Ja mam propozycj? do tak zwanego "pacca". Mo?e mo?na by?oby go kupi? np. za smsa 10.98 albo za przelew (bardziej si? opyla za smsa bo wi?kszo?? graczt to dzieci), albo za sapphire. Ju? si? domy?lam, ?e admini buchaj? ze z?o?ci, ale jest w tym ma?y chaczyk. Ot?? pacc by?by za 100 sapphire. Wypada?yby z ka?dego pokemona, ale szansa wypadni?cia wynosi?a by 1% lub 0,1%. Mo?na te? je zdobywa? z quest?w, je?eli macie je wprowadzi?. To tylko propozycja :rotfl:. I z tego posta mo?ecie ju? wywniskowa?, ?e mi si? podoba.
Pacc za SMS Odpada poniewa? z 10.98 Eldiane dostanie oko?o 3.66z?.
Wi?c lepiej przelewem.
Co do tych Sapphire nie podoba mi si? to.
Masz racje dostanie 3.66, ale pomy?l w ten spos?b.
Twoim Zdaniem wi?cej ludzi b?dzie wola?o i?? na poczt? i wysy?a? kas? na konto czy wys?a? sms'a.
Moim zdaniem je?eli ots b?dzie dopracowany i b?dzie ciekawie na nim pogra? to otrzymaj? 4/6 sms'?w za 10z? i 1 przelew wi?c i tak b?d? mieli kaski.
Czyli na razie nie wiadomo kiedy mo?e by? data ~startu?
Przelew=Mniej dzieci
Wi?c jak jeste? jednym z nich to tw?j problem.
Ja przynajmniej nie mam problemu i?? do banku, poczty da? karteczk? i kas?(chyba ?e w miejscu gdzie ty mieszkasz nie ma banku lub poczty).
Dla mnie to bez r??nicy. O co og?lnie si? spieramy? Za decyduje o tym szef projektu.
Pozdrawiam
Alexis
Przelew=Mniej dzieci
Wi?c jak jeste? jednym z nich to tw?j problem.
Ja przynajmniej nie mam problemu i?? do banku, poczty da? karteczk? i kas?(chyba ?e w miejscu gdzie ty mieszkasz nie ma banku lub poczty).
Dla mnie to bez r??nicy. O co og?lnie si? spieramy? Za decyduje o tym szef projektu.
Pozdrawiam
Alexis
Notka moderatorska: |
U?ywanie czerwonego koloru jest zabronione. |
Kregox Moze odpisa?by? wreszcie na Pw ... dalem ci grafy a ty sie nie odzywasz ...![]()