• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

@robeq123, Exerdas

Nie musicie czeka? i ca?y czas buntowa? Eldiane przez takich jak wy on nie wie co ma robi?. Nie podoba si?? odp. Wypad. Nikt nie b?dzie p?aka? nad 2 graczami.

Robeq nie jestem tob? aby komu? liza? du*e. Ja pisz? jak mi pasuje nie zabronisz mi.

@topic
Eldiane zatrudnij z 2 grafik?w kt?rzy by wycinali i robili detale do mapy.
Tylko nie zmieniaj znowu z GBA na TIBIAJSKA ...
GBA prezentuje niez?y klimat do tego serwera.

Ju? nic nie zmieniam mam osobe ktora mi to wycina i ?aczy w du?e elementy :) i fajnie sie pracuje

@Alexis

Mniej wi?cej tak b?dzie wygl?da?a wasza gra :
wtk0vr3o6shn7q75tw0g.jpg

Mi si? to nie widzi

Pozatym ,?e 2 ludzi chce te grafiki a 3 nie to chyba co? m?wi nie ? Nie tylko my b?dziemy na to ?yga? a ,?e znajdzie si? z 30 os?b kt?re to lubi? to trudno ale wi?kszo?? widocznie jest na nie wi?c prosze opanuj si? .

To zastanowili?cie si? wko?cu jak te pokemony ? Z trawy czy normalnie ? Jak z trawy to ju? pora?ka ca?kowita ...

Ostatnia edycja:

Nie no bez przesady.
Zr?bcie normaln? map? z grafikami z tibii tylko troche przerobi? i tyle.
Taka z GBA mi si? nie widzi.

@up2
to wygl?da chujowo -.-

@edit
Najpierw ma by? 1 mapa p??niej nie daj? inn? zmieniaj? teraz znowu inna mapa robicie nas w chuja albo wam si? nudzi -.-

Ostatnia edycja:

@3up masz racje to wyglada po prostu chujowo takze bym wolal grafe jak na br ;p

w przysz?osci du?o wi?cej os?b gra?o by w po w stylu PO br z bez evo stones only, ni? na takiej grafice taki dupny pomys? fajny serwer si? zapowiada? tylko od pocz?tku wiedzia?em ?e chujowo b?dzie z tym "Wyskakiwaniem pok?w z trawy" nagle gdy napisa? Eldiane o tej mapie w stylu rpg i poki biegaj?ce po ziemii ju? my?la?em ?e lepiej nie b?dzie no i nie b?dzie bo ZJEBALI?CIE TERAZ NA MAX!!

Grafiki postaci tez nie beda tibijskie ;]

?ycz? powodzenia z t? map? ;>

@eldiane
Czyli mniej wi?cej tak ?
h70xr15xahffqlzlpu.gif

To ju? masakra ...

A te pokemony z trawy czy chodz? ?

@fern
Do??czam si? :]

gracie w to czy mo?e jak?? inn? lepsz? odmiane macie bo to ci?gle si? crashuje i lvl kasuje poki te? a nie mam w co gra? to nawet w tak? odmiane se pogram chwile :(

@Lowix
To zawsze b?dzie wygl?da? chujowo ^^ .

po tygodniu si? znudzi ^^

lepiej zrobic wersje w stylu PO br tylko ze troche przerobiona
to wygl?da BIEDNIE

Ale ots ju? zrobiony? bo 2 dni na kompie mnie nie by?o i niewiem :d

ale Wy wszyscy PIERDOLICIE
jak Wam sie tak to nie podoba i tak Was to w oczy gryzie, ?e nie bedziecie grali w to d?u?ej ni? 30 minut to GTFO i zamknijcie za sob? drzwi albo z ?aski swojej poczekajcie na jakikolwiek screen z gameplay'u bo to przekracza ludzkie poj?cie ?eby jecha? ludzi, kt?rzy po?wi?caj? sw?j czas na zrobienie czego? naprawde IMO zajebistego a Wy ich za to jedziecie i to tylko na podstawie SWOJEGO WYOBRA?ENIA jak b?dzie wygl?da? efekt ko?cowy.

@ekyuu
Czy my na kogo? jedziemy ? ?yjemy w wolnym kraju wi?c mamy prawo wyrazi? swoje zdanie ucz? tego w 4 klasie podstaw?wki mo?liwe ,?e jeszcze nie by?e? w 4 klasie to trudno :( .

?adnie si? zapowiada ;] Rozumiem ?e to nie b?dzie mapa Pokemon Red, Gold czy Ruby ;]
W ka?d? cz??? gra?em kilka razy ;d S?dz?c po palecie przedmiot?w b?dzie to bardziej Pokemon Ruby ;d Mogliby?cie napisa? co wam zosta?o do doko?czenia? Na pewno zagram.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry