• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Piracka Wyspa

Status
Zamknięty.
Odp: Piracka Wyspa

No i powiedz mi, m?j drogi, co to kurwa jest?
Shitowo zrobiona wyspa, brak linii brzegowej, dwa kwadratowe domy, nasrane pirat?w, sieci wisz?ce w powietrzu, ?le zrobione g?ry, zero ro?linno?ci, zero szczeg???w, sam piasek -,- Nie wiem po co wy dajecie takie prace do oceny... Chyba ?eby si? z nich po?mia?. M?wi?em ju? - nie mappuj. Jak wida? mnie nie pos?ucha?e?, a szkoda. :|

No mapa za bardzo dobra nie jest ale te? nie b?d? a? takim wielkim krytykiem jak Thrak ;P.
Za du?o nawali?e? tych ro?lin drzew itp za du?o da?e? monster?w po co te domki kwadratowe ?? Mapa nie jest za bardzo ?adna wi?c moja ocena jest 3.5/10 na zach?t?.:P

no to tak
-skaly sa zle zrobione
-niewylonczyles spawna
-te sieci w powietrzu
-linia brzegowa
-zaduzo piratow
-kwadratowe budynki

+ksztalt wyspy

statek ma tylko 1 poziom?

ocena 2/10 za staranie

hmm... bardzo s?aba mapa wszystko takie jakie? dziwne, niepotrzebnie tyle tych ro?lin na pustyni stoj? same bez niczego... wog?le wed?ug mnie nie przypomina wyspy pirat?w
1/6

Ta praca jes dziwna ;P Jak by ja robi? jakis wogule nie doswiadczony mapper pod?ucz sie ;p OCENA 3/10

@Thrak
Arogancja i wulgarno??? Zauwa?y?em, to ju? dawno. Oszcz?d? go?cia, uczymy si? na b??dach...

@Topic
No pi?kne to, to nie jest. Kwadratowo, te same drzewa i ro?linno?? ko?o siebie, ?le robisz g?ry (przyjrzyj si? innym mapkom), te dr??ki miejskie na wyspie pirat?w s? jakie? dziwne, sieci wisz? w powietrzu no i smuggler oraz bandit, to nie piraci.
Ocena: 2/10

Pozdrawiam,
GregoRex.

Jak to zobaczy?em to zrotflowa?em, w showroomie robi si? drugi bash xd. Jak masz wstawia? takie mapki to odpuplaj ziom. Nie doda?e? ?adnych kamyczk?w, czy jakichkolwiek urozmaice?, wszystko bez ?adu i sk?adu, a o tej pseudo pustyni nie wspomn?. Reasumuj?c- dno.

Ostatnia edycja:

Mapa nie jest najlepsza bledy zostaly juz wymienione ale to nie powod by byc hamem i zniechecac ludzi tak jak thrak.Chlopak sie uczy dopiero wiec go oszczedzmy :]
ocena 3/10

Heh widz? browar si? sma?y na s?oneczku - pomy?l troch?... wy??cz show painting(ej lol mo?e si? myl? ale nie da si? przej?? przez t? bram? bo jest na czerwono podkre?lnik).
No te ska?y to wygl?da jakby dwarfy robi?y z tak? dok?adno?ci?... do tego widz? czar levitate nie tylko jest dla graczy, r?wnie? sieci opanowa?y te trudn? sztuk? - jaki npc zaklina przedmioty do latania?? bo bym zrobi? ?eby mi krzes?a lata?y;d
Po za tym brakuje muru oddzielaj?cego "cz??? zielon?" od "piasku"(tam gdzie statek), to po co mamy zawala? na oko?o jak tu dzidujemy od statku?
OGARNIJ OCENA NA MINUS SZE?? -6/+10

Status
Zamknięty.
Do góry