• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsza Praca !

Status
Zamknięty.

Scand3r

New User
Liczba reakcji
0
Jest to moja pierwsza praca. ?ci?gno?em RME i zaczo?em tworzy?.
Prosz? o ocene. :)
1.

2.

3. Niemia?em pomys?u.

Odp: Pierwsza Praca !

Jak na Pierwsz? prace to Dobrze. Poniewa? jest du?o kwadrat?w. Lecz doda?e? du?o szczeg???w.
Pozdrawiam

Depo i Temple ?adne ale tamte prace poprzednie ju? jako? co? w nich jest dla mnie nie tak.. Praca nr 3 bardzo s?aba lecz te dwie wy?ej hmm... Na pierwszy rzut oka mi sie nie podoba?y ale potem oceniam, ?e dobrze ci wysz?o. Mappuj dalej ;]

Depo i Temple ?adne ale tamte prace poprzednie ju? jako? co? w nich jest dla mnie nie tak.. Praca nr 3 bardzo s?aba lecz te dwie wy?ej hmm... Na pierwszy rzut oka mi sie nie podoba?y ale potem oceniam, ?e dobrze ci wysz?o. Mappuj dalej ;]

Ta 3 praca to jest pywnica tego domku i by?a robiona na szybko bo trzeba wrzuca? 3 screeny do Tematu

Wyspa Gigant Spider'a
Nie umiem jeszcze robi? g?r wi?c zrobi?em co? innego.

Border, border i border. Staraj si? ich nie u?ywa?. Je?eli masz rme wystarczy wcisn?? literk? "A". Staraj si? ?eby te wyspy nabiera?y lepszy kszta?t bo ten co teraz robisz to jest brzydki. Szczeg?lnie to w prawym dolnym rogu (reszta jak narazie ok) . Staraj si? miesza? bardziej bordery od trawy (ID 4542) z ID 7661. Ta praca teraz w por?wnaniu z tamtymi jest najlepsza.
Powodzenia :)

Prac? s? wed?ug mnie na niskim poziomie, nie prezentuj? nic ciekawego, co mo?na by?o by ogl?dn??, jedyna praca jaka mnie zaciekawi?a to ostatnia- szkoda, ?e jest taka ma?a, ale w ciekawy spos?b zrobiona, ale jednak z detalowaniem troszk? przesadzi?em, pracuj dalej a b?dzie coraz lepiej.

Nawet nawet jak na pierwszy raz
4/10

Ostatnia edycja:

pierwsze ss'y chyba najlepsze.
Wida? ?e auto border u ciebie to chleb powszedni :(
Mo?e i masz pomys?y ale nie umiesz ich wykorzysta? (mo?e zbyt szybko chcesz uko?czy? swe prace i nie dbasz o szczeg??y)
Radze si? rozsta? na zawsze z auto borderem :) 3,5/10

nie s?uchaj kurwa tych patafian?w bo kurwa chyba nie widz? ?e to twoja pierwsza praca ja spokojnie mog? da? ci jak na pocz?tkuj?cego ocene 7/10 tylko poka? jeszcze jak ci wychodz? prace w innym ?rodowisku

A modek daj mi kurde warna ?ebym zn?w po tygodniu nie dosta?

M?g?by mi kto? wyt?umaczy? o co wam chodzi z tym auto borderem bo przecie? to oboj?tni czy zrobi? traw? a potem brzegi czy zrobi? sam? traw? a auto boarder zrobi brzegi za mnie.

Le?ne G?ry z Mostem i Rzek?.

Ostatnia edycja:

M?g?by mi kto? wyt?umaczy? o co wam chodzi z tym auto borderem bo przecie? to oboj?tni czy zrobi? traw? a potem brzegi czy zrobi? sam? traw? a auto boarder zrobi brzegi za mnie.

Zdaje ci si? :(
Z pomoc? auto-bordera robisz bardziej kwadratowe prace.

Natomiast bez niego mo?esz tworzy? o wiele bardziej wymy?lne kszta?ty ni? z nim.

Status
Zamknięty.
Do góry