• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

a ja jestem jednak za prostym sms'kiem lub ew. przelewem :P

Ja mam propozycj? do tak zwanego "pacca". Mo?e mo?na by?oby go kupi? np. za smsa 10.98 albo za przelew (bardziej si? opyla za smsa bo wi?kszo?? graczt to dzieci), albo za sapphire. Ju? si? domy?lam, ?e admini buchaj? ze z?o?ci, ale jest w tym ma?y chaczyk. Ot?? pacc by?by za 100 sapphire. Wypada?yby z ka?dego pokemona, ale szansa wypadni?cia wynosi?a by 1% lub 0,1%. Mo?na te? je zdobywa? z quest?w, je?eli macie je wprowadzi?. To tylko propozycja :rotfl:. I z tego posta mo?ecie ju? wywniskowa?, ?e mi si? podoba :cool:.

Pacc za SMS Odpada poniewa? z 10.98 Eldiane dostanie oko?o 3.66z?.
Wi?c lepiej przelewem.

Co do tych Sapphire nie podoba mi si? to.

Przepraszam ze nie pisalem ale robimy wiele "nudnych" skryptow wi?c nie widzimy sensu pisac o takich blachostkach , ja natomiast przerabiam mape grafikami.

Pacc za SMS Odpada poniewa? z 10.98 Eldiane dostanie oko?o 3.66z?.
Wi?c lepiej przelewem.
Co do tych Sapphire nie podoba mi si? to.

Masz racje dostanie 3.66, ale pomy?l w ten spos?b.
Twoim Zdaniem wi?cej ludzi b?dzie wola?o i?? na poczt? i wysy?a? kas? na konto czy wys?a? sms'a.
Moim zdaniem je?eli ots b?dzie dopracowany i b?dzie ciekawie na nim pogra? to otrzymaj? 4/6 sms'?w za 10z? i 1 przelew wi?c i tak b?d? mieli kaski.

Czyli na razie nie wiadomo kiedy mo?e by? data ~startu?

aktualnie zajmujemy sie nudnymi rzeczami mechaniki, nie ma sensu o tym pisac postow. w kazdym razie prace trwaja i maja sie bardzo dobrze ;))

Masz racje dostanie 3.66, ale pomy?l w ten spos?b.
Twoim Zdaniem wi?cej ludzi b?dzie wola?o i?? na poczt? i wysy?a? kas? na konto czy wys?a? sms'a.
Moim zdaniem je?eli ots b?dzie dopracowany i b?dzie ciekawie na nim pogra? to otrzymaj? 4/6 sms'?w za 10z? i 1 przelew wi?c i tak b?d? mieli kaski.
Czyli na razie nie wiadomo kiedy mo?e by? data ~startu?

Przelew=Mniej dzieci
Wi?c jak jeste? jednym z nich to tw?j problem.
Ja przynajmniej nie mam problemu i?? do banku, poczty da? karteczk? i kas?(chyba ?e w miejscu gdzie ty mieszkasz nie ma banku lub poczty).

Dla mnie to bez r??nicy. O co og?lnie si? spieramy? Za decyduje o tym szef projektu.

Pozdrawiam
Alexis

Przelew=Mniej dzieci
Ja przynajmniej nie mam problemu i?? do banku, poczty da? karteczk? i kas?(chyba ?e w miejscu gdzie ty mieszkasz nie ma banku lub poczty).
Dla mnie to bez r??nicy. O co og?lnie si? spieramy? Za decyduje o tym szef projektu.
Pozdrawiam
Alexis

Trzeba my?le? przysz?o?ciowo, jak sobie wyobra?asz utrzymanie Serwera bez pieni?dzy, Po pierwsze kompletnie nikt nie b?dzie robi? przelew?w , mo?e jest to op?acalne ale ma?o skuteczne.
Proponowa?bym ze Swojej strony doda? Dwie Mo?liwo??i Sms i przelew, lecz jednak pozostawiam t? decyzje Adminom.
Dzi?kuje.

Moim zdaniem m?j pomys? jest dobry, poniewa? ka?dy powinien mie? szanse by przej?? bez "kolejek". I pytanko czy p?ywanie, je?d?enie i latanie b?dzie dla pacca czy te? dla pacca i facca? Bo jak b?dzie przelewem to za przeproszeniem dupa :/.

Przelew=Mniej dzieci
Pozdrawiam
Alexis

Mo?e ty nie masz ale kto? mo?e mie? mo?e kto? woli wysy?a? smsa bo ma kase na komie a normalnie tej kasy niema ?

