• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pomys? x]

Status
Zamknięty.

Lee Parkour

Advanced User
Liczba reakcji
30
Witam : )
Chcia?em og?osi? sw?j pomys?, a mianowicie w dziale "Alvaria.pl" ?eby doda? zak?adk? "Alvaria - Strona G??wna", kt?ra przekierowywa?a by nas na stron?: alvaria.pl .

Dlaczego ta zak?adka?
Poniewa?, wielu 'leniwym' osobom nie chc? si? zobaczy? strony alvari, kt?ra jest ?adna i zach?caj?ca ; D. Tak to nawet gdy przez przypadek klikniemy, wtedy otworzy nam si? alvaria.pl , mo?e to zach?ci? par? os?b.

Pozdrawiam,
Lee

Odp: Pomys? x]

Lenistwo nie jest dobre i ludzie powinni si? od niego odzwyczaja?.
Jestem na nie, skopiowanie strony nie jest takie trudne.

Regards,
Xanosta

Radzi?bym t? pro?b? skierowa? do administratora b?d? wsp??w?a?ciciela serwera - , kt?ry jednocze?nie ma mo?liwo?? edycji swojej kategorii na forum.

UP@@@:
Skontaktuj? si? z Jogim =)

Xanosta:
Wiesz dlaczego to 'lenistwo' ujo?em w nawias? chyba nie ...

Ehh niby pomys? dobry ale jest, ale mianowicie nie r?bmy wielu reklamowych dzia??w kt?re tylko zajmuj? miejsce, czym ich wi?cej tym forum gorzej wygl?da, jestem na nie mo?e dlatego ?e nie gram na tym serwerze? - Na stronie by?em i przyznaje ?e nawet, nawet..

Pozdrawiam,
Time

Ja te? jestem na nie. Niestety ale nienawidz? jakichkolwiek reklam na stronach i ten pomys? nie ma jak dla mnie najmniejszego sensu. Tak czy inaczej decyzja nie zale?y od nas tylko od joggiego. Tyle w temacie.

Przykro mi, ale nie zobaczysz "3 razy tak!". Trzy razy nie, dzi?kujemy.

@Down
UPS! Przepraszam, dopiero zacz?? si? rok szkolny, jeszcze nie doszli?my do 5, ale dzi?ki, b?d? m?g? zab?ysn?? w klasie!

Ostatnia edycja:

Je?eli tym "leniwym" nie chce si? patrzy? na stron? Alvarii, to niech nie wchodz?. Serwer na brak ludzi nie narzeka.

Ale co do propozycji to si? musz? zgodzi? i? dobrze by by?o zobaczy? taki dzia? (przekierowywuj?cy na g??wn? stron? Alvarii), wi?c jestem na tak.

Pozdrawiam,
vBio.

alvaria.pl

Kod:
Obs?ug? techniczn? domeny alvaria.pl zapewnia home.pl - najwi?kszy w Polsce
rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwi?za? hostingowych.

I dupa:D

Co do tematu na TAK

@up - mi r?wnie? wyskakuje taki komunikat , tylko z tego co s?ysza?em od Hostera to na serwerze b?dzie zmieniany hosting .

@Topic
Ja osobi?ci? jestem na nie . Dlaczego ? Bo po co za?mieca? forum jakimi? g?upimi zak?adkami . Je?li komu? b?dzie naprawd? zale?e? , aby wej?? na serwer albo przynajmiej go obejrze? to zrobi to . A tym co maj? tzw. 'lenia' to jednym s?owem maj? pecha .
Ale to moja ocena :)
Pozdrawiam !

Temat sko?czony, poniewa? alvarii nie ma, prosz? zamkn?? ...
Jak widz? revella uzna?a ten pomys? za dobry :D

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry