• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Podziemia

Status
Zamknięty.

Visk

User
Liczba reakcji
1
Mam nast?puj?cy problem. Mapuje juz troche ale zawsze mam problem z podziemiami jakos mi one nie wychodz?, dodaj? kamyki, smiecie ro?liny itd i nic z tego. ;/
Zamieszczam 1 ss i prosze o jak?? porade co dodac, co usun?c itp.
Wiem ?e z?y dzia? i prosze o przesuni?cie do konkretnego bo nie znalaz?em prawid?owego a do tego najbardziej mi pasowa?.

Odp: Podziemia

Co ty m?wisz? Ca?kiem nie?le ci wysz?y! Wed?ug mnie s? bardzo dobre i nic nie trzeba tam poprawia?.

moim zdaniem s? takie nieestetyczne, mo?e zle rozstawiam te ozdoby?
@edit
btw. poprosi? bym o 1 ss z tak? podobn? jaskini? robion? przez jakies dobrego mapera

Ostatnia edycja:

Specjalnie dla Ciebie na szybkiego zrobi?em skromne bagna. Nie jestem dobrym mapperem, ale interesuje si? tym. Mo?esz [je?eli chcesz] si? na tym wzorowa? [poka? oczywi?cie wyniki ;P]

gr4.png

Robione na szybkiego, dlatego nie jest r?wne twojej pracy :P

@Up:
"To" raczej nie jest r?wne niczemu. Bez obrazy.

@Top:
Hm... a mo?e wstawisz czerwone g?ry? Pasuj? prawie wsz?dzie, tutaj te? si? sprawdz? ;)

@Visk ?adniusia mapka tylko szkoda ?e taka ma?a ;< Ale i tak 8/10.

@Visk ?adniusia mapka tylko szkoda ?e taka ma?a ;< Ale i tak 8/10.
Jezeli to jest 8/10 to ja bym wyszedl za Twoja skale... nie slodzcie na sile w komentarzach, ze mama jest jest super elo, bo nie jest.
Uzyles tylko autoborderow, zero Twojej inwencji w mape. Wszystko jest takie zwykle, nudne.

@Up a mo?e masz za wysok? samo ocene? Sk?d wiesz czy twoja mapa by mi si? spodoba?a nawet na o 5/10? Jak masz si? przechwala? poka? prac?.!

@Chris
ja nie da?em tego screna aby si? pochwalic czy do oceny, dalem go tu poto abyscie mi pomogli bo z tego co us?ysza?em s? nudne i ?le dobra?em kilka przedmiot?w. Dok?adnie przeczytaj tre?c tematu jesli tego nie zrobi?e?.
To jak uczynic te bagienka aby bardziej przykuwa?y wzrok?

Status
Zamknięty.
Do góry