Powinno by? ?e pacc na 14 dni za sms 10.98 a pacc 30 dni tylko przelewem za 15 z? na 30 dni

Jak wam nie odpowiada te sapphire to mo?emy zrobi? tak, ?e zdobycie pacca za sapphire zajmie nam 10 lat gry :). By?oby tak, ?e wypada?oby tylko small sapphire 0,1% to mo?liwo?? wypadni?cia. za 100 small sapphire by?oby 1 sapphire. Pacc kosztowa?by 100 sapphire. Czyli b?dziemy musieli mie? 10,000 razy "farta". Widz?, ?e wasza zasada jest taka: Krytykowa? innych, wprowadza? swoje pomys?y, dzieci do lat 16 maj? wst?p wzbroniony!!!. Ju? mnie denerwujecie! 13! 13 stron nabijania post?w o temacie: Jeszcze nic nie mamy ale server wyjdzie za 10 dni a tu 10 lat :>... Zr?bcie co?, zasugerujcie, napiszcie co?, co? zr?bcie!!! Wiem, ?e teraz b?de mia? "zakaz wchodzenia na otsa. Taka jest utczciwo??...

up czemu niby dzieci do 16 roku ?ycia wst?p wzbroniony ?? tak ci??ko i?? na poczt? i wypisa? papierek ?? pomys? z dropaniem kamieni potrzebnych na pacca jest moim zdaniem nie do przyj?cia bo wtedy b?dzie mniej zysku a lepiej chyba ?eby zysk na pocz?tku by? ogromy, bo mo?e team pomy?li o otwarciu nowych serwer?w ;)

Mam pare pomys??w oraz pyta? zwi?zanych ots :].
Pomys?y:
1. Czy dali by?cie rad? zrobi? co? w stylu jazdy na "rowerku". Np. dawa?o by to 150% normalnej szybko?ci. Kupowa?o by si? go za jak?? walute w grze(p?aci?o by si? za np 10 min u?ywania).
2. Darmowy pacc na 3 dni aby u?atwi? sobie pocz?tek oraz por?wna? gr? na pacc a na free.
Pytania:
1. Czy mo?ecie dok?adnie okre?li? co macie na ten moment,
i jak du?o jeszcze zosta?o.

2. Jaki? kr?tki trailer serwera? :|

PzdR RoBeQ ;)

Notka moderatorska:
U?ywanie czerwonego koloru jest zabronione.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

1. Genialne :) Nie musz? nic tu pisa?.
2. S?ysza?em, ?e b?dzie darmowy premium account na 3 dni, ?eby ludzie si? rozeznali w ots :)

1. Te? bym chcia? wiedzie?... :)
2. Super, ale pewnie teraz nie maj? za bardzo czasu na to

Pozdrawiam:
Tomakeo

1. Na GameBoya by? rowerek wi?c my?l? ?e tutaj te? bedzie :)
2. My?l? ?e to dobry pomys? na zach?t?
1.1 Tak jak Eldiane napisa? 100% mapy iii... , jak ma?o zostanie pewnie zostaniemy poinformowani.
2.2 My?l? jednak ?e zrobi? go jak cos jak wystaruje ots

Z rowerkiem to nie ma problemu ;), tylko grafike stworze.
Premium account chyba b?dzie ( musze pogadac z programista )
Na dana chwil? mam zajebisty b?l zeba i trudno mi pracowac ;p ale Larva ogarnia tam w domu silnik .:)

Trailer powstanie zrobi mi go moj kumpel ze szkoly filmowej wi?c bedzie napewno profesjonalny. Ale aby co? pokaza? to musi co? byc :P.

Pozdrawiam Kregox

Kregox Moze odpisa?by? wreszcie na Pw ... dalem ci grafy a ty sie nie odzywasz ...;)

Nie sta? cie na gg czy co?
Ci??ko ci napisa? do niego na gg.
Ju? od d?u?szego czasu widz? jak piszesz w tym temacie o kontakt.
Masz na to gg lub e-mail.
Przez PW du?o nie zdzia?asz.

Ahhh nie mog? si? doczeka?.

Pozdrawiam
Alexis

@alexis nie wtracaj si? jak nie wiesz o co chodzi tak ? ...

@nie sta? ci? na gg ' co to za tekst .... -.-' oganij

Status
Zamknięty.
Do góry