• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pracownia Dymy

Status
Zamknięty.

dymy11

Active User
Liczba reakcji
5
Witam, Postanowi?em podzieli? si? z wami moimi pracami. Prefix ?rednio-zaawansowany, poniewa? moim zdaniem zas?uguj? na niego.

60086127.jpg

46626015.jpg

57269097.jpg

60651595.jpg

82574755.jpg

Poka?e wam te? moje pierwsze bronie.
Krush Varrok
krushvarrok.gif

Orkowy miecz wojenny
orkowymieczwojenny.gif

Odp: Pracownia Dymy

Siemanos..,to jest tak my?l? ?e prefix dobrze sobie dobra?e?
ale nie przejmowa? mi si? tym..wszystko jest na swoim miejscu ?adnie dobrane detale
i dobra Architektura.Pomys?y masz fajnie i mi si? podobaj?.
I pierwsze bronie powieniene? da? w zak?adce Grafiki.
czyli tu.
Przynajmniej mi si? tak zdaje. xDD

Pami?tam twoje pierwsze prace pod 7.6 d;
I musz? przyzna?, ?e zrobi?e? b. du?e post?py.

Nie wiem te prace jakie? dziwne s?, wola?bym tamte z innego forum, aby? wyci?gn??, wi?kszo?? ich wygl?da lepiej, a to jakie? puste. Hmm wida? i? nowe, ale chyba nie wyko?czone, czekam na dalsze prace.

O Widze ze kto? w Gothica gra? :D
A? tak zle nie jest ... 7.6 wiem co? o tym bo sam tworzy?em na 7.6

Mnie si? og?lnie tak sobie podoba, za du?o kwadrat?w... Po pracuj nad tym...

Najbardziej to mi si? pixelarty podobaj?, ale mapki te? niczego sobie.

Szczerze m?wi?c mi te? podobaj? si? jego pixelarty, ale mapa to jeszcze du?o mu brakuje :P

?rednio-zaawansowanym to na pewno nie jeste? co najwy?ej pocz?tkuj?cym. Bardzo s?aba detalizacja terenu, screeny in-game bardzo s?abe(zmie? opcje w Tibii). Jest to mapping pod 7.6, a tam by? ca?kiem inny styl wi?c tak mniej wi?cej oceniam 3/6 ?wicz, bo du?o pracy przed Tob?.

2/6 Jak dla mnie ma ?ywe, ma?o dodatkowych detali. Ale z czasem sie nauczysz, wierz? w Ciebie :)

Gdzie nie gdzie mi si? podoba a gdzie nie gdzie nie podoba ;p, popracuj troszk? nad tymi malutkimi elementami a zobaczysz r??nic? :)

Widz?, ?e ostatnio ci? wzie?o na prace, gdzie jest du?o wolnej powierzchni.
A ta pustka nieco nie?adnie wygl?da.
Pobaw si? mo?e borderem dirta?

No wybacz, ale nawet jesli to pod 7.6 to najlepsze to to nie jest.
Malo troche tych detali

Prace nie powiem bo fajnie wygl?daj?,lecz te pustki s? straszne :/ Te pierwsze prace podoba?y mi si? lecz za du?o by?o pustek, p??niej zrobi?e? te g?ry,brzydko ci wysz?y jeden border tylko da?e?,troszk? kamyczk?w i na g?ry u?y?e? AB co brzydko wygl?da,natomiast w miar? fajnie wysz?a ci jungla te? nie za du?o detali ale du?o te? nie ma opcji pod 7.6. Og?lnie nie jest ?le,ale pracuj i poczytaj troch? poradnik?w o detalizacji teren?w. 6/10

Ostatnia praca rozpierdala si? z powodu tego s?abego groundu. Nie podoba mi si? sam pixelart, kt?ry dodajesz. Bo samo to, ?e jest dodane, ale na drugi dodatek psuj? efekt ca?ej Twojej pracy, przede wszystkim m?wi? tutaj o ostatniej grafice, kt?ra jest przedstawiona na last screen. Sam paj?k, czy co tam, mo?e by?.
Jak najbardziej zas?ugujesz na miano ?redniaka. Anyway, zr?b co? pod wy?szy protok??.

Status
Zamknięty.
Do góry