• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pixel Art Achi

Status
Zamknięty.

ichigo1995

Active User
Liczba reakcji
1
Moj pierwszy outfit izometryczny (mag , dziad to moze byc czymkolwiek :D ):
15z35hv.png

Jakis miecz :
k9e1q1.png

Kunai :
33vzsar.png

madara :
2vbtqwl.png

naruto kyuubi mode :
1331237156153.gif

Narazie tyle prosze o oceny ^^

Odp: Pixel Art Achi

Nie powiedzia?bym ?e to jest "Naruto" kapk? niepodobny.

Madara wydaje mi si? by? dziwny z kontur?w, taki jakby gburowaty...
Outfit izometryczny jest najlepszy z tego co pokaza?e?, moim zdaniem powiniene? porzuci? p?askie.

Zgadzam sie z Aalim. "Dziad-mag" najlepszy. Naruto tez fajny, mimo, ze nie tak to powinno byc ;<. Itemki sa gorsze, kunai w ogole mi sie nie podoba.

Nie bierz si? nawet za izometryczne bo Ci nie wychodz? ;) zreszt?, "p?askie" te? nie ;]

Davisiak poka? swoje grafiki a potem oceniaj czyje? ;]
Bardzo podoba mi si? ten naruto nie przypominaj?cy naruto,i ten kunai.
Wida? w tobie potencja? nie przestawaj a dojdziesz do celu ;]

@up

@top
Nie zwracaj uwagi na trolla ktory nie potrafi cieniowac i jest zazdrosny.
To "cos" jest ladnie zrobione, ale jest tylko takim "czyms" wiec ciezko cos powiedziec. Rob jakies konkretne prace :)

2w3c22a.png
nowy toushiro

Ostatnia edycja:

no prace mi si? podobaj?, ale nie podoba mi si? to, ?e krytykujesz innych pixel artyst?w. Twoje prace mog? by? prze chuj zajebiste, ale autor powinien by? wzorem dla innych. I zamiast motywowa?/ukazywa? b??dy ty bezczelnie spamujesz postami "1/10 ?aal"
4/10
gdy? uwa?am i? sam bym lepszych nie zrobi?.

Hitsu fajnie zrobiony, tylko glowa mi sie nie podoba za bardzo, takie jajo mi sie wydaje. No i... On byl niski, a tu wyglada na "sredniego" xd Chociaz tak sie moze wydawac przez poprzednie mniejsze grafiki, bo nie ma porownania. Zrob zarakiego np w takim rozmiarze tez.

A? musz? skomentowa?.
Proporcje nie s? wzi?te pod uwag?. Praca jest robiona w dw?ch stylach - p?askim i izometrycznym. (m?wi? tu o lewej cz??ci peleryny, czy tam czego)
Jakby to uj??:
Stoi przodem, ale bokiem - o.
G?owa - za ma?a, za ma?o twarzy, za du?e ow?osienie.
Og??em - tak jak powiedzia? Kikimora- Hitsugaya by? niski, u ciebie to bydle.

#EDIT
+ dr?czy mnie jedno.
Dlaczego jest taka r??nica w skillu pomi?dzy pracami izometrycznymi ? Pierwsza praca jest dobra, zachowane proporcje, jest izometria, a w dw?ch kolejnych - g?wno.
Wyt?umacz ;)

Ostatnia edycja:

taka pewnie ze hitsugaye robilem z rana w 30min a maga w poltoraj godziny w dzien ;] a to cos robilem 10min , bez pomyslu ^^ i nie komentuj tu bo mi na ciebie szkoda czasu ;> .

Ostatnia edycja:

^^^
Jestem pixelartyst? wg. innych do?? dobrym i uwa?am, ?e nigdy nie zale?a?a jako?? prac od po?wi?conego im czasu. Albo si? dobrze robi, albo nie, na pewno nie jest tak, ?e trac?c 24 h na jedn? prac? b?dziesz m?g? do??czy? do najlepszych serwer?w jako profesjonalista. Zatem wg mnie czas nie ma wp?ywu na jako??. Sam ze swojego do?wiadczenia wiem, ?e czasem m?czy?em si? 3h i nic nie mog?o wyj??, a czasem ju? po godzinie wysz?o co? na prawd? dobrego. Zatem nie usprawiedliwiaj si? czasem. Wed?ug mnie ta r??nica mo?e wynika? z dw?ch powod?w: Albo si? wzorowa?e?/edytowa?e? jak?? prac?, albo po prostu mia?e? wen? i ci po prostu wysz?o. ;)

taka pewnie ze hitsugaye robilem z rana w 30min a maga w poltoraj godziny w dzien ;] a to cos robilem 10min , bez pomyslu ^^ i nie komentuj tu bo mi na ciebie szkoda czasu ;> .

Wystawiles to na forum i kazdy ma prawo komentowac. Albo pozytywnie albo negatywnie zaleznie od tego czy mu sie podoba czy nie i czy cos jest zrobione dobrze czy nie.
Ty w zaden sposob nie potrafisz przyjac prostej krytyki i od razy chcesz wywalic z tematu osoby ktore napisza cos innego niz "super prace 10/10 rob wiecej"...
Naucz sie akceptoawc wszystko, a jesli twierdzisz, ze jestes najlepszy to po co w ogole te prace wystawiasz? I tak nie pozowlisz nikomu skomentowac, no chyba, ze cie bedzie wychwalac od bogow.
To, ze ty sie uwazasz za pro nie musi znaczyc, ze nim jestes.
Rozumiem, ze mozna olac albo zwyzywac krytyke w stylu:
Nie bierz si? nawet za izometryczne bo Ci nie wychodz?
Ale jesli ktos wyraza normalnie swoje zdanie na temat twoich prac, i ocenia je gorzej niz ty to widocznie tak musi byc, szczegolnie, ze nie jest to jedna osoba. A nie sa one cudne, tylko fajne. Sa dobre, niektore lepsze niektore gorsze. Ale nie idealne, wiec duzo osob moze to wylapac...
Takie glupie porownanie, jak sam robilem filmik jakis kiedys to na poczatku mi sie podobal zajebiscie, ale ludziom srednio. Po jakims czasie tez mi sie podobal srednio... Ale byl moj, a krytyke i rady przyjmowalem, a nie kogos takiego wyzywalem i wywalalem z tematu...
Btw. Kiedy dorzucisz jakies nowe prace?

Hah ;D @ichigo1995
I co spodziewales sie komentarzy typu : Ale swietne, o super itp? po tym jak ty komentujesz inne pixel arty? ;D

Najgorsza jest opinia ogl?daj?cych, wi?c tak: dziad , ten w he?mie, i ten w bia?ym + ten efekt na tym z?otym artcie wysz?y dobrze, reszta spoko, ale troszk? niefajna, poprawi?bym ten miecz, jest zbyt "radiusowy" powinien by? ostry i ?eby by?o wida? t? ostro??, co do innych to tak s?abo-przeci?tnie ale nie najgorzej. Oceniam 5.5/10 i pozdr.

Nigdy nie mowilem ze oczekiwalem samych dobrych komentow ^^

@kikimora

michotrodnium czy jak on ma wyganiam z tematu bo trolluje chyba widac przy samych naszych postow do siebie , tym ze proboje zawsze mi jakos zalesc za skore i jak ktos cos przeciwko mnie napisze to on zawsze dziekuje? davisiak troll. zle go ocenilem bo dla mnie ludzie co przerabiaja wszystko i sie nic nie staraja to automatycznie 1/10 ^^

wstawie cos dopiero pozniej ale bedzie tego troche wiecej ^^

Ostatnia edycja:

zle go ocenilem bo dla mnie ludzie co przerabiaja wszystko i sie nic nie staraja to automatycznie 1/10 ^^
Dobra, bior? outfit citizena z rl i go edytuje. Dostaje od razu 1/10 ? Bezsens.
Tak samo ty, przerobi?e? efekt z legends of shinobi do naruto. Te? powiniene? 1/10 automatycznie dosta? za to.

Hitsugaya
Troch? taki dziwny jest.
Zanpakutou za ma?e, haori ?le narysowane, no i te cienie do ?rodka.
Staraj si? unika? tego typu cieniowania.
P.S.
Czy tylko mi si? wydaje ?e ma dziwne buty?

aali nie chodzi mi o takie przerabianie ;d chodzi mi o takie ze np biore grafike robie ze jest o 1 pixel nizsza i pisze ze to moja ;d

@kikimora

michotrodnium czy jak on ma wyganiam z tematu bo trolluje chyba widac przy samych naszych postow do siebie , tym ze proboje zawsze mi jakos zalesc za skore i jak ktos cos przeciwko mnie napisze to on zawsze dziekuje? davisiak troll. zle go ocenilem bo dla mnie ludzie co przerabiaja wszystko i sie nic nie staraja to automatycznie 1/10 ^^

wstawie cos dopiero pozniej ale bedzie tego troche wiecej ^^

To ty idioto chyba tych s??w nie rozumiesz. Trollujesz to ty, taki 'b?g' w pixel artcie, a dobrze wyt?umaczy? i zrobi? nie potrafi.
Zachodzi? za sk?r? ty zacz??e? mi - wi?c odp?acam pi?knym za nadobne.
Dzi?kuj? im, bo maj? m?zg i rozumiej?, ?e taki dobry nie jeste? oraz, ?e jeste? idiot?. =d
Co do przerabiania, sam przerabiasz. (a prace przerabiane wygl?daj? od chuja lepiej, ni? te twoje 'postacie' - o ile mo?na to tak nazwa?)

Status
Zamknięty.
Do góry