• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pracownia wee

Status
Zamknięty.

just wee

User
Liczba reakcji
3
Witam, jako ?e regulamin dzia?u Us?ugi nie pozwala na komentowanie, postanowi?em za?o?y? temat tutaj, aby?cie mogli wypowiada? si? na temat moich prac z zakresu grafiki. P?ki co udost?pniam zbi?r moich prac, a nowe b?d? dodawa? na bie??co.

Nie zezwalam na wykorzystywanie bez mojej zgody ?adnych z pokazanych prac (tyczy si? to r?wnie? przer?bek, panie Kuzirashi).

Wszystkie pokazane prace zrobione zosta?y na zam?wienie i dostosowane do konkretnych wymog?w klient?w.

Layouty (r?wnie? loga w nich u?yte):

* 7 Worlds:

* PokeArena:

* Shinobi Chronicles:

* tibiastore

Loga/logotypy:

* Deboria (header)

* Jedwabi?ci

* Follow the flow

* Fonczat

* Otsmedia

* Baran beat's production

* Qulti

I taka bardziej ciekawostka, ok?adki p?yt:

* Misiak / Baran (nawet na p??ce u mnie stoi):

* DZK

Na koniec jeszcze moje pocz?tki, pierwszy w ?yciu layout:

Teraz to raczej beke z niego mam :D Cho? po zakodowaniu dawa? rad?.

Czekam na opinie :) Zapraszam te? do sk?adania zam?wie? w temacie

Odp: Pracownia wee

Zajebi?cie ,talent masz niesamowity...
Mam pytanie ,ile sobie liczysz za zrobienie strony internetowej ??
Mniej-wi?cej takiej:

Mam pytanie ,ile sobie liczysz za zrobienie strony internetowej ??
Mniej-wi?cej takiej:

Takiej prostej jak ta, z kodowaniem i ci?ciem pod HTML/CSS ok 200 -250z?.

Skoro prace zosta?y robione na zam?wienie, czy m?g?bym zobaczy? te strony w internecie? Nie m?wi? o 7-worlds.com, bo to Tw?j projekt i sam decydujesz czy wystawisz taki layout. Je?eli chodzi o pomys?y to masz do?? oklepan? wizj? na strony. Ok?adki wygl?daj? tandetnie i nie wsz?dzie elementy ze sob? wsp??graj?. Logotypy ss?, szczeg?lnie ten dla OTS. Poza tym jak dla mnie mylisz poj?cie logotyp z poj?ciem napis z opcjami mieszania. Poza tym prac my?l?, ?e jest ma?o w Twojej pracowni. Ch?tnie zobacz? wi?cej. Swoj? drog? w?tpi?, ?eby? mia? prawa do wykorzystywania loga The Sims Medieval w swoich pracach.

dev.7-worlds.com (ci?cie wst?pne)
pokearena.com (ostatnio by? wstawiony ale niedok?adnie poci?ty, je?eli poczekasz jeszcze jaki? czas to gwarantuj? Ci, ?e zn?w si? tam pojawi. To serwer RonITu i przechodzi metamorfoz?, layout wykona?em zaledwie 3 tygodnie temu i nie zajmuj? si? cieciem)
tibiastrone.net (funkcjonowa?a p?? roku, teraz widz? wy??czona za niep?acenie)

layout shinobi chronicles powsta? 3 dni temu, aktualnie jest kodowany.

Ok?adki wszystkie zosta?y wykonane grubo ponad rok temu i owszem, nie s? ?wietne. Tak jak pisa?em - wstawi?em jako ciekawostk?, bo rzadko kto pokazuje tego typu prace (chcia?by? ogl?da? kolejne sygnatury wykonane na jedno kopyto, jak wsz?dzie na tym forum?)

Co do zarzutu oklepanej wizji strony - nie rozumiem (; Skoro klient m?wi mi: zachowaj taki uk?ad jak tutaj: lub te?: niech uk?ad i zawarto?? b?dzie taka sama jak w aktualnym (to w przypadku pokearena.com) to robi? to. Nie bez powodu napisa?em na samej g?rze, ?e wszystkie zosta?y wykonane na zam?wienie i dopasowane do ?ycze? klient?w. Zrobi? swoje portfolio to by? mo?e przekonam Ci?, ?e nie mam oklepanej wizji strony, tylko accmakery s? oklepane.

