• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Osceria Evolutions

Status
Zamknięty.

seab

Advanced User
Liczba reakcji
12
Temat po?wi?cony pewnemu projektowi serwera :]
A konkretnie jego mapom :#
Mapy robione s? na serwer w stylu RPG zobaczymy co z tego bedzie :P
osceria1.png

osceria2.png

osceria3.png

osceria4.png

osceria5.png

Odp: Osceria Evolutions

Nie ma co si? czarowa?, architektura w Twoim wykonaniu totalnie le?y. Natura jest okej, ale najbardziej podoba mi si? bordering, jest prze?liczny.
Kiedy b?dziemy mogli zagra? na takim evo?

Pozdrawiam!

Nie ma co si? czarowa?, architektura w Twoim wykonaniu totalnie le?y. Natura jest okej, ale najbardziej podoba mi si? bordering, jest prze?liczny.
Kiedy b?dziemy mogli zagra? na takim evo?
Pozdrawiam!
Pod koniec lipca planowany start :P
osceria7-1.png

Notka moderatorska:
??cz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

?oooho. Evolutions ewidentnie ewoluowa? my?la?em, ?e tej mapy na dobre zmieni? si? nie da najwyra?niej si? myli?em. Strasznie mi si? podoba, dba?o?? o szczeg??y tutaj dominuje natura na bardzo wysokim poziomie. Najszczersze gratulacj?. :p

Prace og?lnie niez?e. Podoba mi si? bordering i natura. Szczeg???w do?? ma?o, ka?da praca ma by? przedstawiona w spos?b realny, co w twoich pracach si? wyr??nia.

Jako? mnie servery evolutions nie przekonywa?. Do teraz !, mapa totalnie opbudowana, gratuluje skilla. Najbardziej mi sie bordering u ciebie podoba, ale troch? mnie te wystr?j wn?trz odra?a, sam niewiem dlaczego. Troch? lipnie ze server dopiero pod lipiec. Ale ja zagram.

9/10

Hejka , jestem drugim mapperem osceri i oto moja aktualna praca : (w niekt?rych miejscach niedoko?czone)

Ostatnia edycja:
natura :P
osceria11.png

osceria12.png

Depo w Enigma City
osceria13.png

osceria14.png

Notka moderatorska:
??cz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pozwol? sobie zkomentowa?. Exp Drag?w nie wyszed? ci zbytnio doskonale jak i dobrze jednak moje oko przyku?a tawerna ;]. Wprost znakomita, nie ma si? do czego przyczepi?.
7/10
Pozdrawiam

Na prawde spoko je?eli chodzi o przer?bke, gracze b?d? zachwyceni tak? map?. Mam nadzieje, ?e dojdziesz z Tym do ko?ca i to wypali.
Pozdrawiam!

@up te? mam tak? nadziej? :P

tymczasem new

osceria18.gif

Zr?ba?o si? ;/, ale co do poprzednich prac jestem tego samego zdania jak Dawid. Wszystko ?adnie dobrane i nie ma do czego si? doczepi?. ?ycz? sukces?w w projekcie.
Pozdrawiam

super mapy detale s? bordering occhh a? che si? patrze? ale architektura na pocz?tku le?a?a coraz lepiej ci idzi? oby tak dalej

Status
Zamknięty.
Do góry