• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Porwa?o mnie UFO!!!

Status
Zamknięty.

Szynka007

Active User
Liczba reakcji
1
Witam w nocy z dnia 16.07 na 17.07 PORWA?O MNIE UFO!!!
nie wiem jak to wyja?nic spa?em sobie spokojnie i nagle budz? mnie dziwne ?wiat?a dochodz?ce z za okna patrze przez okno lecz nic nie widze tak dawa?o ?wiat?o mysla?em ze sie obsram nagle dziwnie si? poczu?em i patrzem jestem w jakim? dziwnym miejscu wszedzie by?o pe?no jaki? dziwnych stworze? wygl?da?y troche jak kaczy?ski.. otoczyli mnie i zaczeli mnie dotyka? w imtymnych miejscach przestrasyz?em si? i prubowa?em uciec lecz nic to nie da?o oblazli mnie zaczeli wchodzi? mi do tylka zdarli ze mnie ciuchy ,a jak szko?czyli odwiezli mnie do domu...
TO BY?O STRASZNE
nie wiem czemu nikt mi nie wierzy ale to PRAWDA!!!:(

Powiniene? to da? do dzia?u opowiadania...

Mam sekret ale nie m?w nikomu... Co noc prze?laduj? mnie pokemony i gumisie... Przerysowywuj? mnie do w?asnej bajki :( To jest straaaszneee !!! XD

nie wiem czy powinienem to m?wi ale ja ci wierze bo do mnie przychodzi papa smerf i robi to samo :D a smerfetka si? patrzy i si? smieje.

own3d... tak na prawde to porwa? Cie pedofil. Ufo nie wchodzi do ty?ka. ;o Za du?o bajek.

Zadzwo? pod numer (022) 613-69-91 Tam powinni udzieli? Ci fachowej pomocy. Znaj? tam wszystkie przypadki i ka?dy problem potrafi? rozwi?za?. Nie wiem tylko czy telefon jest darmowy. =[

@Down
Wyra?aj si? xD

Ostatnia edycja:
@up
widzia?em ten odcinek zajebisty jest xD
@topic
pomocy oni znowu przyjd? i powiedzieli ze tym razem bez zabezpiecze?
HELP

Tak Mnie Wlasnie Porwaly Krokodyle Przebrane Za Ludzi, Podawali Sie Za Moich Rodzicow A Ja Im Dalem Cale Moje Oszczednosci ;(

Nie martw si?. Napewno jeszcze znajdzie sie na forum kto? inny - kto? kto zosta? porwany przez UFO tak jak ty. Kto wie mo?e si? spotkacie, b?dziecie (podczas ogl?dania obrad sejmu) si? dotyka? w miejsca intymne i wchodzi? sobie do ty?k?w aby przypomnie? sobie jak to by?o gdy porwali nas kosmici... Pozdrawiam, Drexav!

Status
Zamknięty.
Do góry