• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

#Up
Czy wykupienie domeny .pl kosztuje tak du?o? =d

#Topic
Jakie? informacje dot. startu by si? przyda?y.

domena pl bedzie 9 wrzesnia

Larva :
" Dzisiaj (wczoraj?) byl drugi alpha-test. Wraz z Luxa sprawdzali?my, czy poprawki naniesione w dzisiejszym dniu spowodowali naprawienie b??d?w z crashem - tak si? sta?o. Serwer nie crashnal ani razu przez 4h test?w. W dzisiejszym dniu sprawdzali?my i kalibrowali?my dok?adnie wp?yw statystyk na poczynania pokemonow. Zebralismy wiele danych i wykryli?my par? drobnych b??d?w, kt?re b?d? naprawiane jutro. "

screen01p.jpg

: ~~
WI?CEJ ZDJ?? NA FORUM PUPL'e

Ostatnia edycja:

Czyli wr?cili?cie do tego porzuconego projektu ? Mo?e jak ca?y projekt bedzie mia? rok w ko?cu wam si? zagra? u was. Zaczeli?cie na pewno sporo wcze?niej od Fabiana a on ju? ko?czy cho? nie jest powiedziane ?e sko?czy bo te? m?wi? o wielu datach wi?c nawet nie wiadomo czy powstanie cho? 1 polskich poke ots.

Czyli wr?cili?cie do tego porzuconego projektu ? Mo?e jak ca?y projekt bedzie mia? rok w ko?cu wam si? zagra? u was. Zaczeli?cie na pewno sporo wcze?niej od Fabiana a on ju? ko?czy cho? nie jest powiedziane ?e sko?czy bo te? m?wi? o wielu datach wi?c nawet nie wiadomo czy powstanie cho? 1 polskich poke ots.

Rok ;x ? Pocz?tki to byl zal??ki, projekt od podstaw wznowilismy 2 miesiace temu i doprowadzilismy go do swietnego stanu jak na dwa miesi?ce ;]

M?wi?e?, ?e nie u?ywacie grafik pokemon br, a te deady pok?w sk?d wzi?li?cie?

Xavizou Pokemon Maniac Online wszystko z pokemon br z?yna tu to nie tak ?le.

KIEDY START!?

1 pa?dziernika planujemy uko?czyc serwer na tyle aby mo?na by?o gra?.

Ladnie wam idzie! Myslalem ze bedzie to gorzej wygladac, a tu widac ze wcale nie sa gorsze od tych brazylijskich, wielki podziw. Pracujcie dalej, z pewnoscia wbije na wasz server.

P.S.: Co to za muzyka w tle tego trailera?

@Vergil93

Scooter - Fire

@topic

Pieknie ! Tylko czekac na start : )

@Xavizou Pokemon Maniac Online wszystko z pokemon br z?yna tu to nie tak ?le.

Znajdz mi 2 ots tak oskryptowany, i z takimi pomys?owymy skryptami oraz systemami :0. Br ugina si? na samym pocz?tk przy PMO :).
A ?eby modowie nie dali warna "chociaz i tak dadza"

Ots jako taki, wszystko raczej zrzynacie PWO, grafa etc ;/ nie podoba mi sie zbyt, grafika razi i troche denna bedzie na nim gra.

Jak mo?emy zrzyna? z PWO jak nigdy w to nie grali?my ?

Znale?? ci drugi taki serwer , tak oskryptowany a mo?liwe ze nawet lepiej ;>?
PokemonUnleashed
Prosz?&Dzi?kuje

"Ots jako taki, wszystko raczej zrzynacie PWO, grafa etc ;/ nie podoba mi sie zbyt, grafika razi i troche denna bedzie na nim gra. "

Zastan?w si? co m?wisz.

/ps. Arkam je?eli tak lubisz PMO to idz si?dz dalej na forum ;] a nie wspominaj mi o tym W TYM temacie, bo ja r?wnie? mog? by? niemi?y i zacz?? spamowa? naszym projektem w tamtych tematach.
S?ysza?e? o takim czym? jak zdrowa konkurencja? Bo w?a?nie zaczynasz przekracza? granice.

