• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

OTMapEditor-0.55 (SimOne)

• Thread starter Thread starter Blackq
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
B

Blackq

Guest
Wczoraj o 23:28 SimOne udost?pni? najnowsz? oficjalna wersj? jego programu OTMapEditor-0.55 pod tibi? 8.5.
Zmiany:
-Update klienta do 8.5
-Update creatures.xml wszystkie potwory z 8.22

S? nowe itemy ! Wszystkie w Others nieposegregowane.

Wersja simone nie posiada tibia.dat i tibia.spr niekt?rzy nie maj? ?ci?gni?tej tibi 8.5 wi?c daj? tu packa ju? z tymi plikami.
Download:
Skan: Robi si? b?dzie za nied?ugo.

Odp: OTMapEditor-0.55 (SimOne)

No nareszcie wyszed? jaki? Map editor pod tibie 8.50. Spoko ?e go nam tutaj udost?pni?e?. Zaraz go ?ci?gn? i przetestuj?. Aha i by?bym zapomnia? o najwa?niejszym, w?a?nie za?atwi?e? sobie ode mnie repucika.:up:

Co nam po sme jak po?owa os?b robi w rme, a ju? wyszed? mo?emy ujrze? go na oficjalnej stronie remeresmapeditor.com, cho? ma takie wady jak ten nie jest posegregowany lecz jak znam ?ycie zaraz zacznie si? dodawanie wszystkiego do auto pallet.

Co nam po sme jak po?owa os?b robi w rme, a ju? wyszed? mo?emy ujrze? go na oficjalnej stronie remeresmapeditor.com, cho? ma takie wady jak ten nie jest posegregowany lecz jak znam ?ycie zaraz zacznie si? dodawanie wszystkiego do auto pallet.
Elita najlepszych mapper?w dalej u?ywa simone, ten temat zosta? stworzony dla fan?w sme, wi?c prosz? nie zaczyna? tu tematu rme. Osoby co robi? w RME mnie nie obchodz?.

Zdj?cie z itemami:
827defuz24_i_sme85.png

SKAN:

oO dzi?ki ze go wystawile? wielki plus dla ciebie nie remut ;D:up::up::up:

jakie jest id tych boi????? zeby ustawic na wode i zeby plywac????

:)Dzieki za wystawienie tego linku.Nareszcie moge edytowac swoja mapke :D

Dzieki. Od d?u?sego czasu na niego czeka?em i na pewno sie przyda.:)

Dzi?kuj? ci bardzo ?e go tu wystawi?e? :),jak kolega wy?ej r?wniez od d?u?szego czasu na niego czeka?em.

Edit:Map editor sprawuje sie bardzo dobrze:up:,jeszcze raz DZI?KUJ?!!!

Ostatnia edycja:

Bonus dla simonowicz?w:
materials.xml posegregowane itemy by *Abc*

Podmieniamy stare materials na to dzi?ki temu plikowi mapping b?dzie prostszy :D

Taak ! Blackq wymiata ! \o/
Dostajesz reputa, bo rme nie ogarniam...

A skan do pliku na g?rze ?

Co do Materials.xml
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.
Ja rozumiem z tego tyle ze ktos to zamiescil kto mial Premium Account (a moze nie?) i ze mozna bylo pobrac plik 10 razy... jednak ten limit sie wyczerpal. Mysle iz dzieki mojemu (nieco kulawemu, nie oszukujmy sie od czerwca nie bylo mnie w szkole) tlumaczeniu unikniemy pytan : "DLaczego nie mozna pobrac"

Prosilbym o uploadowanie na speedyshare

Pozdrawiam,
Marek677

Ps. A moze to ja cos mam na kompie ze nie moge pobierac ;p

Dzi?ki wilkie za map edytora.Leci ode mnie reputacje:up:

Bonus dla simonowicz?w:
materials.xml posegregowane itemy by *Abc*

Podmieniamy stare materials na to dzi?ki temu plikowi mapping b?dzie prostszy :D
M?g?by? ten plik jeszcze raz wystawi?? Bo limit 10 os?b si? sko?czy? :(
Z g?ry Dzi?kuj? i reput leci =]

Witam , gdzie znajde tam potwory nowe (worker golemy , medusy itp.) bo jakos nie widac. Jak nie ma to mozecie dac linka gdzies gdzie sa ID tych potworow?

Wkoncu kto? doda? nasz pospolity Simone Map Editor...Sam z niego korzystam od czas?w tibii 7.6..Jak zwykle prawie niezawodny...Widzia?em ,?e wcze?niej by? poruszany temat Remere.Wed?ug mnie, ten map edytor s?u?y tylko i wy??cznie do upi?kszania...a Simone do robienia wi?kszych teren?w...Mi?ego mappowania.!

Status
Zamknięty.
Do góry