• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Postac za free passy to .......

Status
Zamknięty.

koala1222

New User
Liczba reakcji
4
Zaopiekujcie Si? Ni? Bede Wystawial Tu Co Miesi?c Inn? Bo Mam 4 Dokumenty Tekstowe Ich

67 Elite Knight Valoria !

koArem
jt3cz02am

NASTEPNA TO 55 Knight Candia
Im Wi?cej Reput?w Tym Cz???iej B?de Wystawia? Postacie

NIE PISZCIE ?E Z?E PASSY BO POPROSTU KTO? BY? SZYBCIEJ OD WAS......

Odp: Postac za free passy to .......

Zle pasy xD ;p jak podajesz to dobre. Jak cos za free chcesz oddac to pisz na gg : 13178916 lub na PW

@up ?le passy pewnie dlatego ?e kto? by? pierwszy i ju? je zmieni?. Ja zd??y?em si? zalogowa? do gry ale gdy chcia?em wej?? na posta? pisa?o ?e has?o jest nieprawdziwe. W sumie to nawet jak uzyskasz posta?, to d?ugo nie pograsz bo zak?adam ?e ma ona wyrobionego r-keya.

@up masz racje.. ale co z tym ek na valori?? :P

no to czekam na kolejne passy .. spoko gostek jestes XD

Co z tego ?e z?e. Jak ja bylem 1 osoba kt?ra wy?wietli?a teg o postac, JAk ja loklem to bylo 0 wy?wietle? i nie dziala?y. Dawaj dobre nastepnym razem...

Wez ty mi tu nie wkrecaj bo nawet jak ja wchodze to sie liczy i juz jest 1 smieciu pier******

Hmm ... Ten tamat to jedna wielka sciema ;> Zeby tylko ponabijac kilka postow i dostac reputy < lol > . Podaj nick tego knighta to moze uwieze ze on w ogole istnieje :D

Hmm ... Ten tamat to jedna wielka sciema ;> Zeby tylko ponabijac kilka postow i dostac reputy < lol > . Podaj nick tego knighta to moze uwieze ze on w ogole istnieje :D

Z tym,ze ten temat to sciema to zgadzam sie. A co z tego,ze poda nick?
Wystarczy,ze znajdzie jakis na tibia.com

Zeby sie upewnic,ze to on najlepiej jakby lognal na chara i napisal do kogos z tamtego swiata. Dajecie mu reputy za nic. Mozecie w ten sposob zostac zbanowani na forum.

@up ?le passy pewnie dlatego ?e kto? by? pierwszy i ju? je zmieni?. Ja zd??y?em si? zalogowa? do gry ale gdy chcia?em wej?? na posta? pisa?o ?e has?o jest nieprawdziwe. W sumie to nawet jak uzyskasz posta?, to d?ugo nie pograsz bo zak?adam ?e ma ona wyrobionego r-keya.

Recovery Key mo?na zmieni? za 25 z?. :D

W og?le co to za Poj***** temat? ---> Wystawi? za Free 60 Knighta? O ?al.

JA powiedzialem, ?e odprocz ciebie bylo 0 wyswietlen. Myslisz ze nie wiem ze jak robisz to jest jedno. Ty dajesz zle pasy ciagle i przestan wkrecac ze dajesz dobre. Raporta sie wysle i ci konto zbanuja...

Ja wam te? kiedy? mog?em oddawa? lvle jak bawi?em si? hackingiem, to z 5 lat temu wtedy gdy keylogger nie byl znany, a on sie teraz bawi i co za problem, da? 100 ek i za kilka dni wlasciciel odhakuje ?

Nie zaprzeczam,ale te potacie juz troch? czasu mam nirkt?re kr?cej niekt?re d?u?ej....
poprostu dawalem itemy na ots za postac.....
niechcecie to mog? zamkn?? temat....
:mad:

Dawaj dalej passy a repucik leci!!!:D:D

Niema to jak robic w konia ludzi xd a to sa pasy na mojego 47 MS sdevgefv 35353453 xddd

Te s? z?e !!! Temat do niczego nie prowadzi i powinien zosta? zamkni?ty.

Pozdrawiam,
Xinx.

sceptycznie podchodzi? bym do tej prawy...

walisz w ... a nie posty za freee jak masz naprawde to daj ludzia dobre pasy a nie wstawiasz bubel i wciskasz go innym koles chce sobie tylko posty ponabijac i sie posmiac z ludzi

Status
Zamknięty.
Do góry