• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Poradnik dla Paladyna

Status
Zamknięty.
Odp: Poradnik dla Paladyna

Fajnie dzi?ki pomog?e? mi ale eq nie wazy 113 oz tylko 152.9 oz. ... i to mowie ?eby nie wprowadza? b??d nowych graczy .... :P

8/10 Poradnika si? nie chce czytac bo czasem to sam tekst przez ca?? stron?. Gdy by? to urozmaici? bardziej nawet w ma?e zdj?cia i troch? polepszy? stylistycznie to by by?o ?wietnie. Co do samej tre?ci nie mam zarzut?w. Ten secik fota to oczywi?cie jest na oko?o 35 lvl ? My?l? ?e p??niej to ju? tylko rh, paladin armor, mms, golden legs i bohy. Paladin armor nie jest drogi a daje 2 distanca

wiesz ile jest ju? takich poradnik?w? lol ! Ogarnij si? cz?owieku! Praktycznie 0 zdj??, a? si? nie chc? tego czyta?. Po prostu chujnia!

Poradnik fajny, mogliby?my si? zgra? i zrobi? jaki? we dw?jk?. Nie pasuje mi tylko ten ekwipunek, poniewa? Paladin powinien raczej nosi? co? w stylu Paladin Armor, a nie Blue Robe. W oceny si? bawi? nie b?d?, ale je?li ju? musz? to daje 9.5/10 :).

No postarales sie,dzieki ;)Przydalo mi sie lecz ja zamiast fibuli(odrazu) polecam kopalnie (odrazu)...Ale og?lnie 10/10 bardzo mi sie podoba...O.o Wkurwia mnie tylko to ze klucz do fibuli drogi jest...

Powiem tez ze moze i dopiero zaczynam przygode z tibia lecz to tylko moje zdanie(post wyzej)Moze i niemam racji lecz kazdy mysli inaczej(no w kazdym bodz razie ja)

Wi?c tak poradnik dobry ale mo?na by zrobi? nowy poradnik po updatach...

Ps. Pall nie ma ju? utana vid ;/

Poradnik jest do?? sk?py o dzia? exp... No bez przesady, cala tibia ma siedzie? w thais i bi? rotwormy a potem na POH? Bez jaj... Poza tym jest przestarza?y

Bardzo dobry poradnik. Przyczepie si? tylko do jednej rzeczy :
+ Mo?liwo?? u?ywania run sd (po updatach ta strona paladyna straci?a na warto?ci)
1. Po co wali? sd rune skoro s? inne czary (LEPSZE)

Po za tym Wszystko dobrze polecam !!

Reklama usuni?ta.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry