Odp: [Pogromca Budyniu] Hydry
dzi?ki, ?e dajesz mi motywacje do dalszego mapowania.. szkoda, ?e tu nie mo?na obra?a? u?ytkownik?w, aj szkoda..
W?a?nie tacy ludzie jak Ty denerwuj? mnie najbardziej, dodam z?y komentarz, to od razu musz? mnie obra?ac, a sami si? prosz? o komentarze, dlaczego wi?kszo?c postrzega komentarz jako co? pozytywnego?
Ja si? nie dziwie, ?e masz 1k post?w jak taki spam robisz, same kwadraty 0/10 i pa, ?al dupe ?ciska, jak czytam takie komentarze...
?al to mi dupe ?cisn?? kiedy zobaczy?em te prace, cz?owieku...Ty nawet screena nie potrafisz zrobic, a za mappowanie si? bierzesz.
Czekam na komentarze, mo?e jaki? jeden pozytywny? xD
Zr?b co? lepszego, a na pewno zobaczysz lepsze komentarze, dla mnie du?? zalet? jest to, kiedy kto? robi post?py i to najbardziej bior? pod uwag?.
A, ?e Twoje prace widz? pierwszy raz i nie mog? ocenic, czy robisz post?py, to oceniam to co widz?.
Co rozumiesz pod poj?ciem kwadraty?
G??wnie autoborder, ale i bez niego mo?na robic kwadraty...U Ciebie jest tak, ?e szkicujesz autoborderem, a dopiero p??niej poprawiasz b??dy, kt?rych i tak nie zamaskujesz, tym bardziej dlatego, ?e nie jeste? na tyle dobry.
opisz co ?le co dobrze, bo dzi?ki takim popierdolonym komentarzom jak tw?j to forum schodzi na psy... jak i wszyscy u?ytkownicy, jeden napisze, ?e mapka brzydka, wszyscy id? w jego ?lady, gratz dla was!!!
Bo ka?dy twierdzi, ?e mapa jest chujowa, nie chc? Ci? w ?aden spos?b obra?ac, ale taka jest prawda, nic ciekawego tu nie wida?.
No dobrze...Skoro chcesz, abym opisa? Ci dok?adniej co jest dobrze, a co ?le...
Tak wi?c bardzo, ale to bardzo ?le robisz "szkicuj?c" autoborderem, poniewa? i tak kwadraty zostaj? i ich nie maskujesz do ko?ca.
?le s? te? wykonane te skaliste, podziemne ?ciany, poniewa? brak pod nimi border?w, mog?e? ukryc ground pod nimi, albo dodac odpowiednie bordery.
Staraj si? tak?e bardziej urozmaicac swoje prace, nie chodzi mi tutaj o same kamienie i inne rzeczy, ale tak?e o mniejsze elementy, typu ma?e kamyczki, k?pki trawy i tak dalej....
?ied? tylko i wy??cznie w palecie raw i to tam wyszukuj potrzebne Ci rzeczy (ko?ystaj z funkcji szukania ctrl+f, to Ci pomoze).
Zajrzyj czasami te? do "others" bo tam s? g??wnie najnowsze rzeczy, wiele z nich jest ciekawa, lecz nie posortowana.
Je?li jeste? wytrwa?y to na pewno sobie poradzisz.
Nie mia?em Cie na celu obrazic, ja komentuje tylko twoje prace.
Mam nadziej?, ?e moje rady i ten komentarz zmotywuj? Ci? do doalszej pracy, a tak?e si? poprawisz, ?ycz? powodzenia!