• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

~!Pixelki Shirako!~

Status
Zamknięty.

Shirako

Senior User
Liczba reakcji
59
S?owem wst?pu, jestem kompletnie zielony w pixelkach, a ?e ostatnio nasz?a mnie ochota na robienie itemk?w to postanowi?em otworzy? skromn? galeri?.

im176c.png

10gjhw7.png
1z2282q.png
23ws8cm.png
196q0i.png
9i8cgz.png

30hsx1e.png
2mn3tdl.png
2942vb7.png
1x4ed.png
34dna5z.png

k0g5md.png

z361l.png
351aj9v.png

23mqy2q.png

33y2vec.png
2ueohhj.png

35cne35.png

2ezsi1f.png

2dspurq.png

2dikm6r.png

2prv0yg.png

2h3svab.gif

ZABRANIAM KOPIOWANIA I WYKORZYSTYWANIA POWY?SZYCH GRAFIK!
Zapraszam do komentowania.

Post b?d? aktualizowa?...

Odp: ~!Pixelki Shirako!~

Mnie osobi?cie si? podoba, ja r?wnie? jestem jeszcze kiepski. Szczerze m?wi?c twoje prace wygl?daj? schludnie, jak na pierwszy raz to wielkie gratulacje z mojej strony. Czekam na kolejne prace. :)\

Ze wszystkich 4 projekt?w najwi?ksz? uwag? przyku? ?uk.

Oj co? mi si? nie wydaje, aby by?y to twoje pierwsze prace ; P

Zgadzam si? z panem up@
@Topic. Bardzo ?adne, naprawd? super. Podoba mi si? ten styl:))

Osobi?cie mi si? bardzo to spodoba?o, gratulacj? oraz ?ycz? powodzenia z dalszymi pracami nad grafik? :)

@dami1310 @Deejays
Tak macie racj?. Kiedy? ju? otwiera?em tu galeri? (innym kontem), w kt?rej wystawi?em ca?e 5 prac, wi?c kolejno to s? moje: 6, 7, 8 i 9 praca (i to ca?kiem serio). Po prostu mam zdrowy wzrok i potrafi? dostrzec, ?e moja praca jest dobra czy te? nie jest. Je?li nie jest to poprawiam j?, a? do skutku : P

EDIT (jeszcze ciep?e):
2942vb7.png

Nie mam za bardzo zdolno?ci do robienia m?ot?w ;D

Ostatnia edycja:

?uk mi si? bardzo, ale to bardzo z jakim? innym kojarzy.. Je?li wszystko jest w 100% Twoje, w co w?tpi?, bo nawet Ci z ,,dobrym wzrokiem'' na pixelarcie maj? spory problem. I w sumie nie ma tu prawie nic do rzeczy czy kto? jest jakim? geniuszem rysowania na kartce, czy co?... Po prostu jest ju? tak, ?e pixelart wychodzi ?le na pocz?tku. No c??... miejmy nadziej?, ?e to Twoje - jak tak, to s? super

2 Miecz i ?uk s? bardzo fajne :)
?wicz to co teraz robisz, bo idzie ci to bardzo dobrze.

Pozdrawiam.

?uk mi si? bardzo, ale to bardzo z jakim? innym kojarzy.. Je?li wszystko jest w 100% Twoje, w co w?tpi?, bo nawet Ci z ,,dobrym wzrokiem'' na pixelarcie maj? spory problem. I w sumie nie ma tu prawie nic do rzeczy czy kto? jest jakim? geniuszem rysowania na kartce, czy co?... Po prostu jest ju? tak, ?e pixelart wychodzi ?le na pocz?tku. No c??... miejmy nadziej?, ?e to Twoje - jak tak, to s? super
Zapewniam Ci?, ?e prace s? w 100% moje, robione od zera i na niczym nie wzorowane, wi?c jakiekolwiek podobie?stwo jest przypadkowe : >

Ostatnia edycja:

?adnie. Jak poduczysz si? to r?b wi?cej interesuj?cych przedmiot?w.

Mo?e tylko Ty robi?e? s?abe sprity? Ja nie wiem :hah:

23ws8cm.png

Lubi? to!
89330825949178214460.png

Masz smyka?k? do tego ;)

Bardzo si? wi?c ciesz? ?e to s? Twoje. Ale Zepri - mo?e to tak wygl?da, lecz... Znam wiele os?b, co pi?knie rysowa?y, a przy pixelach nie mieli poj?cia od czego zacz??. Co? w tym jest...

Bardzo si? wi?c ciesz? ?e to s? Twoje. Ale Zepri - mo?e to tak wygl?da, lecz... Znam wiele os?b, co pi?knie rysowa?y, a przy pixelach nie mieli poj?cia od czego zacz??. Co? w tym jest...
Ja za to nie potrafi? rysowa?. Co? w tym jest : DD

Kolejne itemy:
2dikm6r.png
9i8cgz.png

Z tych niebieskich item?w planuj? zrobi? ca?y set : >

EDIT:
Kolejny element seta:
351aj9v.png

Ostatnia edycja:

W mieczu nie podoba mi si? ostrze i do tego wdg mnie kolor ostrza i r?czki do siebie nie pasuj?, a w he?mie dziwny lineart ; P
Naszyjnik ?wietny : D

Moja pierwsza pochodnia, postanowi?em zmierzy? si? z ogniem:
2h3svab.gif

Ogie? bardzo fajny.. Reszta nie jest a? tak dobra, ale wida?, ?e ju? do?? dobrze cieniujesz - trzeba to rozwija? :)

Rozpocz??em kolejnego seta :D
b4svsy.png
10gjhw7.png

Nied?ugo dodam te? reszt? z tego niebieskiego.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry