• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

@Juuzeff
Jak ich tak wyzywasz to mo?e powiesz nam co ty umiesz ? To co oni tam zrobili ty by? nie zrobi? tego w 0,001% wi?c nie ma tu o czym gada? :) .
Pozatym mam prawo wyra?i? swoje zdanie .

Sam krytykujesz i moim zdaniem Ty zrobi?bys 0,0001% z tego.

NIe chce sie czepiac ale ta grafika jest katastrofa.

@criMinalStyLe
Hmm a od czego jest dzia? zapowiedzi ? Od komentowania dawania sugesti do projektu wi?c w czym masz problem ? A to ,?e mi si? akurat te grafiki nie podobaj? to jest moja sprawa . Czy ja zwyzywa?em Eldiane lub kogo? z ich teamu od Noob?w jak zrobi? to Juuzeff ?

Dobra koniec rozmowy szkoda tu spammowa? .

Jeszcze pytanie do Ciebie Eldiane
Czy pokemony b?d? g?odne i czy b?d? zadowolone/niezadowolone

bo?e jak ja czytam co wy tam pierdzielicie to a? mi was szkoda wiecie?
@exedras i lowix jak wam nie pasuje wygl?d to narka okej? Wy o tym nie decydujecie i to wasz problem ze was oczy bol? mnie nie, jak i 99% os?b, kt?re gra?y w pokemony na gba.

kur tu nie chodzi o gba tylko o pokemon online na kompa zagraj se!! Wpisz w google pwo i wybierz 1 link i zobaczysz ?e ta zielona trawa razi po oczach!

kur tu nie chodzi o gba tylko o pokemon online na kompa zagraj se!! Wpisz w google pwo i wybierz 1 link i zobaczysz ?e ta zielona trawa razi po oczach!

TO sobie ?ciemnij monitor,,, nic innego doradzi? nie mog?. Brazole maja kwadraty na mapie i nikt tam nie narzeka tak jak wy tutaj;]

eldiane a potrzebujecie jeszcze jak?? pomoc jeszcze?

@Juuzeff
Jak ich tak wyzywasz to mo?e powiesz nam co ty umiesz ? To co oni tam zrobili ty by? nie zrobi? tego w 0,001% wi?c nie ma tu o czym gada? :) .
Pozatym mam prawo wyra?i? swoje zdanie .

Po 1 ortografia.
Po 2 jestem grafikiem i pocz?tkuj?cym mapperem a Ty??
Po 3 robi?em z kolegami ots i si? bawi?em w skrypty, lecz by?y s?abe
Exedras napisał:
Hmm a od czego jest dzia? zapowiedzi ? Od komentowania dawania sugesti do projektu wi?c w czym masz problem ? A to ,?e mi si? akurat te grafiki nie podobaj? to jest moja sprawa . Czy ja zwyzywa?em Eldiane lub kogo? z ich teamu od Noob?w jak zrobi? to Juuzeff ?

Dobra koniec rozmowy szkoda tu spammowa? .
Po 4 GDZIE ja wyzywalem Eldiane team?

Wiec pomy?l zanim co? napiszesz oki? A najlepiej rozp?d? si? i walnij g?ow? w mur i id? szuka? swoich friendsuf.

Ostatnia edycja:

Zal mi was wiecie dlaczego sa kolejki i nie ida? bo kurwa pacc wbija jakis i stoisz dluzej
Mozna by bylo zrobic pacc i konta vip ktore odrazu by wbijaly to by bylo drosze od pac np pearl account to ze musisz czekac a diamond ze nie musisz by byly 3 rodzaje kont

@Juuzeff
Po 1. Je?li dla ciebie Wyra?i? gdzie ?le nacisn??em ALT to b??d ortograficzni to Gratuluje IQ !
Po 2. Sygny w gimpie ka?dy umie robi? czy pixel arty a co do mappowania mo?emy si? zmierzy? je?li jeste? pocz?tkuj?cy to nawet nie ma si? co z tob? pojedynkowa? :]
Po 3. Czary czy potwory ka?dy debil zrobi .
Po 4 . Naucz si? czyta? ze zrozumieniem to zrozumiesz .

