• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pomoge w robieniu otsa sql TFS!!

Status
Zamknięty.

dawiddaw1310

Advanced User
Liczba reakcji
12
Witam. Zrobilem ten temat aby pom?c wam w robieniu OTS ;p Chodzi o to aby nie pisac poradnika bo jest ich pelno tylko kto chce miec wlasnego OTSa niech napisze do mnie na GG a ja pomoge ;p
Pomoglem tak juz kilku osobom jedna napisala
kurwa jego pierdolona mac MAM OTSA!!!!!
Sorx za wulgaryzmy xD ale tak gosc napisal gdy mu pomoglem i gdy zobaczyl ze ja moge sie lognac ;D
MOJE GG 11871024
Za pomoc licze na reputa (jezeli komus sie to nie podoba ze napisalem o tym repucie ale ja go nie wymuszam bo nie pisze, np. za pomoc obowiazkowy reput...)
Jezeli komus sie to nie podoba to zedytuje (wiec nie dawajcie odrazu raportu xD)ale ta oferta jest prawdziwa ;p
Poprostu chce w jakis sposob pomuc na tym 4um ;pJestem na GG przynajmniej 3 razy dziennie i jezeli TY jestes bystry to mozesz zrobic swojego pierwszego OTSa w kilka minut a ja w tym pomoge (chodzi mi glownie o osoby zielone w tych sprawach lub ktore maja jakis error przy wlaczaniu OTSa, zakladaniu bazy itd...
Gdy bedziecie pisac na moje gg to odrazu napiszcie podstawowe info: -pierwsze 2 wyrazy IP(cyfrowego)-jaki masz silnik (client itd)- i czy chcesz zaczac od poczatku czy gdzies utknales ;p
Aha i cieszylbym sie gdybyscie pisali pod tym tematem abym nie musial za czesto go odswierzac ;p

/Kolor czerwony zarezerwowany jest dla kadry/ Temat przenosz? do dzia?u zespo?y

Odp: Pomoge w robieniu otsa sql TFS!!

R e f r e s h
Pomoglem juz kilku osobom zapraszam kolejnych ;D (prosze was aby nie pisali do mnie 10-letnie dzieci...poniewaz pomoc im zajmuje wiele wiecej czasu...)A pomogelm juz takiej osobie (1,5h zanim zrobil OTSa wiec bez przesady... gdy bedziecie czytac dokladnie to co pisze to zejdzie jakies 20min)

Refresh
Nie rozumiem dlaczego temat zosta? przeniesiony...
Za czerwony kolorek przepraszam ;p
Ale czy moglbym dostac wyjasnienie dlaczego temat zostal przeniesiony...

Dziekuje za pomoc !!!!
Jak troche zmienie OTSa to dostaniesz GODa!!!
Reput leci ;p ;D

Ok. ja prosze o pomoc w robieniu ots.moje gg : 595727 ip: 21..... (mialem podac pierwsze 2 wyrazy cyfrowego) jak chcesz cale ip. pisz na gg:):):):):):)client 8.10 ..... powiem na gg reszte o silniku, i nie mam narazie nic zrobione wiec pomoz jak chcesz to ci dam god albo gm,cm,s tutor,tutor albo gracza na big lvl.....plx pomoz

w robieniu ots pod 8.1 ja pomoge bo znam sie na tym protokole jak na malo ktorym .. ;d

Bardzo prosze o pomoc. Zrobilem juz wszytsko. Sciagnolem Loozik Ots, No-ip,ustawilem wszystko w config.lua i gdy sie loguje wyskakuje mi blad ;<
Proze o pomoc pod numer GG 446387

Fajnie Ze pomozesz ale prosze badzi czasem dostepny :D

Status
Zamknięty.
Do góry