• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Prace By Cooriplesis

Status
Zamknięty.
Odp: Prace By Cooriplesis

jakby? czyta? wszystkie posty to by? wiedzia? ?e jutro dodam co? w?asnego.

jakby? czyta? wszystkie posty to by? wiedzia? ?e jutro dodam co? w?asnego.

nie musze czyta? post?w.ja patrze na zdj?cia i je oceniam. :) Da?em Ci tylko rade. bo przerabia? ka?dy potrafi. Ale jak dobra?em si? do robienia w?asnego miasta to nie by?o tak ?atwo:)

Co? na od?wie?enie tematu.

Quest ROOM

14147247611115389200.jpg

Dzisiaj dodam moj? wiosk? wtedy b?dziecie mieli wi?cej do oceniania.

Edit.

MOJA 1 WIOSKA
42576296151518301403.jpg

Jak my?licie jest sens robi? ots'a evo z takim do?wiadczeniem w mapowaniu?
Bo mam zamiar zrobi? ots z tp oraz z kawa?kami RPG.

Ostatnia edycja:

Jak na pocz?tki to ca?kiem nie?le ci to wychodzi no ale jeszcze poczytaj par? poradnik?w i po ogl?daj prace bardziej do?wiadczonych maper?w.

Sens jaki? zawsze jest :) staraj si? ca?y czas co? poprawia? itp i na pewno coraz lepiej b?dzie ci to wychodzi?o

Ehh,jest tu tyle amator?w ?e a? ci??ko mi cokolwiek komentowa?;|
To temple z mapy Evolutions no gdyby nie to ?e jest kwadratowe wygl?da?o by ?adnie ale
do ulicy ten ground nie pasuje radzi?bym da? ground [724] Ewentualnie ?eby ground pasowa? do tych ?cian [10398-10404] [10492-10498]
Je?li chodzi o grunt w temple to mo?e postara?by? si? u?y? nie tylko [3152] ale te? reszt? [3153-3215] Elegancko zrobione daj? fajny efekt.
Ta ciemna trawa wed?ug mnie pasuje w ma?ych ilo?ciach nie na ?rodku nawalone.
W podziemiach je?li chodzi o zaznaczanie wody borderem to polecam [4644-4655] b?dzie fajny efekt i mo?e co? lepszego z tej pracy,
szary piasek do tego typu grounda nie za bardzo pasuje mo?na u?y? tego czerwonego [6476-6488]
Te dziurki chodzi mi o przedmiot z id 8251 lepiej wygl?da?a by ta druga dziura 8249-8250.
Jestem pewien ?e ten TP-ROOM gdzie? widzia?em ;p
Wioska nie wygl?da przyzwoicie gdy? nie ma jednej drogi o co mi chodzi ?
O jedn? zasyfion? drog? nie poprzedzielane dr??ki to raczej mog?o by si? zdarzy? w lesie.
Do takiej drogi mo?na u?y? te? mazik?w [280] w nie du?ych ilo?ciach te? jest fajny efekt drogi.
To jest tak po?wicz bordery,architektur? [bo te? s?abo wychodzi ;/] I po praktykuj nad natur?.
Mam nadziej? ?e mniej wi?cej mnie zrozumia?e? :)
Pozdrawiam.

Temple nie mog?e? gdzie? ju? widzie? bo jest to moje autorskie temple a co do reszty to twoje zdanie dotar?o do mnie i jutro postaram si? doda? poprawione miasto.

Co do gruntu b?dzie on zmieniony :) tzn b?dzie taki mieszany co? podobnego do materii ale z innych grunt?w ;f

Edit. Postaram si? troch? poprawi? ten quest room i jutro dodam te? quest mojej roboty oraz mo?e i expowiska.

Ostatnia edycja:

Quest room nie jest za ladny, ale jaki quest room byl kiedykolwiek ladny na jakims otsie...

Miasto nie najgorsze

Od?wie?am !

Informuje i? jutro dodam nowe miasto by me ;d

Miasto i quest room poprawi?em ale s?dz? ?e tego "samego" nie b?d? wstawia?.

Siema :D
Narazie nie b?d? ocenia?, bo nie ma co ocenia?, ale dam Ci kilka dobrych podstawowych dla ka?dego pocz?tkuj?cego mappera rad. Twoim podstawowym b??dem jest u?ywanie auto-borderu, kt?ry rzuca si? niesamowicie w oczy, sp?jrz na bordery przy wodzie i na ground "br?zow? dr??k?". Drug? wa?n? spraw? s? tzwn "kwadraty". Nie wydaje Ci si?, ?e domki s? kwadratowe bez pi?ter, ?adnych urozmaice?? Trzeci? rad? jest dob?r itemk?w. Je?eli robisz natur? wok?? tych domk?w dobieraj to z sensem, nie lataj po map edytorze, aby wstawi? byle co np. wpierdoli?e? stalagmity, kt?re tam kompletnie nie pasuj? ;D Poczytaj troch? poradnik?w i my?l?, ?e b?dzie coraz lepiej.
Pozdrawiam, Help3R.

Nawet fajnie ci przer?bki wychodz? i my?l? ?e powiniene? si? w tym doskonali?.
Teraz ocena 8 / 10. :)

Regards,
Kaisus

Status
Zamknięty.
Do góry