nasz projekt nie ruszy na pewno w ciagu 3 dni. a co do konkurencji to nie przeszkadza mi to o ile to jest zdrowa konkurencja. po prostu okaze sie, ktory serwer jest lepszy - w praktyce. na pewno nie bedziemy stosowac na swoim serwerze jakiejs cenzury.. zeby gracze grali tam, zamiast u nas, ich serwer musi byc lepszy... a to nie bedzie takie proste, zapewniam ;>
pozdrowienia dla Faraon Team
ps: prosilbym tez o nie ocenianie czy porownywanie obu serwerow, przynajmniej do czasu gdy nasz serwer otworzy oczy. poki co nasz serwer to zapowiedzi, a nie konkrety, a jesli oceniac to konkrety. ja mam taka zasade ze zanim cos napisze (jako zapowiedz), pierw przemysle to dokladnie i ocenie czy jestem w stanie to wykonac, dlatego zdecydowana wiekszosc zalozen zawsze "przechodzi" do finalnego projektu - ale zrozumiem jesli ktos nie bedzie chcial wierzyc ladnym napisom - uwierzy gdy serw wstanie, albo beda jakies beta testy.
nie chcialbym rownierz zadnych klotni pomiedzy fanami tego czy tamtego serwera, wy robcie swoje, my robimy swoje. co sie okaze lepsze, zobaczymy w praktyce. pozdro