• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

@Exedras
Ty ka?esz nosi? okulary Mojemu Mistrzowi ? Sam nie umiesz zrozumie?, ?e tam jest napisane NP. CHARMANDER

@Z tymi eggami to ja my?l?, ?e by?y bo one ?wietnymi Zadomowieniami naszych starter?w np. Gdy dostaniemy jajko ( bo mo?e by? tak ?e dostajemy je po zako?czeniu tutorialu)pokemon wykluje si? dopiero po 5 minutach. to by zupe?nie si? wyr??nia?o od serweru br a to by by? wielki + dla waszego projektu ;)

@Edit: Co do tych pokeballi to s? ?wietnie zbalansowane

Ostatnia edycja:

@up
A ty nie umiesz zrozumie? ,?e nie b?dzie tych 3 starter?w ? Zakocha?e? si? ? Nie powinno ich by? w ?adnych eggach bo zrozum ka?dy b?dzie mia? najlepsze poki ...

A pozatym co by?oby takim wielkim + ? To ,?e czeka si? d?u?ej na startera ? 0.o Mo?na zrobi? tego egga z jakiego? questa i wyznaczone poki mog? si? wyklu? .

W sklepach b?dzie pokeball i great ball , ultraball dla pacca (-..-) a reszte mozna zdobyc za appricony i inne misje ;).

Pozdrawiam Kregox

Moja propozycja na startery
1.Poliwag
2.Nidoran Male/Female(troche przesadzi?em)
3.Paras
4.Pidgey

Ale jednak wole startery na PO BR bo jak nie da si? bulbasaur squirlte i charmander to takie jak na PO BR

Hmm bardzo dobry pomys? z tymi Ballami :).
Jednak je?eli kto? kupi np 300 TimerBali ?? po x razie b?dzie mia? 100% szansy na z?apanie, wi?c b?dzie m?g? wywalic xx na slabsze poki, a tego ostatniego ktory bedzie mial 100% na zlapanie wywalic na Mew ;p lub jakiego? Legendarnego , i koszty sie zwruca i bedzie mial du?y zysk.

@up
A ty nie umiesz zrozumie? ,?e nie b?dzie tych 3 starter?w ? Zakocha?e? si? ? Nie powinno ich by? w ?adnych eggach bo zrozum ka?dy b?dzie mia? najlepsze poki ...
A pozatym co by?oby takim wielkim + ? To ,?e czeka si? d?u?ej na startera ? 0.o Mo?na zrobi? tego egga z jakiego? questa i wyznaczone poki mog? si? wyklu? .

Nie chodzi o to, ?e z jajka wykluje si? od razu charmander ...

Hmm bardzo dobry pomys? z tymi Ballami :).
Jednak je?eli kto? kupi np 300 TimerBali ?? po x razie b?dzie mia? 100% szansy na z?apanie, wi?c b?dzie m?g? wywalic xx na slabsze poki, a tego ostatniego ktory bedzie mial 100% na zlapanie wywalic na Mew ;p lub jakiego? Legendarnego , i koszty sie zwruca i bedzie mial du?y zysk.

A czy Eldiane nie pisa?, ?e te pokeballe mo?na zdoby? w misjach?

@M?j Mistrz
Okulista si? przyda ;)
@topic
Jak chcecie robi? z tego ots'a nooba gdzie ka?dy biega z Charizardem ,Blastoisem ,Venosaurem to prosz? bardzo . Ludzie my?lcie !!
To jest idiotyczny temat ... Niech eldiane z ekip? sam ustali jakie b?d? startery .

@Exedras
Yyy.. dlaczego mi mia?by si? przyda? okulista ? To by? m?j przyk?ad.. nikt nie powiedzia?, ?e starterami maj? by? charmander squirtle czy bulbasaur... to by? przyk?ad(sorry moja wina, nie napisa?em tego...)... r?wnie dobrze mog? to by? jakie? bellsprouty czy inne goldeeny.. ale fajnie by by?o jakby si? je trenowa?o od jajka lub od dzieciaka(baby 'nazwa pokemona').......

