• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Opuszczony Dom w Jungli 1st praca

Status
Zamknięty.

John Colt

Active User
Liczba reakcji
3
Witam!
Chcia?bym zaprezentowa? moj? 1st prac? kt?ra ma jak? kolwiek dan? tematyk? . My?le , ?e jak na pierwsz? nie jest a? tak straszna :)
Widok z g?ry :
1stpraca0002.jpg

Od parteru :
1stpraca0001.jpg

Licz? na bardzo surowe opinnie i ewentualne porady czego za du?o albo za ma?o oraz oceniani w skali 0/10 .
Pozdrawiam
John Colt .

Odp: Opuszczony Dom w Jungli 1st praca

Wi?c og??em jest ok. domki mog? by? kwadratowe bo w?tpi? ?e kto? by budowa? inne w jungli...
Ale ma?o dodatk?w typu kamienie itp. i nie wida? ?e ten dom jest zniszczony. I troszeczk? jest ma?o drzew itp. po lewej bo po prawej w pizd* , a z lewej ma?o w 3 xD
5/10

#Visher.

Co tw?j post wnosi do tematu ? SPAMER I TYLE :p !

Ostatnia edycja:

Licz? na bardzo surowe opinnie i ewentualne porady czego za du?o albo za ma?o oraz oceniani w skali 0/10 .
Pozdrawiam
Sam tego chcia?e?...
Praca kwadratowa, od tego trzeba zacz??, szczeg???w niby du?o ale tak naprawd? badziewiastych i nie pasuj?cych zupe?nie. Wi?cej k?pek trawy, kamieni. Przede wszystkim wi?cej pomys?u na prac? ;)
2/10

Mi si? nie podoba. Ta praca powinna si? nazywa? "Dom mieszkalny w Jungli" a nie opuszczony. Jakby by? taki, jak go opisa?e? w temacie - to troszk? mniej zadbanie by wygl?da? ;<

4/10
Pozdrawiam.

Strasznie s?abo, uwierzcie. Brak jakiejkolwiek inwencji tw?rczej czy realno?ci.
Natura tylko obrzydza to miejsce, a brak k?pek trawek w tym pomaga.
Nie napracowa?e? si?, po?wicz jeszcze.

Ocena: 0/10

Pozdrawiam, Visher

Aff...

Co to jest? opuszczony dom? nie podoba mi si?... wr?cz jest okropna.

Ma?a, brzydka, brak kamyk?w, k?pek trawy, pomieszany klimat..

0.1/10 - za to ?e pierwsza praca

Chcia?bym zaprezentowa? moj? 1st prac? kt?ra ma jak? kolwiek dan? tematyk?.

Nie wiem jak to odebra?, trzech pan?w wy?ej ?askawie powiedzia?o autorowi, aby z tym sko?czy?, zamiast doradzi?/pom?c...
Vinsher - spamer?

Do robienia "?adnych" map nie trzeba mie? talentu, jedynie trzeba mie? wyobra?ni?, oraz trzeba nauczy? si? my?le?. To jest Twoja pierwsza mapa, a wi?c chcia?e? nauczy? si? u?ywa? Map Edytora.

Dam Ci pare rad/zada?:
- ?ci?gnij Simone Map Edytor'a pod Tibie 7.6, zaprzyja?nij si? z nim.
- Stw?rz dla mnie wielkie miasto po?o?one na wyspie. Lecz miasto jest po?o?one pomi?dzy dwa wulkany i w ok?? jest pe?no rozlewisk lawy (Tibia 7.6).

Wracaj?c do tematu, cho? nie chc? ocenia? - musz?: 1/5

Pozdrawiam
Goweg

@Down
Cryyy... Double post? Je?eli nie chcesz pomaga? innym, to nie wiem co Ty tutaj robisz. Co do pisma, poprostu dostosuj si? do tego, za b??d wybacz...

Ostatnia edycja:

Nie wiem jak to odebra?, trzech pan?w wy?ej ?askawie powiedzia?o autorowi, aby z tym sko?czy?, zamiast doradzi?/pom?c...
Vinsher - spamer?
Do robienia "?adnych" map nie trzeba mie? talentu, jedynie trzeba mie? wyobra?ni?, oraz trzeba nauczy? si? my?le?. To jest Twoja pierwsza mapa, a wi?c chcia?e? nauczy? si? u?ywa? Map Edytora.
Dam Ci pare rad/zada?:
- ?ci?gnij Simone Map Edytor'a pod Tibie 7.6, zaprzyja?nij si? z nim.
- Stw?rz dla mnie wielkie miasto po?o?one na wyspie. Lecz miasto jest po?o?one pomi?dzy dwa wulkany i w ok?? jest pe?no rozlewisk lawy (Tibia 7.6).
Wracaj?c do tematu, cho? nie chc? ocenia? - musz?: 1/5
Pozdrawiam
Goweg

Po pierwsze, mam nick Visher, po drugie wcale nie musz? opiera? si? na konstruktywnej krytyce, wr?cz przeciwnie - nie mam zamiaru pomaga? komu?, w kim przysz?o?ci nie widz?.
I po trzecie, jak piszesz posty w ten spos?b, to tylko robisz je nieczytelne, a? czyta? si? nie chce - pisz normalnie.

Pozdrawiam, Visher

PRACA jest niedokoncza to tylko urowek wrzuc cala a nie tylko kawalek mapy zrobiles u wrzucasz /; 2/10

Pe?no kwadrat?w.. szczeg???w ma?o, a jak s? to nie do ko?ca dobre.
4/10

//Rybak

Status
Zamknięty.
Do góry