Vrael
Porzuci? wszystko to wszystko odzyska?
- Liczba reakcji
- 78
Yo.
Wiem, ?e p?yta kr??y po ?wiecie ju? od d?u?szego czasu, ale dopiero teraz wpad?em na to, ?eby napisa? o niej temat, gdy? w ko?cu doczeka?em si? orygina?u ; ]
Moim zdaniem p?yta jest po prostu ?wietna. Nie znudzi?a mi si? jeszcze, ba - coraz wi?cej kawa?k?w z ka?dym kolejnym ods?uchaniem wydaje mi si? nie?? du?o g??bszy przekaz, ni? s?dzi?em, gdy s?ucha?em p?yty po raz pierwszy. Kawa?ki takie jak "Jestem sam", "Nagapi?em si?", "Gdzie by?my dzi? byli", "Koka", "Chcia?bym uciec st?d" to po prostu cudo od pierwszego d?wi?ku, a? po d?ug? cisz? po sko?czonym tracku. My?la?em, ?e po "Zapiskach z 1001 nocy" Eldoki rok 2010 nie dozna drugiego takiego objawienia, ale chyba z czystym sumieniem mog? powiedzie?, ?e ch?opaki z Ursynowa pokazali klas?.
Szybka pi?ka: s?uchali?cie? Kupili?cie? Og?lna ocena? Ulubione kawa?ki? Uwagi dodatkowe? Pozdrowienia dla rodzic?w?
Elo.
Wiem, ?e p?yta kr??y po ?wiecie ju? od d?u?szego czasu, ale dopiero teraz wpad?em na to, ?eby napisa? o niej temat, gdy? w ko?cu doczeka?em si? orygina?u ; ]

Tym razem zdj?cie nie moje, flesz mi si? odbija? w opakowaniu :<
Wikipedia napisał:Dzi? w moim mie?cie - pierwszy wsp?lny album dw?ch braci: Pezeta i Ma?olata. Za produkcj? odpowiedzialni s?: Donatan, The Returners, Szczur i DJ. B, jednak wi?kszo?? beat?w stworzy? Czarny z HIFI, kt?ry rejestrowa? wokale oraz miksowa? ca?y kr??ek. Na p?ycie go?cinnie mo?na us?ysze? m.in. Grizzliego z EastWest Rockers, VNMa, cz?onk?w Molesty Ewenement oraz w?oskiego rapera Fabri Fibr?. P?yta zadebiutowa?a na 5. miejscu listy OLiS w Polsce
Lista utwor?w napisał:1. "Pezet/Ma?olat (Intro)"
2. "Zaalarmuj"
3. "Dzi? w moim mie?cie" (go?cinnie Grizzlee)
4. "Jestem sam"
5. "Nagapi?em si?" (go?cinnie Ma?pa)
6. "Gdzie by?my dzi? byli"
7. "Koka" (go?cinnie VNM)
8. "Co by to zmieni?o" (go?cinnie Molesta Ewenement, Grizzlee)
9. "Dopamina"
10. "Hip Hop robi dla mnie" (go?cinnie Fabri Fibra)
11. "Tak ?atwo by?o"
12. "Odk?d ostatnio gadali?my" (go?cinnie Diox)
13. "Chcia?bym uciec st?d (Outro)"
Moim zdaniem p?yta jest po prostu ?wietna. Nie znudzi?a mi si? jeszcze, ba - coraz wi?cej kawa?k?w z ka?dym kolejnym ods?uchaniem wydaje mi si? nie?? du?o g??bszy przekaz, ni? s?dzi?em, gdy s?ucha?em p?yty po raz pierwszy. Kawa?ki takie jak "Jestem sam", "Nagapi?em si?", "Gdzie by?my dzi? byli", "Koka", "Chcia?bym uciec st?d" to po prostu cudo od pierwszego d?wi?ku, a? po d?ug? cisz? po sko?czonym tracku. My?la?em, ?e po "Zapiskach z 1001 nocy" Eldoki rok 2010 nie dozna drugiego takiego objawienia, ale chyba z czystym sumieniem mog? powiedzie?, ?e ch?opaki z Ursynowa pokazali klas?.
Szybka pi?ka: s?uchali?cie? Kupili?cie? Og?lna ocena? Ulubione kawa?ki? Uwagi dodatkowe? Pozdrowienia dla rodzic?w?
Elo.