• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Overlord from Refugia

Odp: Overlord from Refugia

Spoko foty, ?ycz? du?ego poziomu, mi?ego share jak i dobrego lota i expa, pozdrawiam. : )

Ostatnia edycja:

O kurde, ile komentarzy.... -.-

77 lvl.
ox5xs803n0nkk08frb.jpg

Mamy 3 dni pacca i 80 lvl do wbicia. Same adv'y, no tak, bo jak nie ma komentarzy jest sens si? produkowa? :D
Na npvp s? teraz wojny.

Ostatnia edycja:

Szczerze powiem to nie wiem co ty widzisz w tym n-pvp. Jak dla mnie liczy si? tylko pk. Poza tym za samych awans?w to niema co dawa? komentarza, zr?b screeny podczas jakiej? akcji lub questa. Jak na razie to mog? ci ?yczy? du?ego lvl. :)

zgadzam sie z Ksodio

Czasem zaloguje zeby sie pobawic w jakies pk, wolam kolegow na Venta i jazda ;D

Temat bardzo dobrze prowadzony. Az chce sie ogladac te zdjecia :)) ?ycze dalszych sukces?w w grze jak i w prowadzeniu tematu :)

Pozdrawiam:)

Nie no Waycher rozwijasz si? w tempie b?yskawicy :) ?ycze dobrego loota :) Ale co? zdj?? ma?o jeszcze.

Temat fajnie si? rozwija oby tylko nie upda?.Przemek kogo pomys? ?eby sharowa? konto xD?Waycher albo Przemek gogo do 80lvla potem 100 :p.Chcia? bym zobaczy? wi?cej zdj?? poniewa? ogl?danie waszych zdj?? przypomina mi mojego pallka przed hackiem:p.
Oby tylko loot dopisa? i ma?o bot?w na expie :p

Przy??cze si? do was :P last lvl:

78587710.jpg

A tu kilka adv kt?re mia?em;P:

kilkaadvencow.jpg

Dawaj Dawaj nie przestawaj xDDDDDDDD
Skriny spoko oby temat nie upadl

Screeny fajne,ale non-pvp ssie,nie bedzie zadnych akcji z pk,tej adrenalinki gdy ubijesz second chara jakiegos znanego 200+ i masz prze... przesrane ;d No ale trudno sie mowi,moze lepiej to non pvp niz mialbys padac na pvp. Cisnij.

Do góry