Odp: Pixel Art Achi
taka pewnie ze hitsugaye robilem z rana w 30min a maga w poltoraj godziny w dzien ;] a to cos robilem 10min , bez pomyslu ^^ i nie komentuj tu bo mi na ciebie szkoda czasu ;> .
Wystawiles to na forum i kazdy ma prawo komentowac. Albo pozytywnie albo negatywnie zaleznie od tego czy mu sie podoba czy nie i czy cos jest zrobione dobrze czy nie.
Ty w zaden sposob nie potrafisz przyjac prostej krytyki i od razy chcesz wywalic z tematu osoby ktore napisza cos innego niz "super prace 10/10 rob wiecej"...
Naucz sie akceptoawc wszystko, a jesli twierdzisz, ze jestes najlepszy to po co w ogole te prace wystawiasz? I tak nie pozowlisz nikomu skomentowac, no chyba, ze cie bedzie wychwalac od bogow.
To, ze ty sie uwazasz za pro nie musi znaczyc, ze nim jestes.
Rozumiem, ze mozna olac albo zwyzywac krytyke w stylu:
Nie bierz si? nawet za izometryczne bo Ci nie wychodz?
Ale jesli ktos wyraza normalnie swoje zdanie na temat twoich prac, i ocenia je gorzej niz ty to widocznie tak musi byc, szczegolnie, ze nie jest to jedna osoba. A nie sa one cudne, tylko fajne. Sa dobre, niektore lepsze niektore gorsze. Ale nie idealne, wiec duzo osob moze to wylapac...
Takie glupie porownanie, jak sam robilem filmik jakis kiedys to na poczatku mi sie podobal zajebiscie, ale ludziom srednio. Po jakims czasie tez mi sie podobal srednio... Ale byl moj, a krytyke i rady przyjmowalem, a nie kogos takiego wyzywalem i wywalalem z tematu...
Btw. Kiedy dorzucisz jakies nowe prace?