@edit
Wg mnie timer ball powinien mie? jakie? ograniczenie procentowe, aby jego skuteczno?? nie dosz?a do 100%.. najlepiej, ?eby maksymalna skuteczno?? ?apania dochodzi?a do ok. 10-13%. Taka moja propozycja

@down
..ale tu chodzi tylko o startery.. potem ?apiesz normalne pokemony.. przecie? nie jajka xD

Ostatnia edycja:

@up
dziwnie by by?o "baby mew"

Ja mam pomys? co do kupywania Balli.Mianowicie mo?e zrobic Eldiane,?e s? Balle w opakowaniu po 10 sztuk.I co wy na to ?? Co ?.:p:)

A mog? jaki? screen'ek pokemonka? Czy to bardziej wszystkie z Tibii, tylko nazwa zmieniona? Co do reszty wydaje si? dobrym pomys?em, a server 24/7?

Tam widzia?em premier ball i on jest jak great ball ma 2% to moze dodawali np za 50kupionych balli masz 1 premier balla albo za 100

Wed?ug mnie najlepiej jakby?cie zrobili server taki jak BR tylko ?e x2 Exp'em
Pewnie wi?kszo?? z was teraz nie zmiesza z b?otem ale co tam :)

no no nooo ?adnie sie zapowiada servik ;p mam nadzieje ze jego administrator bedzie bardziej zainteresowany calokszta?tem niz na niektorych serwerach Powodzenia PWO team GO Go :rotfl:

Wed?ug mnie najlepiej jakby?cie zrobili server taki jak BR tylko ?e x2 Exp'em
Pewnie wi?kszo?? z was teraz nie zmiesza z b?otem ale co tam :)
Przepraszam kolego wiesz mo?e jaki jest u nich exP?
nie???
oni sami ustalali jaki jest exp tu tez beda

Nie bede nikogo mieszac z blotem ale BR zrobili na odpierdol server, nie podobaja mi sie ich zastosowania i wole wymyslec wlasne i je zrealizowac i niekt?re balle nie bed? dost?pne hurtowo. Zdobywanie ich bedzie masakrycznie cie?kie ale bedzie sie to op?aca?o na imba pokemony :).

Pozdrawiam Kregox

?wietne poke balle fajne grafiki. Jak dla mnie du?o tego co robicie i pokazujecie tutaj mi si? podoba.

A mo?na by by?o np. zrobi? te balle 10% szansy na z?apanie w sms shop/przelew. Powiedzmy 50 takich balli sms 10z?/przelew 5z?.
To tylko taka propozycja, mo?na to troche pozmienia?(my?l?, ?e sporo os?b by si? skusi?o :D)

No troche przesadzi?em z 50pb ale mo?e 25~wystarczy xd.

\/ na dole

To tylko poke balle 10%, a mog? by? i 7% i chodzi o to ?eby serwer mia? na czym zarabia?, teraz wszystko kosztuje :(

Ostatnia edycja:

?wietne poke balle fajne grafiki. Jak dla mnie du?o tego co robicie i pokazujecie tutaj mi si? podoba.
A mo?na by by?o np. zrobi? te balle 10% szansy na z?apanie w sms shop/przelew. Powiedzmy 50 takich balli sms 10z?/przelew 5z?.
To tylko taka propozycja, mo?na to troche pozmienia?(my?l?, ?e sporo os?b by si? skusi?o :D)
No troche przesadzi?em z 50pb ale mo?e 25~wystarczy xd.

To gra by si? opiera?a na:

Wy?lij sms/ Zr?b przelew - i id? ?ap pokemony.
Oto nie chodzi, wi?c pewnie nici z tego pomys?u, i dobrze. ;x

Tak Eldiane rozumiem oco ci chodzi.
Ale mi chodzi?o oto ?eby zrobi? now? mape(wi?ksz?) kilka fajnych dodatk?w kt?re sprawi? ?e server b?dze unikatowy ale reszt? zostawi? (Jak sie ?apie pokemony itp...)

Dobra, a wi?c bardzo mi si? spodoba? pomys? z jajkami. Jednak moja propozycja jest taka, ?eby zrobi? questa np. od 20 lvl na jajko. Ka?da profesja mia?a by inne. Dzia?a?o by to za zasadzie oto takiej:
1. Trzebaby nosi? jajeczko przy sobie.
2. Co jaki? czas "karmi?" je jakimi? przedmiotami.
3. Wraz ze wzrostem do?wiadczenia gracza pokemon coraz bardziej by si? wykluwa?.
4. Dajmy na to na 25 poziomie gracza z jajka wyklu? by si? baby(pokemon)
5. Mia?by on s?abe spelle na pocz?tku.
6. Wraz ze wzrostem do?wiadczenia POKEMONA z baby sta?by si? on zwyk?ym pokemonem.

Status
Zamknięty.
Do góry