Odp: [Patolsinio]Experaots-Map
Ehym, mapy s? nawet ciekawe przyznam. Pewnie bardzo stara?e? nad tymi projektami, bo to wida?. Na etapie ?rednim jeste? na pewno, bo wida? niekt?re b??dy w twoich mapkach, przyznam sam i? nie znam si? na mappowaniu ale pr?buj? co? warto?ciowego napisa?.
1 screeen- bardzo ?adnie dobra?e? te wszystkie przedmioty i inne rzeczy, tylko nie pasuje mi ten kwiat taki wystaj?cy z jeziorka, ale ok. Og?lnie krajobraz kt?ry zaprezentowa?e? na tym screen wtapia ca?y klimat.
2 screen - Tutaj ju? lepiej o wiele, ?adnie umie?ci?e? i zaprezentowa?e? ten wodospad, jeszcze bardziej mi si? podoba ta dolna cz??? screena te krzaki naprawd? ?wietnie.
3 screen - tutaj ju? Ekstra naprawd? krajobraz i wodospad, most naprawd? ?adnie.
4 Screen - Tutaj ju? pustka w morzu jak zwana, nic nie wype?ni?e?. Ale mo?na powiedzie? ?e bior?c pod uwag? te ozdoby kt?re wtopi?e? w tej pracy wtapia t? ca?? pustk? i nawet nawet.
5 screen - Tutaj ju? nie wiem co doda? s?aby wygl?d krajobrazu, tylko ten domek utrzymuje ca?y klimat dotycz?cy tj pracy. tutaj nic nie dodam bo nie ma co, wszystko wygl?da na temat Graficzny.
9,5/10 i .