• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Heh teraz mnie zamota?e?... to b?dzie tak ?e pokemony b?d? mia?y wszystkie ataki kt?re mog? mie? i tylko 4 z tego mog? u?ywa? czyli naprzyk?ad b?dzie lista atak?w atak1, atak2, atak3, atak4, atak5, atak6 i w dowolnej chwili b?dzie mo?na wybra? dowolne 4 ataki czy gdy pokemon b?dzie mia? 4 ataki to si? b?dzie ka?dy nowy atak podmienia? z jakim? starym ??

Nie. Gra?e? kiedy? w np. Pokemon Fire Red? Na pocz?tek masz ze 2 ataki. Wraz z wzrostem lvla dostajesz nowe ataki. Jak b?dziesz mie? ju? 4 ataki to wtedy pyta Cie jaki chcesz usun?? atak i usuwa ci tego jakiego zaznaczy?e? i podstawia pod tego nowego. Mam nadzieje, ?e zrozumia?e? o co chodzi.

A dzikie pokemony?? Te? b?d? mia?y 4 wybrane automatycznie skille czy wszystkie? jak to b?dzie? :D. A mi nie chodzi o rattata tylko np bulbasaur itd maj? szanse z 5% na PO Br, ja ?eby z?apa? pierwszego musia?em zurzy? ~180pb :/ fajnie by by?o jakby tu chocia? troche ?atwiej si? ?apa?o, albo zrobi? 2 servery z r??nymi rate ?apania, exp np 2x itd o ile si? tak da zrobi? bez wi?kszych problem?w.

To ma by? zabawa a nie 5 % na pokemona.... nie wiem w jakim wskazniku lv bedzie akurat bulba ale z 30 % ze wszystkimi zsumowanymi % z?apania bedzie mia? czyli
3/4 hp [15%] + ultraball +5%

A dzike pokemony to beda miec ataki wygenerowane automatycznie w zaleznosci od lv

Zaraz chwila czyli ?apiemy pokamona jak w GBA jak masz jeszcze hp czy jak na pokemon br ?? jak s? juz martwe << ta opcja lepsza bo mo?emy jeszcze loota wyci?gn??

Eldiane mam pytanie do Ciebie, w zasadzie to dwa.

Jestem ciemny je?li chodzi o gr? w pokemony na GBA, nigdy nie gra?em, nie mia?em okazji wi?c:

1. Ile taki Alakazam ( Przyk?adowy pokemon ) b?dzie mia? max atak?w, tak jak na PO BR - 9 czy mniej?

Bo np. wybiera? 4 z 9 to jest troch? takie, ni w 5 ni w 9.

2. Czy np. b?dziemy mogli mie? przy sobie 2 takie same pokemony?

Pozdrawiam, Sexowny.

Ostatnia edycja:

1. Mo?emy ?apa? tylko ?ywe pokemony martwych cia? nie da si? ?apa? ;]
2. W sprawie atak?w to z programista to on je tworzy wylicza itd.
Napewno pokemon b?dzie mia? jedynie 4 aktywne ataki .
3. Tak b?dziemy mogli mie? 2 takie same pokemony.

Kiedy start?
czy nastepna wielka zapowiedz z ktorej nic nie bedzie?

Dlaczego mamy sie trzyma? stereotyp?w ? Mapa Kanto potem Johto itd nie lepiej zagrac na niezbadanym terenie i miec z tego frajde ;>?

Hmm. Kregox. Dla kogo nie zbadanym dla tego nie zbadanym.
Sebiq aka Rookguardian here. Z Teranii oczywi?cie. ;)
Czekam z niecierpliwo?ci? na tw?j serwer, mam nadzieje, ?e b?dzie na nim gra?o wi?cej os?b ni? na Teranii.

/Pozdrawiam,
Sebiq.

Nie ma dok?adnej daty startu bo Eldiane ma rl zycie i nie bedzie oglaszac terminu.Bo coby bylo gdyby sie z niego nie wywi?zal?

:P:P:P:P:P

Witajcie, napisze prosto informacje, kt?ra tutaj powinna by? dla Pana "PadaSnieg".
A wi?c je?eli chodzi o start serwera, nie podamy daty otwarcia z tego powodu, ?e chcemy mie? wszystko zapi?te na ostatni guzik, a?eby?cie Wy gracze mogli cieszy? si? pe?nym, bezb??dnym serwerem. Ka?dy z Nas Eldiane, Larva i ja mamy ?yje prywatne, nie po?wiecimy 24h na projekt, zrozumcie jedni maja prace, studia a nawet kobiet? ( Eldi ;) ), a wy no w?a?nie oczekujcie tego projektu, wypowiadajcie si?, komentujcie, pytajcie to pomaga Nam tak?e, nawet je?eli w ostatniej chwili wpadnie co? do g?owy zawsze mo?na zrobi? z tego ma?y Update.

Dzi?ki za wyrozumia?o??.
Pozdrawiam
Grafik Axel_5

1. Mo?emy ?apa? tylko ?ywe pokemony martwych cia? nie da si? ?apa? ;]

Pytanie z innej bajki, ?eby zarobi? co? $ b?dziemy musieli zabi? pokemona, co ju? nie pozwala na z?apanie go? Tak? :P Czy mo?e jest jaki? inny spos?b zarobku. xdd

M?WI?EM, JESTEM CIEMNY JE?LI CHODZI O POKEMONY NA GBA. xdd

Przedmioty b?d? jak (minotaur leathery) z rl tibi , przy pomocy odpowniednich przedmiot?w bedziemy mogli "zdobywa?" z martwych pokemon?w przedmioty.

Wi?c b?dziemy musieli zdecydowa? albo zabijamy pokemona i pr?bojemy wylootowa? jaki? przedmiot albo staramy sie go z?apa?.

Przedmioty z pokemon?w b?da mia?y swoj? warto?? (u npc) lecz wydaje mi si? ?e b?dzie kwit? handel miedzygraczami tym outfitowo/addonowym surowcem ;].

//Edit znalaz?em map? xD z mojego dedyka ;]
jak wr?c? wystawi? zdj?cia (klimat mega rpg) / musze to zacz?c przerabia?

Pozdrawiam Kregox

Dobra a mozna wiedziec jaka jest przyblizona data startu serwera ??

dobra a mozna wiedziec jaka jest przyblizona data startu serwera ??

kiedy rusza a nie ..

a jestescie wstanie okreslic sie jakas wstepna data przewidziana na beta testy ?

1. Czy ju? jest przewidywany start serweru?
2. Do tych czar?w wg. Mnie nie powinno si? wlicza? latanie,p?ywanie, je?d?enie :d

nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie przesta?cie o to pyta?..Jak b?dzie to b?dzie start.Lepiej ,?eby trzyma? nas w niepewno?ci ni? poda? dat? ,a by mia?o nie wypali?.Wtedy straci na tym zaufanie i mniej os?b na serwie b?dzie..

@up
Dla ciebie by by?o najlepiej ?eby jeszcze pokemony by?y nie?miertelne co?
A i ?eby gm dawa? umiej?tno?ci itp.
Co to za frajda je?eli b?dzie za ?atwo po miesi?cu si? znudzi.

Jak by? zagra? w PokemonWorldOnline to by? wiedzia? ?e to co tu si? robi to jest KOPIA nie dok?adna ale KOPIA i troch? dodane z PO br ....

Status
Zamknięty.
Do góry