Wi?c z czym do ludzi ?

@robert891
Cz?owieku idz si? schowaj p?acisz to wymagasz ... Idiotyczny pomys? z tym staniem w kolejkach na pacc .

Ostatnia edycja:

Exedras jak ka?dy umie robi? sygny i pixele to poka? na co Ci? sta?

Moje pracki:
juuzeff.png

danter.png

luugiasygna.png

darkelf.png

Ludzie, ogarnijcie si?!!
Juuzeff, Exerdas, koniec tej k??tni.
odbiegli?cie od tematu zapowiedzi i zaczeli?cie ze sob? k??tnie, tak nie mo?e by?.
je?eli chcecie si? k??ci? to od tego jest pw, a nie posty w zapowiedzi servera -.-
#Juuzeff
te prace i tak s? s?abe
#Topic
Eldiane, jak ju? kto? zapyta?, poki b?d? mie? swoje humory czy nie?;d

Ostatnia edycja:

Zgadzam sie albo dajcie sobie w morde i styka:)

Proponuje da? upomnienie Juzeffowi jak i Exedrasowi

@topic.
Moim zdaniem taka mapka nie przejdzie. Wiem, ?e gameboy to by?o co?, ale czasy si? zmieniaj?, a tibia rz?dzi si? swoimi prawami :). Wi?kszo?? ju? przywyk?a do grafiki w tibii i ona odpowiada im najbardziej. W?tpie ?eby ots odni?s? wielki sukces z tak? mapk?.

To tylko moje zdanie.

No no, zapowiada si? bardzo ciekawie, mo?e nawet pogram na tym serwie. Czekamy na Start! ;)

~~TM's/HM's~~
Zdolno?ci bojowe pokemon?w b?d? dochodzi? co odpowiedni lv pokemona, ale jego mo?liwo?ci korzystania z atak?w b?dzie ograniczone, ka?dy atak b?dzie odbiera? ilo?? energii na u?ycie go.
typu. Ice Beam pokemon lodowy/wodny b?dzie w stanie u?y? 5x Energie mo?na odnawia? przy pomocy napoi oraz podczas leczenia w PokemonCenter.
HM’m b?d? wyposa?one pokemony w zale?no?ci od mo?liwo?ci zdolno?ci do przyj?cia HM’u (ABBLE).

Wr??my do tego czy jak jest ju? 5x u?y? to jaki czas na ponowne u?ycie b?dzie?
Bo nie do?? ?e to jest ograniczone to jak na jaki? hunt p?jdziesz to wiecej stracisz ni? zyskasz chyba ze we?miecie jakie? tanie ale to tylko marnowanie czasu na robienie tego lepiej sam czas na oczekiwanie zrobi? ...

@down
uwa?am to samo

Ostatnia edycja:

Wg mnie grafika z GBA nie zda testu.. Wi?kszo?? os?b, woli grafik? tibijsk? tak jak powiedzia? 'tomakeo'. Rozumiem, ?e by?cie zmienili troch? grafik?... np. trawy, g?r czy ziemi, albo ?cian... ale wszystko wygl?daj?ce jak grafika z GBA to troch? pora?ka. Zr?bcie tylko troch? zmienion? grafik? tibijsk? i b?dzie git, ale musi by? to tibia a nie GBA. Wymie?cie jakie? drzewa krzaki czy co?... to przyci?gnie ludzi, a nie ich odrzuci. Takie moje zdanie i my?l?, ?e sporo os?b b?dzie po mojej stronie.

/Pozdrawiam
Bialy.

pora?ka? mysl to byl najlepsza gra w latach tych grafika u nich zajebiste ale diamond to wymiata admin by mozna z diamon wziosc grafe

Status
Zamknięty.
Do góry