• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

?wietnie to wygl?da.
Zaszli?cie wg. mnie najdalej, oby dosz?o do startu open beta a potem oczywi?cie oficjalny start serweru :D.
Powodzenia w pozosta?ej robocie!

Miejmy nadzieje ?e wszystko wyjdzie i ju? w lutym b?dziemy mogli podziwia? PO PL :)
Gratuluje ci??kiej pracy.. Nie ka?dy by potrafi? zrobi? to co wy dokonali?cie =)

/Mi si? niestety tylko nie podobaj? te 4 skille na poka :/ \

Pospieszcie sie bo ferie s? od 15 lutego ;) Nieno ale baner jest spoko czekam na start jak wszyscy :D Mo?e wko?cu sie doczekam polskiego poke serwa =) P?ki co wracam do ogl?dania pok?w :d teraz jestem na seri z Johto league :D
@Zakker
Tyyy .... farciarzu :( Mnie czekaj? jeszcze 2-3 kartk?wki/sprawdziany :/

Ostatnia edycja:

Noo ;D Banner pierwsza klasa ;d mam nadzieje ze serv niedlugo wyjdzie i b?dziemy sie cieszyc gr?.... aa Dawid453 ja mam ferie za 4 dni ;D pzdr!

Start bet? jaka? by dali lub trailer bo nie ma ?adnego newsa

Jako, ?e w?a?nie ko?cze prace dotycz?ce wygl?du accmakera, dodatkowo ma?a grafika do wgl?du przez u?ytkownik?w. :rotfl:

Edit:
Ju? nied?ugo zostanie dodane forum wraz ze stron? "Fans" dla graczy.

i znow sie zastanawiam co jest napisane nad "pokemon" "zlap je tu!" bo nie jestem pewnien :) i i jeszcze 1 w sumie to najwazniejsze konczysz acc makera i pewnie www,to powiedz nam czy juz wszystko jest gotowe do beta testow ? i tylko strona pozostala do wielkiego otwarcia serwera ? czy jeszcze cos innego zostalo do dopracownia ? jezeli tak to co ?

Zgadza si? nad napisem Pokemon jest "z?ap je tu!".
Co do beta test?w, jak mi wiadomo Eldiane chce dopracowa? wszystko na ostatni guzik wraz z Larva, ja otrzymalem swoj? prace, kt?ra uka?czam.
Co do strony Fans PWO mam nadziej?, ?e kto? si? zg?osi do pomocy i prowadzenia serwisu. Natomiast ACCMaker hm... potrzymam Was w niepewno?ci.

Pozdrawiam
Grafik Axel_5

Wygl?da to lepiej ni? poprzednio. :)
Praca idzie pe?n? par?, wi?c mniemam ?e zbli?a si? ku ko?cowi.

Axel_5

Napisa?em Ci wiadomo?? PW, poniewa? nie chcia?em tu spamowa? tym i owym.
Odpisz jak dasz rad?.

Pozdrawiam, Sexowny.

Nasz programista mia? ma?y przyst?j w pracach z powod?w osobistych wi?c prace si? troche przed?u?a.

Pozdrawiam Kregox

Du?o zosta?o do zrobienia?.., bo nie ukrywam, ?e nie mog? si? doczeka? polskiego serwera xD.

Kolejne informacje.
Jako WebMaster oraz grafik pragne powiadomi? Was, i? prace nad Stron? Fan i AccMakerem zosta?y zako?czone. Rezultat mojej pracy nad serwisem fan?w PwO poni?ej, natomiast AccMaker zobaczycie na otwarcie serwera.​
layout2i.png

PLANUJE OTWORZYC SERVIS FANS PwO "poniedzia?ek" lecz potrzebuje pomocnikow do prowadzenia portalu. CV mo?ecie pisac na "PW"(wysilcie si? z tre?cia)

Ostatnia edycja:

A strona zostala juz uruchomiona ?? ;] Je?li tak to poprosz? o link ;d

Strona dla fan?w bardzo ?adna i przejrzysta... :)
a co do ots'a.

To czekam na niego z niecierpliwo?ci? wie?e ?e wyjdzie ten ots :) a nie tak jak te dwa kt?re nie wysz?y.. chodzi mi o kuli&farona ;)

Pozdrawiam mateoooszek

Axel_5
Te logo jest jak z marze? :) W?a?nie o takie mi chodzi?o.
Co do strony dla mnie troszk? nie pasuje nie wiem czemu.
Logo troszk? jest za jasne do tego stylu.
Moja porada:
Roz?wietl styl lub mo?e zmie? logo nie wiem tak jako? mi to nie idzie w parze :(

Pozdrawiam
Alexis

W czasie malej przerwy stworzy?em kilka Banner?w oraz Userbar?w.
Zapraszam do wklejania do profili:)

USERBARY!!!

*
userbar1.png

*
userbar2b.png

*
userbar3.png

*
userbar4r.png

*
userbar5k.png

BENNERY!!!

*
banner1w.png

*
banner2xt.png

*
banner3q.png

*
banner4e.png

Postanowilismy podj?? bardzo szalony krok :] i zmieni? mape.

Chcemy podmieni? mape z 4 mb PokemonWorld na moja [80 mb] kt?r? tworzy?em 5 lat posiadaj?ca 1000 skryptow 480 quest?w 900 domk?w lecz klimat jest rpg xD wi?c musia?bym j? troche pozmienia? i w takim wypadku pokemony biega?yby po mapie gdy? mamy mase miejsca na respawny :).

Prosz? o wypowiedzenie si?

Pozdrawiam Kregox

NIo to ju? nie b?dzie ten klimat Pokemon ;[
----
Dzi? b?dzie otwarta stronka fanowska >?

Ostatnia edycja:

My?l?, ?e to ca?kiem dobry pomys?. R?wnie? mia?em nadzieje ?e pokemony b?d? lata? po mapce a nie chodzi? w trawie :D.
Jak dla mnie to jest na ++

A mo?e jakie? screeny mapki?? :)

Mo?liwe ?e popsuje klimat, ale najlepiej si? wypowiedzie? po obejrzeniu mapy.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry