• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Jestem za :p ufam Eldiane i jego szalonym pomys?om. Ch?opaki zaufajcie a nie b?dziecie ?a?owac!;)

Dlaczego mamy sie trzyma? stereotyp?w ? Mapa Kanto potem Johto itd nie lepiej zagrac na niezbadanym terenie i miec z tego frajde ;>?

No ja te? my?l?, ?e to b?dzie good idea mapa 80mb mapy m?wi samo za siebie

Dlaczego mamy sie trzyma? stereotyp?w ? Mapa Kanto potem Johto itd nie lepiej zagrac na niezbadanym terenie i miec z tego frajde ;>?

Dla mnie to staje ju? si? podobne do mapy BR.
A b?d? areny itp.

Zdj?cia mapki bed? m?g? pokaza? dopiero ok 19. +- bo o tej godzinie bede dopiero w domu lecz na dana chwil? mog? pokaza? maly ss poniewa? wszystkie zdjecia jakie mia?em uploadowalem na image-fast.com kt?ra zbankrutowa?a i upad?a ;/.

Ostatnia edycja:

Ca?kiem szalony pomys? z t? mapa i nawet mnie bardzo zaciekawi?, jako i? cz?sto wchodz? w t? zapowiedzi to mo?e by? to naprawd? dobry pomys?, bo na przysz?o?? jak by?cie po rzezali list? pokemon?w by?o by je gdzie ?atwo ulokowa? w tym momencie.

Edit ##
Teraz mi si? przypomnia?o moje pytanie Axel_5, czy portal fanowski b?dzie mia? forum i czy b?dzie to forum podpi?te do portalu, ?e by si? logowa? na portalu, a nie dopiero na forum.

Ostatnia edycja:

Witaj, co do twojego pytania, portal PwO Fans chc? stworzy? w taki spos?b, ?e b?dzie portal na kt?rym u?ytkownik b?dzie m?g? si? zalogowa?, po czym b?dzie mia? mo?liwo?? wejsc na forum bez logowania.

Projekt ?wietny :) ?ledz? go od samego pocz?tku nie mog? si? ju? doczeka?
Mam pytanie jak b?dzie wygl?da?a sprawa z Dacc? b?dze mo?na kupi? za pomoc? sms'a ??
@Btw
Jestem pocz?tkuj?cym "Grafikiem"
Co my?licie o takiej pracy ??

Praca inspirowana sygnaturkami Alex_5

Bardzo ?adna ale waham sie u?yc na wieksz? skal? nazwy PokemonWorldOnline gdy? jest ju? ta nazwa u?yta przy projekcie GBAOnline pokemonworldonline.net ( przypadkiem wymyslilem taka sama ) wi?c wydaje mi si? ze nalezalo by ja zmieni? na PWO.com aby nie by?o niepotrzebnych problem?w

Hmmm a nie by?o by lepiej, gdyby?cie zmienili nazw? na "Pokemon - Z?ap je tu!"
W skr?cie mo?na da? "PZ"

@up
Powiedz o co ci chodzi ?
Nazwa Serwera Pokemon-Zlap je tu? lol Nie wydaje mi sie zeby byl to dobry pomysl.

Mi tam sie podoba nazwa PWO.com ;]

Edi nigdy by takiej nazwy nie da?, z?ap je tu to slogan dodatkowy:)
A mysli nad jakas podobna nazwa. pokemonworldonline.com

No Eldiane, bardzo mi si? podoba ten pomys? z w?asn? map?! :)
Nie podoba?o mi si? to, ?e poki mia?y wyskakiwa? z trawy.
Jestem w 100% pewny, ?e b?dzie si? lepiej gra?o na nieznanej mapie ni? na obytym terenie.

Jestem za Twoj? map?.

Mi tam si? bardzo podoba pomys? z Twoj? mapk?.Kurde serwer naprawd? bardzo b?dzie niez?y :).
5!

Ale bez przesady z tymi 4 atakami mo?e dajcie wszystkie do danego pokemona (od lvl'a oczywi?cie) a nie "kopiowa?" PokemonWorldOnline tylko pod silniku z tibi

@up
Dla ciebie by by?o najlepiej ?eby jeszcze pokemony by?y nie?miertelne co?
A i ?eby gm dawa? umiej?tno?ci itp.

Co to za frajda je?eli b?dzie za ?atwo po miesi?cu si? znudzi.

Jak wam id? prace ?? ju? zaczynacie powoli my?le? o becie czy nie ?

Wg. mnie fajnie by by?o gdyby:
Poki mia?y wszystkie czary nie 4:/.
Lata?y by po mapie nie wyskakiwa?y z trawy(tak ju? ma by?)
Poke balle mia?y przynajmniej troszke wi?ksz? szanse na z?apanie ni? np na PO Br. Tak z 3-5% wi?cej :D

Przepraszam nie moge znalesc postu kiedy wystartuje server .. moze ktos mnie olsnic?

Przepraszam nie moge znalesc postu kiedy wystartuje server .. moze ktos mnie olsnic?

Nie ma dok?adnej daty startu bo mam rl zycie i nie bede oglaszac terminu.
A jezeli sie z niego nie wywi?ze to co wtedy ?

Wg. mnie fajnie by by?o gdyby:
Poki mia?y wszystkie czary nie 4:/.
Lata?y by po mapie nie wyskakiwa?y z trawy(tak ju? ma by?)
Poke balle mia?y przynajmniej troszk? wi?ksz? szanse na z?apanie ni? np na PO Br. Tak z 3-5% wi?cej :D

Wszystkie czary tzn ?
Maja wszystkie czary ale mo?esz korzysta? tylko z 4 to ty b?dziesz trenowa? pokemona jak go "zjebiesz" a kumpel lepiej przemy?li trening to juz twoj problem :)

Pokeballe nie bed? jeszcze mocniejsze gdy? pokemony typu rattata maja szanse ok 90 % na z?apanie wi?c ?

Status
Zamknięty.
Do góry