• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Powr?t - Przer?bki i w?asne dzie?a.

Status
Zamknięty.

Brylantos

Advanced User
Liczba reakcji
4
Powr?ci?em do mappowania po do?? du?ej przerwie, i zabra?em si? za przerobienie + dorobienie mapy Anvara, mianowicie:

Nazwa?em to "Mini Wenecja"

1. G??wna cz???, tutaj wi?cej przerobi?em ni? doda?em, my?l?, ?e do?? przyzwoicie to wysz?o.

er3a.png

2. Skromny mostek ??cz?cy 2 cz??ci.

errb.png

3. Druga cz??? mapy, tutaj jest robiona 100% przeze mnie.

50788636.png

4. "Podziemia" drugiej cz??ci.

er1a.png

5. Ostatnia cz??? mapy, g??wnie chodzi?o w niej o to, aby umie?ci? jak najwi?cej domk?w.

er2a.png

Prosz? o komentarze, nied?ugo kolejne screeny!

Odp: Powr?t - Przer?bki i w?asne dzie?a.

1 ss tragedia wogole to nie wyglada dobrze, zle sie na to patrzy w drugim screanie to tam niema co podziwiac niema sensacji , no a reszta jest duzo lepsza od tamtych ssow no ale tak przecietnie ;)

@UP@
Nie oceniaj moich map skoro jeste? pocz?tkuj?cy i praktycznie nic na ten temat nie wiesz, a oceniasz po wygl?dzie. Ka?dy ma sw?j gust.

@@REFRESH@@

@UP
nie oceniam bo moim guscie tylko normalnie wiem co i jak powinno byc same kwadraty robisz nasrane niewiadomo co tam sie dzieje beznadziejnie i tyle :)

@REFRESH@
@UP Patrz?c na twoj? galerie i prace s? to wykonania 100% gorsze, wi?c prosze Cie...

Prosze o oceny Innych.

Niestety musz? przyzna? racj? Mothalowi. Twoje mapy to takie jedno wielkie po??czenie kwadrat?w, nasrania r??nymi bezsensownymi itemami i trawkami walaj?cymi si? po ulicach i dachach. Do??czaj?c do tego pr?by skonstruowania innowacyjnej architektury w stylu fontanny na kolumnach, ktr?re pogarszaj? stan rzeczy. Gdyby doda? do tego jako?? skrin?w, musz? przyzna?, ?e jestem troch? za?enowany twoim dzie?em.
Proponuj? ci zaj?? si? jakim? mniej kreatywnym zaj?ciem w rodzaju pi?ki no?nej, bo z twojego mapowania niestety nic nie b?dzie. Sugeruj? bezpowrotnie skasowa? map editor jak i r?wnie? ten temat.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Up@ Tak sobie m?w

Prosze o komentarze

ktos CI skrytykuje twoje prace odrazu twierdzisz ze ktos jest glupi i niema racji przejzyj na oczy jestes zerem nie mapperem nawet jesli to tqwoj poczatki niemasz wyobrazni jestes pewnie dzieckiem i robisz se tak zeby se to zrobic 0 passji . :) moje prace sa duzo lepsze choc mappuje z tydzien.:)

Up@ Tak sobie m?w
Prosze o komentarze
No wiesz stary, te kilka lat temu by?em uznawany za jednego z najlepszych mapper?w w Polsce, robi?em w EK, najwi?kszym powstaj?cym serwerze swoich czas?w, tak wi?c jestem w stanie prawid?owo stwierdzi? co jest g?wnem nie nadaj?cym si? do niczego, zrobionym przez 11-letniego dzieciaka, chc?cego zas?yn?? przez publikowanie swoich 'pi?knych', krzywych i chujowych mapek, niszcz?c pozosta?o?ci polskiej sceny mapperskiej, zbudowanej od fundament?w przez takich jak ja przed laty.
Poza tym nie rozumiem w jakim celu zasi?gasz opinii innych u?ytkownik?w, skoro nie s?uchasz tego co si? do ciebie m?wi. Nie chcesz nawet zrozumie? b??d?w jakie pope?niasz na swojej mapie. Jedyne czego oczekujesz to pochwa?y za stworzenie swojej ?licznej, chujowej wenceji, w formacie mapki tibii : |!
?eby udowodni? ci, ?e nie jestem jedyn? osob?, kt?ra my?li w ten spos?b, zapyta?em o opini? na temat twojej 'mapy' Whale'a, r?wnie? jednego z najlepszych mapper?w ze starych lat. Oto screen:

\

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

@Brylantos
Naucz si? akceptowa? czyje? opinie. Oni ci pisz? ,?e mapy s? brzydkie to to powinno ci? umocni? ?eby? robi? z dnia na dzie? coraz lepsze.

@Topic
Mi si? osobi?cie podobaj? twoje mapy. Jedyne co rzuca mi si? w oczy to ta trawa z Zao na 1 ss. A takto super ;) pozdrawiam i ?wicz dalej

Radz? poczyta? poradniki i dopiero si? zajmowa? za mappingiem. Na chwil? obecn? to Tw?j poziom jest bardzo niski w stosunku to tego co tutaj pokaza?e?. G?wno, jeszcze raz g?wno. Poucz si? troch?, a zobaczysz, ?e efekty b?d? natychmiastowe.

@up Arts18 poradniki s? do bani wi?cej by si? naczyta? ni? narobi? w RME
moja rada jest taka popatrz galerie zaawansowanych (w moim przypadku tak wysz?o) ja si? od nich sporo nauczy?em robi?c nie czytaj?c.

Przeka? do whela, ?e jego matka to te? kurwa. Dziecko to jest ten tw?j kumpel, kt?ry naje?d?a na rodzic?w. Zamiast da? opinie to pojecha? po mamie, pokaza?e? w ten spos?b jego pe?n? kulture i profesjonalizm. Hahaha

Nie moja wina, ?e twoje mapy s? kiepskie w takim stopniu, ?e nie mo?na wysnu? o tobie opinii innej ni? takiej, ?e twoja matka to kurwa, jak to ju? Whale stwierdzi? ; /.

Poza tym, zastan?w si? - po co wkleja? bym jego opini? skoro nie by? bym przekonany o stosunku kultury Whale'a do jego profesjonalizmu? : |

Pozdrawiam.

Stary, przej?yj na oczy i przyjmi krytyk? na klat?. Twoje mapy s? po prostu s?abe. Powiem nawet ?e s?do dupy. Jeden wielki autoborder, troch? kamyczk?w, nak?adasz bordery jak pojebany. Nawet zdj?? nie umiesz robi?. tak jak Ell Gaali powiedzia?, poogl?daj galeri? innych, zaawansowanych os?b i poczytaj jakie? poradniki.

Pozdrawiam !

Ja si? chcia?em odnie?? do Edwanda co to auto-bordera
co was wzi??o na ten kwadratowe drogi ??
Tibia si? opiera na ?redniowieczu i nie by?o tam tylu dodatk?w czy "nie" kwadratowych dr?g.
Sam kiedy? to popiera?em ale zdanie co do tego zmieni?em.

Japier*ole, a czy ja co? do cholery m?wi?em o drogach ? Mi g??wnie chodzi?o o budynki.

Status
Zamknięty.
Do góry