Pozdrawiam Kregox ;].

Ostatnia edycja:

Larva macie zajebi?cie ewolucje zrobione! Nie tak zrypanie jak na PWO br. Nie?le, mam nadziej? ?e si? wyrobicie do pa?dziernika.

Wszystko wskazuje ze si? wyrobimy :) .

Pozdrawiam Kregox

Ja mam nadzieje ze sie nie wyrobicie i ze sie wam nie uda... Ostatnio jak eldiane robil Teranie tez temat mial 999 stron... Wszystko bylo pieknie i cacy a na starcie - 30 minut gry - res... Pozniej 1 dzien off... Res charow co 5h ots postal miesiac ( bo byl free dedyk) i koniec. Balans byl chujowy, jedna profesja sciagala wszystkie inne na tym samym lvlu na hita po kilku h skillowania... Ogolnie Eldiane ludzie stracili kupe czasu a ty ich zrobiles w chuja. W dodadku jestes tepy, jak pisales newsy na stronie to z bledami ort... Nie zasluzyles aby twoj projekt odniosl sukces i mam nadzieje ze sukcesu nie odniesie.

Pozdrawiam :).

Btw. Dok?adnie news'a pisa? Eldiane czyt. Skrypter i napisa? b??d (ale n00bek).

Ale na tym koncie siedzi Kregox, nie Eldiane;] wi?c stfu n00b :* ?

I zapominasz o ma?ym szczeg?le .......

Larvie :P kt?ry ma do?wiadczenie w balansacji , programistyce itp wi?c co sie prujesz .

A w sprawie restart?w, b??d?w itp. na Terani to nie mam nic sobie do zarzucenia robilismy serwer we dwoch
Ja [Kregox] + [Eldiane].
Ja by?em odpowiedzialny wy??cznie za mape + grafiki(krytykuje mnie za to je?eli jest za co ;]) wi?c co sie do mnie plujesz za skrypty ;> jak to nie ja je pisa?em. A ?e Eldiane [skrypter] wyjecha? sobie na 3 tyg w dniu odpalenia serwera to wybacz ale nic nie poradz? ze jako maper/grafik musia?em boryka? si? z problemami skrypterskimi i stara? si? je naprawi?.
Wi?c tw?j G??WNY argument upad? z niewiedzy jak? posiadasz lub kt?rej z owych przyczyn nie chcia?e? nas tutaj zaszczyci?.

Ale masz moje s?owo ?e po PUPL uko?cz?Teranie ale tym razem na innych zasadach i mam nadziej? ?e z Larv? ;)

Pozdrawiam Kregox
i zapraszam na FORUM
przekierowanie w syg.

btw. Dzi?kuje za od?wie?enie tematu

20% do uko?czenia mapki :)

Ja mam nadzieje ze sie nie wyrobicie i ze sie wam nie uda... Ostatnio jak eldiane robil Teranie tez temat mial 999 stron... Wszystko bylo pieknie i cacy a na starcie - 30 minut gry - res... Pozniej 1 dzien off... Res charow co 5h ots postal miesiac ( bo byl free dedyk) i koniec. Balans byl chujowy, jedna profesja sciagala wszystkie inne na tym samym lvlu na hita po kilku h skillowania... Ogolnie Eldiane ludzie stracili kupe czasu a ty ich zrobiles w chuja. W dodadku jestes tepy, jak pisales newsy na stronie to z bledami ort... Nie zasluzyles aby twoj projekt odniosl sukces i mam nadzieje ze sukcesu nie odniesie.

spierdalaj

@topic: dodam, ze postepy nad serwerem ida bardzo szybko i system gry juz powoli zbliza sie do postaci grywalnej. teraz zajmujemy sie obsluga itemkow.

Status
Zamknięty.
Do góry