie 1k. Jest to mo?liwe gdy? sam tak zawsze robi?, wi?c pisanie post?w typu "nie mo?na" "pojeba?o Ci? co?" itp. s? bez sensu. Je?eli masz 20k kup sobie pot?w u tego npc ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom