• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

@up
Aha ju? wol? niech to b?dzie kopia 100% ni? ?eby by?o ?atwo.

A jak wida? z opis?w Eld.... to nie jest to kopia. Przecie? b?dzie ten sam klimat "Pokemon" wi?c wiadomo ?e nie kt?re rzeczy b?d? podobne. POMY?L<<<

Pozdrawiam
Alexis

A ja mam pytanie czy b?dzie mo?na sprzedawa? te wszystkie ?mieci z pokemon?w u 1NPC (lub w 1mie?cie) czy b?d? jakie? "specjalne", a raczej wyznaczone itemki , kt?re b?dzie mo?na sprzeda? gdzie indziej.

MAPA JAK? POSIADAM PROSZ? KOMENTOWA? :

// Co pa?stwo s?dz? o graniu na takiej mapie ( oczywiscie trzeba uwzgl?dni? przer?bki chodzby svarground i fortecy ork?w

Ostatnia edycja:

Stara dobra mapa Teranii. Raczej dobra mapa do gry ale ludzie nie za bardzo lubi? takie 'odbiegi od normy'.

Heh mapa terani byla calkiem inna ;] za duzo kontynent?w tam bylo posklejalem to w jedna wielka ca?osc ;)

Co do mapy ciekawy pomys?. B?dzie jaka? odmiana od standardu.

Kurwa wlaczaj tego ots a nie robisz w choja ludzi .... zrobi?e? rozg?os to sie wywi?z

Oj chyba kto? przesadzi?.Troch? zal mi takich dzieci jak ^^Up no ale co? z takimi te? trzeba ?y? w naszym kraju.

Kurwa wlaczaj tego ots a nie robisz w choja ludzi .... zrobi?e? rozg?os to sie wywi?z

Id? do ?azienki i sprawd? czy cie tam nie ma.
Pomy?l dziecko i przeczytaj wszystkie posty. My?lisz ?e to tak ?atwo stworzy? idealny Serwer pokemon jakby tak by?o to masa projekt?w by go zrobi?a i ten najprawdopodobniej te?.
Co? ci nie pasuje to sobie zr?b w?asny projekt Pokemon zobaczymy czy nie upadnie on przed tygodniem...
I powiedz ile ty masz lat ?e tak przeklinasz? W domu nie mi?o czy co?
Nie chcesz nie czekaj id? na BR nikt ci? nie trzyma..
Nie rozumiem takich bez m?zgowych dzieci jak pan @PadaSnieg <-NICK PRO

---topic---
Co do mapki jestem za aby by?a podobna do GBA. Ale widz?c SS'a z map? RPG mo?e ujdzie Xd
Zale?y jak wygl?da z Bliska.

Pozdrawiam
Alexis

Ostatnia edycja:

Zdj?cia z bliska / Mapa i tak zostanie przerobiona na czasy wspo?czesne

Ostatnia edycja:

rzeczywi?cie z bliska pasuje do RPG nie do PO :(
Ale zobaczy si? na beta lub p??niej.

A tak jak b?d? ju? beta to exp rate b?dzie wi?kszy?

Nie zbyt fajnie b?dzie si? gra?o na takiej mapie w klimacie pokemon?w ;/

@S?dz? tak jak 2 pan?w wy?ej.

To jak wida? mapka Rpg dla zwyk?ej tibi. Moim zdaniem nie pasuje do pokemon?w. Nawet jak b?dzie ona przerobiona to i tak raczej mi nie wejdzie do gustu.

Pozdrawiam
Alexis

Jak to jest mapa Terani RPG jego wcze?niejszego serwera ;/

Stara dobra mapa Teranii. Raczej dobra mapa do gry ale ludzie nie za bardzo lubi? takie 'odbiegi od normy'.

potem
Eldiane napisa? Heh mapa terani byla calkiem inna ;] za duzo kontynent?w tam bylo posklejalem to w jedna wielka ca?osc

A ten nast?pny "Stara dobra mapa teranii" przeczytaj mo?e ca?y temat zanim co? napiszesz :)

Prosba, czytajcie ze zrozumieniem albo sie nie wypowiadajcie ok ?

Chcia?em pokazac jak mapa wyglada chodzilo mi wylacznie o detale i przejrzystosc mapy. S?owami "czary mary" nie zmienie mapy na XIX wiek nie ? Dajcie mi troche czasu i bedzie wygladac jak nalezy

Ostatnia edycja:

A nie lepiej podoklejac do mapy, kt?r? ju? zrobili?cie (t? z pierwszych stron tematu) jakie? kawa?ki teren?w z Twojej mapy tej co pokazywa?e? screeny(Terania czy jako? tak). My?l?, ?e to b?dzie najrozs?dniejszym posuni?ciem. :)

mi tam si? mapka podoba :P
wg. mnie po przer?bce na klimat Poke b?dzie lepsza ni? znane ju? na pami?? miasta, expowiska. Te na dole zdj?cia (te na kt?rych nie ma miasta itp.) to by mog?y zosta? tzn. nie trzeba przerabia? ich bardzo...

CHYBA ze pojdziemy w grafiki z GBA to bedzie kosmos ;d no jak pa?stwo wola ;d

Ale to znowu start servera si? przeci?gnie ;] I b?dzie z tym du?o roboty ;d .... Wiem bo bawi? si? troch? w mapowanie , ale r?b to co uwa?asz za s?uszne ;]

Status
Zamknięty.
Do góry