Poj?cia loga z logotypem oczywi?cie nie myl? - Tw?j zarzut wygl?da jakby? na si?? chcia? si? do czego? przyp**oli? :D jak widzisz napisa?em loga/logotypy, czyli I TO I TO. Przy Deborii napisa?em nawet, ?e to header a nie logo (bo to tylko napis, jak zauwa?y?e?).
Prac pokaza?em tyle, ile mia?em ochot?. Sam wiesz, ?e mia?em inne layouty wcze?niej (w ko?cu je kopiowa?e? i edytowa?e?) tylko m?j poziom tak si? zmieni?, ?e nie chc? ich pokazywa? (bo b?dziesz wymy?la? jak przy ok?adkach)
Mimo to dzi?kuj? za komentarz :)

Ostatnia edycja:

Za ci?cie i kodowanie layoutu ?aden koder, kt?ry si? na tym zna (strona nie b?dzie si? rozje?d?a?a na r??nych przegl?darkach i rozdzielczo?ciach) nie we?mie mniej ni? 150z?. To po prostu totalne minimum. Roboty dla mnie kilka godzin, dlatego te? ustali?em cen? za grafik? na 100z?. Nie wydaje si? to przesad? :) Nikomu nie ka??. Oczywi?cie strona by?aby ?adniejsza ni? ta podana, ale r?wnie prosta.

Co do logotypu - logo SONY oddaje charakter firmy? (;

Co do tej strony za kt?r? pisa?e? 250z?, to moim zdaniem jest to robienie ludzi w ciula, bo robota przy tym to jakie? kilka godzin.

Strona , nie jest byle jakim g?wnem typu HTML/CSS tylko mamy tu do czynienia z w?asnym systemem zarz?dzania tre?ci?. Wg. mnie ca?a strona kosztowa?a oko?o 500z?.

Co do kodowania za mniej ni? 150z? to spokojnie sam bym si? zgodzi? na takie warunki gdybym dosta? grafik? i kodowanie opiera?o si? tylko na HTML/CSS, ew. jakie? gotowe javascripty, je?li w??czy? do tego system zarz?dzania tre?ci?, to cena ro?nie o kolejne kilkaset z?oty.

Kuzirashi, przypierdalasz si? bezpodstawnie do wee.
Sam korzysta?em z jego us?ug i prowadzi?em tibiastore.net, laytout wyszed? zajebi?cie, strona upad?a tylko przez nast?pnego ownera, kt?remu odda?em pa?eczk?. Generowa?a du?a wy?wietle?.
Nied?ugo b?d? zn?w korzysta? z jego us?ug, poniewa? ostatnim razem wysz?o to zajebi?cie, do tego koddera wypr?buje. Z koddera 1 raz bd korzysta? :> Jednak wi?kszy projekt.
Cena warta roboty jak najbardziej.

Nie rozumiem ludzi kt?rzy m?wi? ?e grafik komputerowy ma talent. Aby by? dobrym grafikiem komputerowym wystarczy wyobra?nia, dobry program, umiej?tno?? obs?ugi programu, du?o ch?ci i czas. Przecie? on tego nie rysuje myszk? wi?c jaki to jest talent?. Co do twoich prac oceniam na 9,5/10 moim zdaniem w niekt?rych drobne poprawki by si? przyda?y. Cen nie masz a? takich du?ych je?li chodzi o poziom na jakim robisz grafik?, nie wiem jak jest z kodowaniem w twoim wykonaniu.

Do bycia malarzem te? wystarczy wyobra?nia i umiej?tno?? pos?ugiwania si? p?dzlem, a nie ka?dy mo?e by? artyst?. No ale nie k???my si? o definicje, dla mnie talent to bardzo og?lna rzecz jednak znam kilka os?b, kt?re ?wietnie pos?uguj? si? Photoshopem a mimo to nie potrafi? wymy?li? nic oryginalnego i ka?da praca wygl?da bardzo podobnie. Dzi?kuj? za oceny :) Oczywi?cie poprawki potrzebne s? niemal wsz?dzie, ale cz?sto te? robione s? przy kodowaniu a zdj?cia pokazane s? ze stanu przed kodowaniem. No i ci?gle si? ucz? :)

No jednak Kuzirashi my?l?, ?e wiele z tych zarzut?w by?o bezpodstawnych. Myl? poj?cie logotypu z mieszaniem warstw? No prosz? Ci?... odpowiedzia?em ju? z reszt? na ten ?mieszny zarzut. Ma?o prac w mojej pracowni? A mo?e po prostu pokaza?em cz???, kt?r? mia?em ochot? pokaza?? Po co wystawia? 100 prac....

Noo za takie prace to ja rozumiem ?eby bra? pieni?dze... a nie jak go?ciu temat wy?ej za sms sygnatury klepie...

Layout strony hodowli ps?w Boston Terrier. Logo tymczasowe, przygotuj? lepsze po otrzymaniu nazwy.

Wszystko ?adnie itd., ale styl mi nie odpowiada.
Kojarzy mi si? z em. czekolad?. Natomiast przeznaczony jest do w og?le innej tematyki etc.

Status
Zamknięty.
Do góry