• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Dobra, bo ju? my?la?em, ?e mam z?ego clienta, bo pokazuje mi, ?e server offline.

Ceasar spakuje ci ca?y folder ju? all ?ci?gni?te - mi dzia?a a mam win 7.
Serwer by? On przed chwil?, lecz to by? chyba jaki? test only bo nie dostawa?o si? pok?w
Klient po ?ci?gni?ciu all z updatera :
Kod:
http://www.sendspace.com/file/ktwpor

Dzieki za dobre ch?ci, ale to te? nie dzia?a. Kiedy pr?buj? w??czy? clienta, to wyskakuje okienko, ?e musze otworzy? updater, a jak otwieram updater to wyskakuje ten b??d co pisa?em na pocz?tku ; |

Nie wiem co si? dzieje, ten b??d pierwszy raz mi wyskoczy? ;(

Jakie? inne pomys?y?

Zr?b zgodno?? tego pliku "PokemonUpdater.exe" na win XP sp3 ;p mi dzia?a.

Ja mam pomys?!

I nieksromnie powiem: niez?y pomys?.

Mianowicie: tydzie? temu prze?o?yli start, dzisiaj ewidentnie maj? spore k?opoty... to znaczy, ?e serwer nadal nie jest przygotowany i ?e ekipa kolejny raz zbyt optymistycznie podesz?a do daty startu. Poczekaj... wr?? za dzie?, dwa... nie widze najmniejszego sensu, ?eby zabija? si? teraz kiedy na bank ma?olaty spamuj? im na forum/vent/gdzie? tam a oni musz? jako? si? po?apa?. Po co si? ?pieszy?. Je?li to ma by? d?ugoterminowy serw to pare dni "op??nienia" w zrobieniu postaci nic nie kosztuje.

Jest b??d na serwie. Raczej co? dziwnie ustawione.
Po tym jak odpalili serwa da si? gra?, ALE jak kto? wyjdzie lub padnie to ju? nie wbije.

Tak. I pomijaj?c fakt, ?e acc maker dalej nie dzia?a, forum wygl?da do??... ubogo, w sensie ma?o informacji, albo po prostu nie rzuci?o mi sie w oczy. Tak czy siak - nadal maj? co robi?.

Larva napisa? na GG :
Zostali?my zaatakowani DDoS i prowadzimy nad tym prace.Przykro mi ze s? op??nienia,ale to nie jest zale?nie od nas - serwer na pewno ruszy aczkolwiek nie jeste?my na chwile obecna dok?adnie powiedzie? kiedy.

Inne info jakie si? dowiedzia?em :

1.S? trzy serwery 2 hostuj? updater'a oraz acc makera a jeden hostuje gr?
2.Nie ma resp?w oraz gdy padniesz albo gdy si? wylogujesz to ju? nie wejdziesz
3.Cz?ste debugi klienta
4.Elf bot dzia?a pod tego klienta
5.Acc Maker nadal nie dzia?a,ale ekipa robi co mo?e
6.Serwery dzia?a?y od godziny 18 do godziny 20 i pad?y
7.Nie ma Evee na Start ;/ chyba co? nie dzia?a

No i co teraz? To samo co w przypadku PMO i grim ots? Niby wszystko ju? jest, ale trzeba czekac i czekac w niesko?czono?c, kolejny bubel kt?ry nabra? duuuu?o ludzi tak jak si? to uda?o dla PMO i Grima? Oby nie... zobaczymy co jutro b?dzie.

to jest dzikie moj brat sobie spokojnie juz expi, a ja niemoge zrobic konta wraz z kumplami ;s

Pisali?my ze nas "nubki" atakuj?, lecz sobie powoli z tym radzimy.

, a bedziecie robili res charow??
Troch? to nie fer, ?e nie kt?rzy expia, a reszta tylko patrzy i czeka

no i niech sobie expia, jezeli bedziesz ogarniety bez problemu ich dogonisz. Powiedz mi tylko czy serwer planujecie uruchomic dzis w nocy czy moze jutro ?
Widze ze serwer jest online, tylko powiedzcie mi jak z acc makerem ? ;P

Ostatnia edycja:

Mam pytanie serwer juz dziala bo nieche mi sie wszystkich 80 stron przewracac jak tak to dajcie storone i inne wazne zeczy do gry

Jeszcze raz przepraszam za zaistnia?? sytuacj? ale mielismy kilka atak?w DDos'a .

Pozdrawiam Kregox ;]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry