• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Jak to now?? Od 0 wszystko?

#Eldiane
Robisz sam, czy pomoc by ci si? przyda?a? ; d

ehh lepiej ?eby chodzi?y ;/ I te grafiki to troche lipna sprawa ma?o urozmaice? do nich itp . Ale to ju? wasz wyb?r .

Dlaczego lipa omg na gba dalo sie grac to tutaj tez nie widze problem?w

wg. mnie najlepsza by?a mapa nr.2 przer?bka rpg i ?eby poki chodzi?y po mapie. Ta 3 mi si? nie podoba to wog?le nie b?dzie jak Tibia tylko jak Pokemon Online co ma z**b*** grafe i og?lnie s?abo si? tam gra bo sam pr?bowa?em :(

dla por?wnania daje adres stronki czego? w stylu GBA

i serwer br mi?dzy 6;00 a 13;00 na serw mo?na wej?? bez problemu wi?c zobaczcie sami po?ci?gajcie sobie te 2 wersje i m?wcie co bardziej si? wam podoba. Mo?e to jako? pomo?e w wybraniu mapy Eldiane. :(

Ostatnia edycja:

No ja te? my?l?, ?eby nie robi? od 0 nowej mapki. Mo?na przecie? troch? pierwsz? mapk? przerobi? lub t? drug?. Po prostu Eldiane jeste? niezdecydowany...

@Eldiane
No nie wiem na m?j gust przerobienie tibi na takie co? nie s?u?y pozatym jakby tu zrobi? pustynie ? Grafiki tibijskie nie pasuj? to tych ;/ . Ale to tylko moje zdanie . A je?li mo?na to poka? jak?? grafike outfity . I lepiej ?eby pokemony same chodzi?y .

A mape proponaw?bym da? kt?r? z tych co macie a nie robi? ju? chyba 3 mape ;d

@robeq123
Zauwa? ,?e to 1 nie jest na silniku tibi a br ma 11 server?w gdzie gra po 200-300 os?b na ka?dym wi?c ?

Ostatnia edycja:

po 1 pierwsza mapa poszla sie jebac bo mialem formata , 2 mapa bedzie pod rpg i teraz robie do pokokemon

Nie lepiej by by?o zrobi? jeden serwer z mapa poprzedni? i drugi serwer z mapa t? co robicie?

ale zr?b mape w stylu tibia tak jak br a nie ten pokemon online to jest takie dupne:/ mia?em nadzieje ?e wko?cu b?dzie co? w stylu PO br tylko poki mia?y lvl i ewolucja od poziom?w a nie kamieniami, a tu pokemon online b?dzie ledwo przypominaj?cy tibie, grafika od kt?rej oczy bol? :(

@lowix
Nie kombinuj, nie kombinuj....
@up i 2up
To pa "go na BR -.- ..."

@topic
Mapka GBA mi si? naprawd? podoba.
Co do urozmaice? to mo?na je stworzy? w stylu GBA. nie?
Niech b?dzie GBA mapa bo Tibijska mi si? za bardzo nie podoba...
Og?lnie dziki tej gba mapie b?dzie bardzo fajny klimat pokemonowy XD

Pozdrawiam
Alexis

@up
Co ja kombinuje ? 0.o Zastan?w si? co piszesz . Jak chcesz oczojebne grafiki 0 urozmaicenia prosz? bardzo .

Cz?owieku na br zapewnie nie wpi?e? 7lvl'a <lol2> wi?c morda w kube? .

uwierzcie mi gra?em w pokemon online w stylu GBA oraz gra?em na br
i du?o bardziej podoba mi si? br ni? walka na tury z graf? od kt?rej po 30 min gry oczy wysiadaj?.

up/\
czy kto? mowi? ze prowadzamy nowe okno walki na tury ?

Po pierwsze nie bede robic rozpixelowanych obrazkow pokemon?w po 2 wektory pokemon?w sa inne ni? w tibi co wyglda kr?tko mowiac CHUJOWO tutaj all bedzie mia?o rece i nogi

Na takiej mapie to w GBA mog? sobie zagra? zamiast da? co? nowego...

to co teraz robisz czyli mapa GBA tak mnie dobi?a tyle czekania na serwer a ty go poprostu jebiesz ze shock. Szkoda tego serwera mog?o a nawet mo?e by? fajnie ale napewno du?o lepsza b?dzie mapa w stylu tibia jak na Br a nie taki shit.

Jak kto? lubi gra? w pokemony z tak? graf? to niech se kupi game boy color za 20 z? jak nie mniej i do tego pokemon te? nie drogo i niech se gra.

Alexis i ten habi to tylko dupe umiej? liza? poprostu nie por?wnywali?cie PO Br z pokemon online da?em linki por?wnajcie se i zobaczycie r??nice to wyskakiwanie z trawy to jeden z najgorszych pomys??w a najgorszy to ta mapa ?alowa

By?cie zrobili normalny serwer tak jak br tylko zamiast only evo kamieniami to evo od lvl i by sie posrali a tak to sie mog? poszcza? ze ?miechu ?e takie g?wno polacy robi?.
Br stworzyli co? fajnego zwalili tylko te kamienie i dlatego mi si? troche to nie podoba my?la?em ?e tu b?dzie fajnie ale zawie?? si? mo?na, no trudno.

Ostatnia edycja:

Mi si? te? bardziej podoba wersja GBA, ten klimat b?dzie nie zast?piony ;) poza tym jako? na emulatorze z gba na full screnie gdzie by?o wida? ka?dy piksel jako? mog?em gra? ile chce i oczy mi nie wysiada?y ;)

@edit
Robeq123 dupy to ja nie li?e nie staram si? o ?adne wzgl?dy chc? tylko ?eby projekt by? najlepszy...
a jak sie wam nie podoba grafika z GBA to na br sobie pograjcie, nie wy to inni przyjd?

Ostatnia edycja:

@Habi1994
Twoja karta graficzna nie daje rady mi dzia?a?o normalnie :D Pozatym jak Ci si? niepodobaj? normalne grafiki z tibi to graj sobie na GBA nie ty to inni przyjd? .

@robeq123
Zgodze si? z wszytstkim co napisa?e? z t? map? i systemem pokemon?w

Kto? tam napisa? klimat ... Jaki klimat ? Z outfitami z tibi itp ... Pozatym wydaje si? to teraz ?atwe ale tych grafik b?dzie potrzeba wi?cej ;) Np. Krainy lodowe ,pustynne piramidy ,r?zne wulkany ,podziemia i r??ne akcesoria do miasta .

Ostatnia edycja:

Te? mi si? wydaje, ?e zastosowanie grafik z gba do tibi jest to kompletne dno. A Eldiane zamiast zrobi? kopie mapy zrobi? formata kompa. Oczywi?cie komputer m?g? Ci si? popsu? - tak przypuszczam, ale czy na trybie awaryjnym nie mo?na by?o tego odzyska??
By?o min??o...

Status
Zamknięty.
Do góry