Odp: Pierwszy Poca?unek xD
Mhm.. taki pierwszy poca?unek? 5 klasa.. chodzi?em z tak? jedn? i tak szed?em z ni? i koleg? w szkole i tak normalnie poca?owa?em j?.. Teraz troch? ?a?uj? bo to taka idiotka

A inaczej z tak? dup? niez??, kt?ra podoba mi si? do tej pory, ale te? nie jest zbyt fajna.. Grali?my w butelk? na zielonej szkol? na "cmok cmok

" w jakiej? 15 osobowej grupie, ale z niekt?rymi nie chcieli?my si? ca?owa? to ona zrobi?a grupk? i wbili?my do ich pokoju.. 6 os?b.. M?j kumpel, 2 kole?anki z klasy i 3 dziewczyny z innej.. To by?o w 6 klasie.. No i jako? wypad?o, ?e ja i ona i si? ca?owali?my.. Ona na mnie lecia?a wi?c chcia?a si? ze mn? ca?owa?, to sam musia?em odrywa? ryja od niej bo wpierdala?a mi j?zyk do gard?a

A nie mam zamiaru si? ca?owa? z j?zykiem z pierwsz? lepsz? tzw. suk?.. By?o fajnie, tak mi?o, trwa?o to oko?o 5 sekund, ale i tak dobrze by?o. I oczywi?cie musia?a wychowawczyni wbi? a ja si? z ni? ca?owa?em... Ale i tak to taka g?upia dupa, kt?ra pewnie b?dzie si? puszcza?, bo wcze?niej wjeba?a j?zyk jednemu i si? z j?zyczkiem ca?owa?a, a potem nawet si? nie odzywa?a do niego.. Tak samo jest teraz ze mn?, jak wr?cili?my z zielonej szko?y.. Nawet mi 'Cze??' nie powie.. ?adne = G?upie..