• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[PHP] Sklepik SMS do Twojego OTSa

Status
Zamknięty.
ale po co robic cos od czego juz sie odchodzi? nie lepiej przystosowac sie do nowych standartow i tak juz niedlugo nie spotkacie nowego ots pod xml

//obecnie nie mam czasu zeby bawic sie w przerabianie na xml

Skrypcick spoko, lay te? w miare ?adny, ale serwery ze sklepikami typu "kup item za sms, 3,66!!!" s? bez sensu.

No ciekawe ;] Tylko ze otwieranie super marketow na otsach jest troche nie
ciekawe, ze wzgledu ze kupujesz te najlepsze itemki w sklepie i to mnie najbardziej
denerwuje na tych wszystkich najwyzej umiejscowionych otsach na otservlist.org

Wedlug mnie gdy chce sie robic noob ots to musi byc to koniecznie xml wiec dobrze ze to sql wiec niech nooby sie nie zajumuja sql tylko xml

bardzo dobry skrypcik 9/10 a co do xml to nie wiem czy bylby sens bo xml najczesciej ots na miesiac

Znalazlem blad w skrypcie iz gdy klikne zakup pacca kupi i go dodaje tlyko napis ile dni pacc kupilem np. Premium Acound (7 days left) a pacca wcale nie ma gdyz nie moge uzyc czaru. Prosze o poprawe i kontakt GG: 9445579.

Prosze o pomoc w naprawieniu tego bledu jest mi bardzopotrzebny do poniedzialku jeszcze raz prosze kogos o pomoc.

Moglbys zrobic taki sklepik pod TFS? Skrypt by Gesior mam pewien problem i nikt nei chce mi pomoc :/

Bardzo Fajny Skrypt ale mi tez si? nie przyda ma sql jak mozesz to zr?b na xml jak si? da oczywi?cie.

Na TFSie po 8.11 p?jdzie? Bo co? wspomnia?e? ?e G?sior napisa? pod TFSa, nie mog? nigdzie go znale?? ;( Poda kto? linka?

nom hmm taki bl?d i nie wiem o co chodzi Silnik TFS
Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\xampp\htdocs\shopsystem\konfiguracja.php on line 19

super skrypcik, i dobrze ?e zrobi?e? na SQL, a nie xml,
NIECH SI? KO?CZY ERA XML! =]

Pozdrawiam, 8+/10

@down.
sorki mistrzu, ale je?eli masz tak m?wic, to sp?j? na swoje posty. Hmm?! - skuma?e? aluzje? oby tak ^^

Pozatym xml to nie stabilny serwer, ?atwo o crashe, debugi i masa plik?w NOOB.XML czy tym podobne - na co to komu? jak kto? sie nauczy SQL to pokocha to i zostanie w tym na zawsze
:( Ja bym si? ch?tnie przerz?ci? na Sql ale nikt mi nie chce powiedzie? co i jak :(
@Top
Jak chcesz robi? na wersje xml to na devland. Dev jest lepszy ni? evo kt?rego ju? nie wydaje orginalny tw?rca.

Problem

Problem

Sciagnalem tego shopa i prubuje zainstalowac w xamppie ale wyswietla sie blad:

Zabroniony dost?p!

Nie masz dost?pu do ??danego obiektu. Jest on zabezpieczony przed odczytem lub nie mo?e by? odczytany przez serwer.

Je?li my?lisz, ?e jest to b??d tego serwera, skontaktuj si? z administratorem.
Error 403
localhost
08/04/08 08:22:37
Apache/2.2.8 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_autoindex_color PHP/5.2.5

Co mam zrobic prosze o pomoc

Z gory thx :D

Jeszcze raz si? pytam czy p?jdzie na TFSie i jeszcze jedno :) Czy da sie to jako? doklei? do acc makera? Np. ?eby by?o na htt p://xxxx/sklepik.php albo jako? tak?

super skrypcik, i dobrze ?e zrobi?e? na SQL, a nie xml,
NIECH SI? KO?CZY ERA XML! =]

Pozdrawiam, 8+/10

@down.
sorki mistrzu, ale je?eli masz tak m?wic, to sp?j? na swoje posty. Hmm?! - skuma?e? aluzje? oby tak ^^

Pozatym xml to nie stabilny serwer, ?atwo o crashe, debugi i masa plik?w NOOB.XML czy tym podobne - na co to komu? jak kto? sie nauczy SQL to pokocha to i zostanie w tym na zawsze

Dobrze m?wisz... SQL jest najlepszy! :D (Dopiero co zacze?em si? nim obs?ugiwa?).

@Topic
Dobrze ,?e na sql jeszcze tylko si? naucze ?uci? go na strone i b?dzie rox!
Ma mo?e kto? link do poradnika :confused:

Z tego co wida? to ?adny ten SMS Shop ;> Musia?e? si? nad nim napracowa? :P 10/10

Status
Zamknięty.
Do góry