Payoss
Advanced User
- Liczba reakcji
- 10

Witam!
Mappowaniem zajmuj? si? od nie dawna - na oko 2 lata, lecz nadal nie mappuj? ka?dego dnia, tylko je?eli mi si? zachce komu? co? pom?c. Pierwsz? styczno?? z map editorem mia?em oko?o 3 lata temu, by? to SimOne map edytor, ?ci?gn??em go tylko po to, w sumie to sam nie wiem, ale wiem ?e kompletnie nie ogarnia?em co mam robi? i sobie odpu?ci?em, jaki? czas potem wyszed? pewien Blech OTS na kt?rym gra?em i gdy by? offline z kumplami postanowi?em stworzy? w?asny Bleach OTS, ja w sumie nic nie robi?em, ale kolega kt?ry bawi? si? w mapowanie powiedzia? mi co ?ci?gn?? i tak wysz?o. Po?apa?em si? w chwile w generalnych ustawieniach RME i zacz??em zabaw?. Jaki? czas potem nasz projekt si? rozpad? i tak oto przesta?em u?ywa? map edytora. Oko?o miesi?c potem zainteresowa? mnie pewien Pokemon OTS kt?ry nie by? uko?czony i podczas gry zaprzyja?ni?em si? z g??wnym, w sumie jedynym Administratorem (oko?o 1.5 roku temu). Zaoferowa?em mu pomoc na kt?r? on si? zgodzi?, mieli?my potem pare projekt?w pokemon/db-wodbo na kt?rych doszlifowywa?em swoje nadal s?abe umiej?tno?ci, robi?em to dla zabawy, rado?? dawa?y mi tworzenie budynk?w czy nawet samo uk?adanie trawy. Nie wiedz?c o ca?ym '?wiecie' mapperskim i og?lnie tibijskim my?la?em ?e jestem ca?kiem dobry w te klocki, w sumie to nie widzia?em w tym nic trudnego. Lubi?em czyste i schludne miasta, kt?re teraz mnie w r?cz odpychaj?. Ca?y ten detaling by? dla mnie odra?aj?cy, lecz poznaj?c kolejn? osb? ju? o wiele bardziej do?wiadczon? ni? ja u?wiadomi?em sobie ?e jest to ca?kiem fajna sprawa i o niebo lepiej to wszystko wygl?da. Mapping og??em nie jest trudn? spraw?, trzeba po prostu wczu? si? w miejsce jakie si? buduje oraz u?ywa? g?owy by tego dokona?.
Temat ten utworzy?em poniewa? zauwa?y?em ?e wiele os?b robi swoje galerie, pomimo ich umiej?tno?ci chc? zosta? os?dzeni i zhejtowani przez tutejszych hejter?w. W sumie to te? chcia? bym by ludzie os?dzili mnie i moje wypociny. Da?em prefiks:'Amator' poniewa? prace me nie s? nawet 'w porz?dku' moim zdaniem s? bardzo s?abe. Ale niech przem?wi wi?kszo??.
Prac nie b?d? dodawa? co dziennie po tysi?c, powniewa? nie mam tyle czasu. I je?eli robi? jakie? mapy to tylko je?eli komu? co? potrzeba, sam z siebie nie potrafi? bym m?czy? mego nadzwyczaj s?abego wzroku. A ten temat w sumie zmusi mnie do tego. Ale jak ju? m?wi?em- prace b?d? dodawa? jak co? zrobi?, ale nie b?d? te? tego tematu zaniedbywa?.
Oto pierwsza praca, jakie? miejsce:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja