• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pogromcy Mit?w

Status
Zamknięty.

Bornegio

New User
Liczba reakcji
1
Witam, jak wida? na forum znajduje si? mn?stwo pr?b rozwi?zania mit?w na rooku, ale nigdy si? nie uda?o. Dlaczego? Bo ka?dy prubuje roziw?za? mit samodzielnie i sam wszystko sprawdza. Dlatego wpad?em na pomys? ?eby zjednoczy? wszystkich rookslayer?w na jednym ?wiecie, by razem odkrywa? tajemnice rooka. Napewno wielu wam nudzi si? gra samemu, wi?c do??czcie do nas. Je?li chcecie szuka? np. Questu na Sofa lub zg??bia? tajemnice MM na mino Hell, a nie masz ?rodk?w do??cz do nas razem zastanowimy si? nad tymi tajemnicami. Aby do??czy? napiszcie pod tematem. I jeszcze jedno: nie wybra?em jeszcze ?wiata na kt?rym mogliby?my si? z??czy? wi?c s?ucham waszych propozycji. Z tego co mi wiadom nie by?o jeszcze takiego przedwsi?cia wi?c mo?a nam si? uda Sprawdzi? tajemnice rooka.

PS. Je?li macie zamiar napisa? posta typu "jeste? noob" lub w jaki? inny spos?b skrytykowa? ten temat zachowaj go dla siebie i st?d wyjdz. To temat tylko dla tych kt?rzy wierz? ?e mo?na rozwik?a? tajemnice Rookgaarda.

Odp: Pogromcy Mit?w

Dobry pomys?... ;) Wybierzmy ?wiat! ;)
Ch?tnie do??cze... ;]
Pozdrawiam! ;)

Ja m?g?bym do??czy?, ale nie jestem pewnien. Mam rookstayera na Dolerze, i polecam ten ?wiat.

Musimy zagra? na ?wiecie z ma?? ilo?ci? graczy, bo na ?wiatach typu Celesta, Secura, Amera itd... Roi si? od noob'?w kt?rzy wbijaj? i blocz? dost?p do np. MiNo Hell... To musi by? ?wiat z ma?? liczb? graczy... Polecam Titanie, albo Iridi?...

Najlepiej by?by jaki? ?wiat pvp enfo albo jakby?byz jakim? ?wiatem gdzie kto? ju? ma rookslayera ?eby?my mieli jaki? start, ale narazie potrzebne wi?ksze zainteresowanie tym tematem.

Moge sie z wami zjednoczyc :D tzn nie zabardzo wieze ze np spike sworda da sie znalesc lub ujebac ghoula lecz lubie bawic sie rookstayerami. jako swiat polecam zanere malo noobow a pozatym mam tam juz postac i troche rare itankow ^^

Najlepiej by?by jaki? ?wiat pvp enfo albo jakby?byz jakim? ?wiatem gdzie kto? ju? ma rookslayera ?eby?my mieli jaki? start, ale narazie potrzebne wi?ksze zainteresowanie tym tematem.
Na pvp-enfo, a dok?adniej na Dolerze, swego czasu by?y kolejki na rookgaard. Wbrew pozorom, by?o tam sporo rookstayer?w.

Do??czam si?!
i to nie wcale dlatego ?e chce zdoby? Spajk S?orda.
Po prostu , zaczn? gra? na Rooku.

Ok, ja tam si? nie wtr?cam na jakim ?wiecie mamy by? ;] Byle by?o ma?o ludzi ;)
Mog? gra? na Dolerze, Infernie itd... ;)

Nie wiem jak by , ja zak?adam na Dolerze.
Empty , i pvp enforced ;]

M?j nick to Valya Aren

Wiecie co spodobal mi sie pomysl i mam nadzieje ze szybko zaczniemy dzialac ^^

No dobra postanowione, wbiermy dolore, robimy tam konta i piszcie tu swoje nicki, i dajcie si? do friends, ja jeszcze nie wiem jaki b?d? mia? nick napisze wam jak zrobie hara

Ok, jak co? to ja Rookowa Legenda... ;)
Kiedy rozpoczynamy dzia?alno???;]

Dobra moj nick Ga Duu Rookstayer

M?j nick na dolerze to Lady Matina (zrobi?em sobie rookstayerke ;])

Nie grajcie na dolerze wszyscy my?l?, ?e enfo to malo ludzi, a to nie prawda na rooku jest sporo ludzi.Swojego czasu by?y nawet kolejki na rookgaard ^^

Mmm, tak si? sk?ada ?e mam posta? na rooku (1lvl, ale jest xd!), wi?c mog? z Wami polata?.
Nick: Insane Hallow

Fajnie by bylo jeszcze jakby ktos gral a nie tylko postacie zalozyl ^^ ja mam juz 5lvl i prawie najlepsze eq czekam na was ^^

Jeszcze shield i katana ^^

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry