• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pole wielkich paj?k?w

Status
Zamknięty.

Kibo

Active User
Liczba reakcji
1
Cze??. Sko?czy?em robi? pole wielkich paj?k?w i chcia?bym si? spyta? co o nim s?dzicie (czy dobry klimat, czy wam si? podoba itp.). Dodam, ?e to jest pod server.

Odp: Pole wielkich paj?k?w

Bardzo mi si? to podoba.
Nie zauwa?y?em z mojej strony b??d?w.
Tylko troch? ma?o kamyczk?w zrobi?e? ale za to ?adnie rozmie?ci?e? natur?.
7/10.

Nikt wi?cej nie powie co s?dzi o expowisku?

@Up
Jak zwykle Import z?o?liwy, cz?owieku zrozum, ?e jeste? bardziej ?a?osny, ni? ?mieszny!
@topic
Bardzo fajnie, tylko dodaj ich troch? wi?cej, bo takie respy to na realu chyba.
Og?lnie, r?b wi?cej, bo Ci to wychodzi!

Te paj?ki dlatego s? na p?aszczy?nie, i? s? wielkie i maj? za ci??kie, i za t?uste dupska, ?eby chodzi? po ?cianach, a obok wody s? dlatego, ?e akurat tak s? gdzie? na brzegu mapki, a nie w ?rodku. Co do odmiany mo?na powiedzie?, ?e przypominaj? ubarwienie tygrysa, wi?c mo?na powiedzie?, ?e to s? tygrzyki paskowane.

Te paj?ki dlatego s? na p?aszczy?nie, i? s? wielkie i maj? za ci??kie, i za t?uste dupska(...)
To si? dopiero nazywa dobra Riposta :P

@TOPIC
A co do mapy to natura dobrze rozmieszczona, wi?kszych bug?w nie zauwa?y?em. Nie powiem tak jak inni "czego? mi tu brakuje" (90% u?ytkownik?w :P) i nie dam oceny 7/10.
Nie wiem czemu, ale jak dla mnie to GS'y pasuj? do klimatu d?ungli.
9/10 :)

6/10. Prace czyste i przejrzyste. Idealne na rpg jednak niczym nowym nie wykaza?e? si? drogi Kibo :) Tak jak w temacie s? to zaledwie pola :P

?adnie Ci to wysz?o. Masz talent do tego ;)
S?dz?, ?e gdyby to by? exp na jakim? ots RPG mi?o by si? tam expi?o
9/10. Troszke wiecej paj?czyn, ?eby by?o wiadomo, ?e tu rz?dz? paj?ki hehe...

Zwyk?e pole z paj?kami .... tak rly to ?adna rewelacja par? krzaczk?w drzewko i jeden kokon paj?ka, generalnie nie jest ?le, da?o by si? tam gra?, ale nie jest to jaka? wyszukana praca, w?tpi? aby takie ogromne paj?ki mog?y ?y? w takim miejscu, jak ju? powinny by? tam jaskinie/groty/legowiska paj?k?w, gdy? paj?ki raczej nie sypiaj? pod go?ym niebem, mog?a by by? to jak kto? ju? zauwa?y? Jungla gdy? tam takie paj?ki faktycznie by tam pasowa?y, ale tak?e dobrym klimatem by?by wysoki las (z drzewami z tiquandy albo podobnymi) lub g?ry, moim zdaniem pole to z?a lokacja dla paj?k?w (przynajmniej dla takich du?ych)

Zauwa?y?em b??dy.
W ostatnim screenie ko?o tej g?ry zauwa?y?em ro?liny wodne lub bagienne, a umie?ci?e? je na trawie, i prawo od tej g?ry to samo
Popraw to i wtedy b?dzie ?adnie :)
8/10

Flaki z olejem... D?o?k!

Wed?ug mnie to 10/10 gdy? dobrze rozstawiona natura, nie za g?sto itd. wszystko ?adnie przejrzy?cie ale mam 1 pytanie do ciebie! Ile ju? mapujesz bo ja zgaduje ?e z 3 lata :D i 1 uwaga dla ciebie na 1, 2 i 3 scr. na tym sianku czy co to tam jest jest ground ska? i to na ka?dym... brzydko to wygl?da :d ale itak 10/10

ca?kiem dobre wykonanie nie widz? b??d?w dobra praca.
Ocena 7,5/10.

Sama mapa niczego sobie, lecz moim skromnym zdaniem stwierdzam jako gracz,
i? patrz?c na t? map? nie wejd? na ten serwer ni Chu*#!.
Nic szczeg?lnego, co do wypowiedzi typu
Mapa idealna na RPG!
To po prostu rzyga? mi si? chce.
Nie wiem jak innym ale mi mapy RPG kojarz? si? z Pi?kn? natur? i mnustwem detali i szczeg???w.
Tam ma by? tak pi?knie wszystko rozmieszczone ?eby nie by?o nudy i monotonii.

Moja skromna ocena:

Mapa 6/10

Da? j? na serwer RPG: Nigdy!!! ew. For Fun

Pusto, pusto i jeszcze raz pusto.
Mapa idealna na RPG!
Mo?e i na rl ale wed?ug mnie ots'y rl ?mierdz? kitem.
Gdyby? doda? do tej mapy jakie? inne rzeczy a nie tylko
" Krzaki, drzewa, g?ry, paj?czyny" to by by?a na pewno 10x lepsza.
Radze jeszcze poczyta? wszelakie poradniki dotycz?ce mapowania
Nie zostawie oceny bo to mi sie nie podoba.
Dzi?kuje, pozdrawiam:)

Edit#
Powiniene? doda? jakie? bagienka lub co? w tym stylu.

Powiem tak : ?le nie jest, mapka ?adnie si? prezentuje itd. expowisko jest w klimacie POHu, je?eli ma by? u?yta na jakim? ots, z wi?kszym expem to spawny powinny by? cz?stsze, je?li na RPG to jest ok. Nie znam si? na mappingu ale mapa nie najgorzej si? prezentuje ;-).

Mi si? bardzo podoba,prawie jak POH ^^.
9/10,pozdrawiam.

Jak ju? koledzy wcze?niej wspomnieli jest za ma?o paj?czyn (bo prawie zero). Jak sam napisa?e?, to te "paj?czki" maj? zbyt t?uste dupska, by si? wspina? - ok. Wi?c mo?e maj? odpowiednio t?uste dupska, by z 10 drzewek owin?? paj?cz? sieci??

Po za tym, powiniene? gdzie? pododawa? mniejsze paj?ki (spidery, poisony), w ko?cu nawet te grubodupczaste mog? mie? pomocnik?w, b?d? dzieci :).

Hmm... Odbiegaj?c od tematu wydaje mi si?, ?e niepotrzebnie poruszacie temat na co ta mapa by?aby odpowiednia. Nie rozmawiamy o tym gdzie j? w?a?ciciel tematu ma umie?ci?, a o tym czy si? ona Nam podoba, prawda?

PS Wi?cej paj?k?w, prosz?...
PSS 8/10

Status
Zamknięty.
Do góry